Berlinben nem aprózták el a Titanfall-premiert

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Életnagyságú Titanfall-szoborral ünnepelték a játék megjelenését Berlinben: a városban most egy hatalmas titán védi a járókelőket, épphogy nem markol fel valakit, hogy beültesse a mellkasába...

A szobor persze annyira nem új, a szerencsésebbek már találkozhattak vele a szintén Németországban tartott Gamescomon is - valószínűleg remek csatákat vívhatna a mi hasonló méretű Master Chiefünkkel...

6 millió példány az év végéig?

De hogy valami fontosat is halljatok: Colin Sebastian, a Robert W. Baird & Co. elemzője az EA menedzsmentjével folytatott megbeszélések alapján úgy becsüli, hogy az idei év végéig a 6 millió darabot is elérheti a boltoknak leszállított Titanfall-kópiák száma, március végén pedig 2,4 millió példánynál állhat meg a mutató.

A Robert W. Baird véleménye szerint az EA következő évei jobbak lehetnek pénzügyi szempontból, még akkor is, ha a generációváltás nem lesz zökkenőmentes a cég életében: Sebastian azt mondta, a jövő áprilisban kezdődő 2016-os üzleti év valódi kitörést jelenthet a számára, legalábbis a Star Wars: Battlefront és a "next-gen Battlefield" bizakodásra ad okot.

57.
57.
Yami
#56: Na jó, elmagyarázom a kedvedért mert látom, hogy nehéz a felfogásod.
Mint olyan ember aki 4 évet húzott le egy ISP-nél, ami nem mellesleg hostinggal is foglalkozott, bizton állíthatom, hogy tudom mi az a privát szerver.
Egy szerver nem attól lesz privát, hogy te lejelszavazod és nem engedsz be mást (habár ezt opcionálisan megteheted), hanem attól, hogy te mint magánszemély (private person) üzemeltetd azt / fizetsz az üzemeltetéséért.

"Kicsit nézz utána pár dolognak mielőtt okoskodni próbálsz. Köszi."
Na ezt akkor kérlek tetováltasd a homlokodra, hogy minden reggel elolvashassad a tükörben. :)
56.
56.
Lacek896
#55: "hisz jól láthatóan nem álltál sorba mikor az észt osztották."

Remek így legalább már ketten vagyunk.
Amire gondoltam az a bf3-4 Crysis 3 féle megoldás. Amikor egy szerverszolgáltatónál előfizetek egy x slotos szeróra y időtartamra. Max akkor privát ha dobsz rá egy jelszót. Kicsit nézz utána pár dolognak mielőtt okoskodni próbálsz. Köszi.
55.
55.
Yami
#38: Amikről te beszélsz, az a privát szerver és a bajnokságok. De nem rovom fel neked, hogy fogalom-zavarban szenvedsz, hisz jól láthatóan nem álltál sorba mikor az észt osztották.

Az utolsó részben meg hagy világítsak rá az öniróniádra:
Szóval azt mondod, hogy te fasza gyerek vagy mert "kicsit" keményebb hangnemben le mered írni a véleményed, de ha mások ugyanilyen "kicsit" keményebb stílusban lemerik írni a véleményük, akkor azok "pub lámák" meg csak "fröcsögnek". Na látod, ez a tipikus idióta hozzállás.

Amúgy nem azért szóltam mert zavar véleményed, az engem egyáltalán nem érdekel, még a játék sincs meg. Csak az zavart, hogy ilyen full-pöcs üzemmódban nyomod a hülyeséget, és mindenkivel személyeskedsz aki nem tűr meg téged.
54.
54.
Ra1D3n
#53: Hát, én örvendek a kalapács általi büntetésnek. Kicsit fárasztó, hogy egy abszolút normális kommentre elkezdett személyeskedni egyből...
53.
53.
hakydakillah
51. most az én kalapácsomat kell szeretned :-D

Mopsz - nézz már kicsit magadba, nem érzed még szánalmasnak azt amit művelsz?
52.
52.
p3ti
#38: "A normális dedikált szerver nálam ott kezdődik hogy én mint magánember előfizethetek egy szeróra amit a kényem kedvem szerint konfigolok. Bizonyára konzolos vagy, ja igen ott nincs ilyen opció."

