CoD: Ghosts - áprilisban jön a Devastation DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 7.
  • Letöltés
Link másolása
Április 3-án jelenik meg a Call of Duty: Ghosts második DLC-je, a Devastation - elsőként Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A megszokott módon új multis térképek, fegyverek és egy Extinction-epizód vár ránk.

Menetrendszerűen érkezik a Call of Duty: Ghosts legújabb letölthető tartalma, a Devastation DLC. A csomagban négy új multis térkép kapott helyet: a Ruins, a Behemoth, a Collision és az Unearthed. Ez utóbbi már ismerős lehet a Modern Warfare 3 rajongói számára, hiszen a Dome térkép alatti ásatási zónáról van szó.


Az Extinction Episode 2: Maydayben folytatódik a kooperatív móka, a Cryptid-fenyegetés a tetőfokára hág, egy új idegen típus ellen küzdhetünk, valamint kapunk új Venom X módosításokat is.

A vadonatúj fegyver Ripper névre hallgat, amely voltaképpen egy hibrid, van gépkarabély és SMG módja is.


A csomag 14,99 dollárba kerül, a season pass pedig 49,99 zöldhasúba. 2014-ben még két DLC-t kap a Call of Duty: Ghosts. A Devastation DLC elsőként Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik április 3-án, majd az ideiglenes exkluzivitás után PC-re és PS-re is.

17.
17.
Falcon
megvettem a season passt az első dlc-nél csak lestem annyira kicsik a pályák és most ez a videó sem biztató! az ufós rész meg kész vicc.... 5 éveseknek való
ez már a legalja tényleg :(
15.
15.
kulabácsie
Egy stúdió sem vágja hogy az FPS-ben van lővé ???
A Guerilla a KZ helyett csináljon már egy normális VH-s vagy MW-s FPS-t,utána ezt a picsafüst codot végre mindenki leszarná.
Leszedtem az ingyenes KZ multit és már töröltem is, egy vicc az egész,faszom a scifibe.
Eddig a BF viszi :metal
14.
14.
Chullent
Kipróbáltam Xboxon az ingyenes multi demot. Teljes mértékben meggyőzött afelől, hogy ne vegyem meg.....
13.
13.
Ghost26Dave
:D Sajnálom a COD-ot.Így elbarmolni egy ilyen kiváló sorozatot.
8.
8.
RetecH
Ha jól értem, akkor rohadt jó, hogy a játék funkciói között szerepel, hogy küzdhetünk idegenek ellen. Ja, hogy egy pályát leszámítva külön lehet csak őket megvásárolni? Francba...:/ De legalább eredeti ötlet! Ja nem, mégse :/. Viszont a megvalósítása biztos egyedi! Ja, hogy mégse :/ De nembaj, egy ilyen jól sikerült alapjáték után, csak jó lehet a DLC is! A picsá...
Csak szerintem nevetséges ez? Nagy szívességet tennének nekem, ha végre megint értékelhető lenne a sorozat.
6.
6.
Pharaoh
És hogyan létezhetnek idegenek? Logikát keresni, ott ahol nincsen? Don' t be stupid! ;)
3.
3.
GErYDEviL
Hangulatos kedvcsináló meg kell hagyni, és érdekesek a mapok is, viszont a játék PC-m játszhatatlanul belagol, habár lehet már javították, de nem hiszem, hogy ezek után megveszem...nagyon csalódtam az Infinity Ward-ban...
2.
2.
A második kép egy Unreal Engine 3-as techdemóra emlékeztet.
1.
1.
Cristiano
ütős dlc-lesz úgy érzem: )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...