A volt THQ-főnök feltámasztaná az Insane-t

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 19.
  • Hír
Link másolása
A THQ néhai vezetője, Danny Bilson azt mondta, szeretné feltámasztani Guillermo del Toro horrorjátékát, az Insane-t. Bár a projektet elvileg még nem földelték el, túl sokat nem is hallottunk róla mostanában.

Danny Bilson, a THQ egykori fejese a VG247-nek mondta azt, hogy szeretné feltámasztani Guillermo del Toro horrorjátékát, az Insane-t: "Még nem hallottam róla, hogy mit szeretne kezdeni vele, de nekem van egy ötletem, hogyan lehetne feltámasztani, szóval beszélek vele hamarosan."

Aki nem emlékezne, az Insane-t a 2010-es Video Game Awards keretei között jelentették be, a horrorjátékot trilógiának szánták, és 2013-ra lőtték be az első epizód érkezését. 2012-ben viszont, mikor a játékot kiadó THQ megroggyant, törölte a projektet, és minden kapcsolódó jogot visszaadott del Torónak.

Azóta nem igazán hallottunk a játék felől, viszont del Toro többször is említette, hogy nem temette el az Insane-t, sőt tárgyal is egy nagy céggel, aki vállalná a munkálatokat. Azt is megjegyezte egyébként, hogy a Valve-ot tartaná ideális partnernek.

Az Insane-t eredetileg a Volitionre bízták, Bilson azonban most sem volt hajlandó túl sokat mondani róla: "Csak annyit mondhatok, hogy egy akció-kalandjáték lett volna lenyűgöző helyszínekkel, történettel és karakterekkel, történelmi volt és Lovecraft munkáira hajazott. De nem akarok többet elárulni, mert remélhetőleg Guillermo még akar csinálni vele valamit!"

Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mondjuk azok után, hogy Bilsonnak nagy szerepe volt a THQ tönkretételében, nem biztos, hogy örülnék, ha az Insane közelébe menne...

6.
6.
Teuton
Ez a videó olyan mintha egy YouTube-s creepypasta összevágást néznék.
4.
4.
markoci555
Akkor gondolom, a kis autós játék amit a google dobott ki, az nem ez :)
3.
3.
GammaShock
Nem ilyeneket kellene, hanem Space Marine, DarkSiders sorozatot, ezekből se lesz már semmi, egy darabig. :/ Bár az a forma inkább maradjon csak az álmodozásnál, ha ekkora szerepe volt a THQ elsüllyesztésében.
2.
2.
Cristiano
Bizok jó lesz nem lesz pocsék
1.
1.
felegyi
Nyeljék le az egészet... vártam, kíváncsi voltam rá, nem is tudtam hogy vége lett az Insane munkálatainak! Egy telibevert képkockát nem mutattak, persze körbenyalták rendesen... a horror műfaj új üdvöskéje... jah persze, egy deka semmit nem tudunk róla a mai napig, csak "szóban" létezett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...