Pl. nekem rohadtul nincsen kedvem előfizetni, és saját konfiggal szenvedni a szerveremen. Se sportot űzni nem szeretnék - hisz ez még mindig csak egy játék - és sem 0-24be nem szeretnék vele játszani. Azért játszom hogy kikapcsolódjak és szórakozzak..... ESL ? Minek? ha ESL -en akarsz játszani, ott van egy tonna másik game ami megteszi. Itt kb. te vagy az egyetlen ember aki ezt túl komolyan veszi...
51.
51.
supair
#50: És most Imádlak!
50.
50.
drakecsaj
Lehet vitatkozni hogy mennyire jo vagy nem jo egy jatek, de azert szemelyeskedesbe ne menjen at az egesz jo?
Koszontem, pusszantas mindenkinek!
41.
41.
tsulok
#38: A dedikált szerverben egyet értek. Tényleg jobb lenne ha bárki indíthatna egyet. Gondolom ezt a kalóz verziók miatt nem akarják.

Az a baj, hogy pont te vagy az aki "fröcsög" itt. Ha engem nem érdekel egy játék, nem fogok 6 komentet írni arról, hogy milyen rossz. Főleg egy olyan játéknál, ami magasan értékelt, sokan várnak. Ha te ilyenkor jössz és az 'egyik legprimitívebb fps-nek' nevezed, ne csodált, hogy nem ért mindenki egyet veled.
40.
40.
supair
#38: Nincs lag.Jók a pingek. Most hagytam abba épp.
Az igazság az,hogy játék közben eszembe sem jut amiről itt hadoválsz.
Visz magával,sodor a játék.
Próbáld ki ha teheted.
38.
38.
Lacek896
#36: A normális dedikált szerver nálam ott kezdődik hogy én mint magánember előfizethetek egy szeróra amit a kényem kedvem szerint konfigolok. Bizonyára konzolos vagy, ja igen ott nincs ilyen opció.

Kompetitív mód: Itt konkrétan versenyekre gondoltam, ICL, ESL stb. Pls linkelj videót ahol egy fps játék versenyében vannak botok is.

Nem csodálkozok semmin, tipikus pub láma hozzáállás. Tudod akinek nem a Titanfall az első játéka az hamar levágja hogy fps játékban még ennyi segítség nem volt. Én meg le merem írni kicsit keményebb hangnemben a véleményemet máris jöttök fröcsögni csak mert több a sikerélményed mint az eddigi játékaidban.
36.
36.
Yami
#25: Mi az, hogy nincs dedikált szerver? Ne zavartasd magad, hogy az Azur platform a világ legnagyobb felhője, nyomjad csak a hülyeséget. Azt meg nem is tudom hogy merted leírni, hogy nincs kompetitív mód. Gyakorlaitag az egész játék az.

35: Nyíltan nem mondtad ki, hogy rossz, de módszeresen lefikáztad a játék majd minden aspektusát. Ezután ne takarózz már azzal, hogy ezt te nem mondtad.
Szerintem itt már levágta mindenki, hogy te "nem bólogatsz a birkákkal" és nem tetszik a játék. Ami engem meglep, hogy ugyan nemtetszésedet kinyilváníthattad volna nem offenzíven, vagy csak simán azzal, hogy nem kommentelsz, te ehelyett úgy döntöttél, hogy ledegradálsz mindenkit 8 évessé, akinek ne agyj isten tetszeni merészelt a játék és ezért nem ért veled egyet. Majd ezek után most csodálkozol, hogy milyen dolog is az, hogy téged itt meg mernek szólni ezért.
35.
35.
Lacek896
Attól még hogy nem estem hanyatt a játéktól az nem jelenti azt hogy egyből rossz. Most hogy sok embernek tetszik az egy dolog, nekem igenis hiányzik belőle jó néhány feature. Persze én kérek elnézést hogy nem bólogatok egyszerre a birkacsordával.
34.
34.
tsulok
#32: Sajnos ezzel nincs mit tenni, ilyen mindig lesz, ne foglalkozz vele ;).
"Szavatosságban idén van egy olyan érzésem, hogy semmi sem fogja ezt a címet megközelíteni."
Ha nem jelenik meg idén a 'The Division', akkor szerintem se. Béta és a tesztek alapján az elmúlt pár év legjobb multi fps játéka.
33.
33.
Stranger
Ennyit ér a marketing...
32.
32.
Ra1D3n
Bírom, hogy akárhányszor Titanfall hírről van szó, egyből megszaporodnak a hiénák az adott hírnél. Jönnek a PS fanboyok akik elvből utálják, a nagy HC gamerek akik szerint a játék szinte már helyettük játszik, mert annyira könnyű, a ki ha én nem megmondóemberek akik egyből a jól a pofájukba rágott birkaszellemes CoD nótákkal jönnek, hogy márpedig tényleg semmi extra a game, csupán csak a hype viszi el a hátán, és még a többiek... Tényleg ennyire nehéz elhinni, hogy ez a játék JÓ? Legtöbben itt úgy ugatnak, hogy csak videót láttak a játékból és személyes tapasztalatuk a címmel kapcsolatban, konvergál a 0-hoz. Szó se róla, én csak a bétával játszottam egy Xbox One-on, de az frenetikus volt. Hétfőn jön meg az Xbox One-om, de a játékot már megvettem hozzá. Szavatosságban idén van egy olyan érzésem, hogy semmi sem fogja ezt a címet megközelíteni.
30.
30.
greenmelon
#27: Azért el ne sírd magad. :/
29.
29.
Lacek896
#28: Lol ember, leírom még egyszer. Egy szóval se mondtam hogy sz@r. Látom nagyon beletapostam az érzékeny lelki világodba. Csak dobtam pár érvet ami miatt ez nem hardcore játék szerintem. Ismétlem: szerintem. 0 tapasztalat? Hm.. lehet több van mint neked.

