Forza 5 - elérhető a Top Gear Car Pack

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
A népszerű autós TV-műsor alapján készült Top Gear Car Pack már elérhető a Forza Motorsport 5-höz. A 9,99 dollárba kerülő Car Pass birtokában tíz verda és különböző eventek ütik a markunkat. Csekkold le az előzetest!

Különféle versenyekkel és tíz új verdával bővült a Forza Motorsport 5 felhozatala. Ha rendelkezünk a 9,99 dollárba kerülő Car Pass-szel, már tölthetjük is a Top Gear Car Packot.

A csomag az alábbi autókat tartalmazza:

  • 1966 Chaparral #66 2E
  • 2013 Holden #10 Xbox Racing Team Commodore VF
  • 2013 Audi RS4 Avant
  • 1980 Renault 5 Turbo
  • 1999 Lotus Elise Sport
  • 2011 Ford Transit SuperSportVan
  • 1998 Nissan R390
  • 2006 HUMMER H1 Alpha
  • 2008 Subaru Impreza WRX STi
  • 2013 Lexus GS350 F Sport


Két előzetessel zárjuk a hírt. Köszönjük, ArrowCross!


20.
20.
habo
Na ez az a game amiért cserélném a ps 4-emet box one-ra ! Akur...be
18.
18.
ArrowCross
Így lehet játszani az Xbox One-os Forza 5-ön kormánnyal. ;) https://www.youtube.com/watch?v=b_OqcOsdkJ4
16.
16.
DON GONDOCS
Popcorn idő, kezdődhet kultúrált vita.
15.
15.
Josi21
#12: Ps 2-n rengeteget játszottam, így a 4 közel áll hozzám, a többi részét cimboráknál próbáltam, mivel x360 jött. De szomorúan tapasztalat, hogy értelmetlenül sok autón kívül semmi sem változott, egyedüliként a grafika, sőt a fizika is, de ez már kisebb mértékben. Számomra nem attól jó egy autós körözde, hogy 700 kocsi közül választhatok, aminek a felénél fekete műszerfal fogad, és végsebességen, gyorsuláson, kanyarsebességen kívül minden azonos. Gt pont olyan műanyagízű, mint ami futtatja.
14.
14.
Tyebeca
#13: Na mi az a GT6-hoz nem találtál? Megnyugtatlak adtak pár autót, de ingyen.
Igen, a GT5-höz több mint két év alatt összefostak kb annyit, amennyit a forzához fél év alatt :-D

Egyébként ha nem olvastam volna GT-vel kapcsolatos ócsárolást a Forzás hír alatt, én sem írtam volna semmit. Dehát TheFlash barátunktól már megszokhattuk volna. Nem szeretem ha hülyeségekkel érvelnek. A hangok jobbak a Forzában de nagyjából ennyi.
13.
13.
greenmelon
#10: Ha ennyire tisztában vagy vele, hogy a GT-hez is fosták a DLC-ket, akkor elég szépen pofán köpted magad azzal, hogy ugyanezen jelenség miatt elkezdtél hisztizni a Forzánál. Úgy látom, te oda szarsz ahol eszel. :)

A Sonynak van annyi önkritikája, hogy a legelfuseráltabb GT részhez nem adja ki sorra a DLC-ket, szóval nem kell ezen meglepődni.

Egyébként ha egy forzás hír alá ide jössz PS-buziként verni a nyálad, akkor ne várd el, hogy megdicsérjünk és megsimogassuk a buksidat.
12.
12.
Tyebeca
#11: Már hogyne változott volna csak vagy nem látsz a szemedtől vagy annyira elfogult vagy a Forza irányába, hogy még magadnak is elhiszed ezt a hülyeséget.
Itt egyesek olyanokkal érvelnek hogy még nem érkezett meg pl a pályaszerkesztő. Talán a forzában már van? Időjárás? Éjjeli futamok? Kettő az egyben? Így most DLC-kel együtt mennyi prémium kocsitok is van? És pálya? Én nem mondom azt, hogy pl a Project Cars, Assetto vagy a következő Forza nem fogja tudni überelni a GT sorozatot. Simán agyba-főbe tudja verni bármelyik. De számomra ez eddig édeskevés amit a Forza mutat. A hangok jók a grafika persze a generációváltás végett szebb (még jó) de a fizika, tartalom, élmény szempontjából nem tágítok a GT mellől.
11.
11.
Josi21
#10: Kit érdekel a DLC ára, aprópénz, viszont te egy olyan játékot favorizálsz ami közel 10 év alatt semmit sem változott. Tipikus sony hozzáállás, birkabőrbe bújt játékosok meg is veszik. Forza forever ! :D
10.
10.
Tyebeca
#9: Ki mondta neked azt, hogy a GT5-höz nincs :-) Viszont azt is megnézhetnéd csökkentagyú barátom, hogy a lista amit linkeltél 2011-től 2013-ig a folyamatosan érkező DLC-k listája. Ellentétben a Forza még nincs fél éves és nézd meg hányadik DLC ez az aktuális. Hasonlítsd a GT6-hoz. Na keresd azt a listát. Guglizz gyorsan, talán menni fog.
9.
9.
greenmelon
#8: http://gran-turismo.wikia.com/wiki/List_of_Gran_Turismo_5_Downloadable_Content

GT5 DLC-k listája. ;)
Hátha így nem olyan hülyén halsz meg mint amilyen most vagy. :)
8.
8.
Tyebeca
Ezt a játékot nem is Forza 5-nek, inkább DLC Forzának kéne hívni. Nevetséges. Tipikus amerikai hozzáállás. Húzzuk le még a bőrt is a rajongókról.

Na Peace és GT forever !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...