Renegade X - elindult a nyílt bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 26.
  • Hír
Link másolása
A nap, amire oly sokan vártunk, eljött: elrajtolt a Renegade X nyílt bétatesztje, a Command & Conquer: Renegade szellemi örökösére mától mindenki rávetheti magát. Egy fillért sem kérnek érte!

A Renegade X természetesen nem hivatalos folytatása a Command & Conquer: Renegade-nek, de a rajongók így is imádni fogják, ez egészen biztos. A Totem Arts csapata nyolc éve dolgozik az Unreal Tournament 3-modnak indult játékon, azóta önállóan is futtatható cím lett belőle - éppen ma indult el a nyílt bétatesztelése.


Az ingyenesen letölthető anyagban a multi kapja a főszerepet: a GDI és a NOD harcában 30 különböző fegyver és 15 jármű áll a rendelkezésünkre, lehet bázisunk, ráadásul hatvannégyen is egymásnak eshetünk. Ha érdekel,
kattints ide, és máris belevetheted magad, itt találod meg egyébként a hivatalos gépigényt és mindenféle egyéb hasznos infót is.

3.
3.
shooter1234
Egész jó játék, bár még látszik hogy béta, akadnak azért bugok elég szép számban. De ettől függetlenűl nagyon jó játék lehet még belőle.
2.
2.
Lorthirash
Már vártam régen sokat játszottam Renegade jó kis játék volt. :)
1.
1.
wattdafakka
Nekem konkrétan el sem akart indulni, a bevezető videók után a főmenübe éréskor Ran out the memory-val fogadott... Nem mai a vasam, de ezt azért vinnie kéne szerintem. De az előbbi hibát úgy látszik megoldottam egy kis fájlokba turkálással, de ha be akarok menni játszani Built with UDK.exe leállt stb... dob ki most, Aki tud segíteni írjon! Ha én tudok valakinek akkor is írjon :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...