Kudos - a Sims klón

  • Írta: Daks
  • 2006. február 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Positech nevű amatőr ám feltörekvő játékfejlesztő csoport tegnap mutatta be új játékát, mely nem titkoltan egy The Sims-re hajazó életszimulátor lesz.
A Positech nevű amatőr ám feltörekvő játékfejlesztő csoport tegnap mutatta be új játékát, mely nem titkoltan egy The Sims-re hajazó életszimulátor lesz.



A Kudos annyiban különbözik a nagytestvérétől, hogy még nem használja a 3D-s megjelenítést, sőt körökre osztott felépítésének köszönhetően nem is biztosít folytonos játékot.



A fő karakterünk elsődleges célja a minél kiterjedtebb baráti kapcsolatok létrehozása és azoknak ápolása lesz. Érdekesség, hogy megadhatjuk neki, hogy mivel töltjük egy átlagos napunkat, ő pedig segít nekünk a lebonyolítani azt és tanácsokat ad a kapcsolatteremtésben.



Természetesen a Sims-ből már megismert szürke hétköznapok itt is visszaköszönnek. Amint végeztünk a melóval és a házimunkával, áthívhatjuk barátainkat, sőt akár mi is átugorhatunk hozzájuk vendégségbe. A fő cél hasonló a valós életben tapasztalt ambíciókkal: kapcsolatépítés és karrier.



A játék tehát egy összetett, körökre osztott életszimulátor lesz, mely valamikor 2006-ban fog megjelenni. A fejlesztők igérete szerint könnyen lehet majd modokat is gyártani hozzá, mellyel feldobhatjuk az alapjáték szolgáltatásait.
3.
3.
Myko Alto
Most őszintén, mi szükség erre?
2.
2.
General Thomas
pedig még egy singles klóm elment volna de ,hogy körökre osztott? huh...
1.
1.
fojesz
No comment... ez szörnyű... :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...