Tetszik vagy sem ennyi segítséget még egy játékban sem láttam, már úgy érzem hogy a program fogja a kezemet.
28.
28.
Zozzancs
#26: de tegyük hozzá, hogy úgy fikázol valamit, hogy nincs nagyon tapasztalatod igazam van?:) csak erre válaszolj :D nem hinném,h ogy túl sokat játszottá volna vele én is tudok így fikázni, engem nem érdekel, hogy kinek mi tetszik csak sz*r érveket hozol fel és sz*r pontok alapján sz*rozol valamit :D
27.
27.
Zozzancs
26.
26.
Lacek896
#20: Szerk:

"Rohadtul nem kapsz meg mindent az elején mindenért meg kell küzdeni rendesen és az elért 50 szint után még 10x el kell érned az ötvenet a presztizs miatt"

Jah minden reboot után 10 % XP boost van nehogy azt a 10-et olyan sokáig tartson megszerezni

"több logika van a játékban mint sok emberben főleg a Hardpointban és a CTF"

XD. Codok Domination CTF, S/D, vagy a más game-ben átkeresztelt változataiban nem kell gondolkodni igaz??

Nem akarlak megbántani mert látom neked nagyon tetszik a játék, én nem is mondom hogy rossz de azért kicsit na.
25.
25.
Lacek896
#20: "Sajnos nagyon nagyon tévedsz :D Béta alapján állíthatom, hogy zseniális lett és Hardcore gémreknek van ízig vérig..."

Hogy hardcore gamereknek????????? Ne haragudj de ezen percekig nevettem.

Ami nincs:
rendes dedikált szerver
demo recorder esetleg spectator mód
közösségi funkció
moddolhatóság (Source engine mond valamit?????)
kompetitív mód

Ami van:
túlárazott
egyes feature-ök vetekednek az x22-ről beszerezhető cheat-ekkel
overpowered fegyverek (shoti, smart pisztoly egyelőre)
kevés játékmód
ja meg persze a DLC-ék
botok (nem vagyok se látás, se hallás sérült sem pedig testi fogyatékos eltudom taláni az igazi játékost is)


Első blikkre ennyi. Ha majd EA FPS-ben negyed annyi a játékosközösséget építő dolog lesz mint most a CS:Go-ban akkor majd leállok veled vitatkozni, addig nem.
24.
24.
p3ti
#22: Komolyan, lehidalok .....

"Jó látni hogy vannak még, akiknek szintén nem tetszik a játék"

Akkor most mentek és alapítotok egy klubbot hogy még szorosabb legyen köztetek a kötelék? Vagy ez netán vmi lázadás, ami ellen minél többen fel kell lépnetek?

Váááh
23.
23.
p3ti
#19: Abszolút sokrétegű játékokkal játszom, és ennek ellenére tetszik - akkor én is idióta lennék hogy a COD és BF mellett szeretnék játszani vmilyen másfajta online FPS -el? Ezt az ordenálé faszságot azok találják ki, akik láttak 1 trailert, és elítélték az egészet
22.
22.
petred
Jó látni hogy vannak még, akiknek szintén nem tetszik a játék. Mondjuk amikor bejelentették még vártam, de mostanra már egyáltalán nem izgat :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...