Titanfall - az elmaradhatatlan season pass

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem maradhat season pass nélkül a Titanfall sem, a minap a Respawn hivatalosan is vázolta, hogy mire számíthatnak azok, akik egyben fizetnek elő a játék összes letölthető kiegészítőjére.

A Titanfallhoz is lesz season pass, a Respawn bejelentése szerint 25 dollárt kell majd fizetni érte, és ezért három DLC-t kapunk; így összességében 5 dollárt spórolhatunk ahhoz képest, mintha külön-külön vennénk meg a kiegészítőket.

Season pass minden platformra lesz, de értelemszerűen csak azokon a platformokon használható fel, ahol vettük. Ezt azért is fontos kiemelni, mert a PC-s változathoz kvázi 5 dollárral olcsóbban kiválthatjuk, ha az egyébként 80 dolláros Digital Deluxe Editiont vásároljuk meg, ami az alapjátékon túl magába foglalja az előfizetést is.

A DLC-k tartalmáról nem sokat tudunk, a Respawn csak annyit árult el, hogy nemcsak pályákat találunk bennük. Vince Zampella, a csapat fejese szerint ingyenes kiegészítőkre is lehet majd számítani.

5.
5.
p3ti
Killzone multiplayer DLC hír = DE JÓ HOGY JÖN, KÖSZÖNÖM SONY
Titanfall DLC hír = KÖCSÖG MS, ROHADÉK EA

fuck logic a kib*szott köbön
4.
4.
Ra1D3n
#2: Ugyanúgy ad Season Pass-t a kiadott játékaihoz az Activision, Ubisoft és az összes többi kiadó is lényegében. Várható volt, hogy itt is lesz. Tán ilyen nagy meglepetésként ért a hír? :)
3.
3.
petred
Ez azért várható volt
1.
1.
Cristiano
season pass multisok nem tudnak meg élni nélküle mindig kell season pass
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...