Watch Dogs - így néz ki az NVIDIA kártyáin

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 11.
  • Videó
Link másolása
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Watch Dogs PC-s verziója lesz a legszebb mind közül. A Ubisoft Montreal szorosan együttműködött az NVIDIA-val a fejlesztés során, Chicago lélegzetelállítóan fest.

A fejlesztés során a Ubisoft Montreal csapat szorosan együttműködött az NVIDIA mérnökeivel annak érdekében, hogy "egy élénk és lélegzetelállító Chicagót" alkossanak meg a Watch Dogs PC-s verziójában. GeForce kártyákon különféle hangzatos fícsöröknek örülhetünk, de igazából csak mozgásban mutatkozik meg a lehengerlő látvány.

A játék május 27-én jelenik meg. Köszönjük, ArrowCross!

47.
47.
trion96
46.
46.
Yami
#43: Szerintem neked fölösleges ezen zavartatnod magad. Szerintem a legkényelmesebb még mindig konzolon játszani. Nem kell hardware vásárlással foglalkoznod, driverekkel vacakolni, Origin-t, meg Uplay-t elviselni. Ha más okból nincs szükséged erős PC-re és nem vásárolsz folyamatosan játékokat, akkor anyagilag is jobban jársz.
45.
45.
zarándok
#44: Totál igazad van, meg aztán sosem voltam egy hard gamer, aki mindent fullon akar nyomni 1440p-ben csak annó sokat küzködtem vele, hogy PC újítás vagy PS4, lévén mindig PC gamer voltam és ilyenkor tudod az ember akaratlanul is fájlalja :D De a lényeg, már csak egy hónap és tolhatjuk! :)
44.
44.
JBoy
#43: Ne szakadjon meg a szíved, mert nagyon jó a ps4. Nekem PC-m van, de úgyse tudom maxon futtatni, mert ahhoz, ahogy írtad legalább Paks 2 kell.

Neked viszont 1000% hogy menni fog és nem kell a gépigény miatt aggódnod.
43.
43.
zarándok
Én őszintén megmondom, engem tökre frusztrál, hogy PC-n lesz a legszebb. Többek között azért vettem PS4-et, hogy ne kelljen törődnöm a folyamatos videókártya fejlesztéssel, hogy élvezhessem a Next-Gen-t teljes pompájában, stb... és ilyenkor, amikor az ember olyat olvas, hogy még a Next Gen konzolokon is durván el fog maradni a látvány a PC verzióhoz képest, olyankor azért kicsit megszakad a szívem. Persze meg vagyok róla győződve, hogy PS4-en is lenyűgöző látvány fog fogadni ha beizzítom a játékot, de azért na...

Mondjuk főleg az zavar, hogy annó a PS4 keynote-on többek közt pont a Watch Dogs-zal csorgattatták a nyálunkat, mondván, hogy az egyik legdurvább Next Gen cím lesz, ezek után mondjuk az én hibám, hogy egyből azt gondoltam, hogy PS4-en és Xbox One-on lesz a legszebb a játék.

Nofene, a játék értékéből semmit nem fog levonni a kissé csúnyábbacska grafika, biztos, hogy még az előző generációs konzolokon is durván fog azért kinézni, nem hogy az újakon. Meg hát azért a Steam-es gépigényeket nézve majd' dupla annyit fizethettem volna azért az erőműért, amin kimaxolva tolhatnám, mint egy PS4-ért, szóval szerintem ez még így is egész jó kompromisszum.
42.
42.
Wolverine
Igazi Ubisoft-os grafikai minőség a mai kornak megfelelően, tökéletes mozgási rendszerrel és textúrákkal. A grafikára már nem lesz gond annyi biztos, persze azért arra majd kíváncsi leszek, hogy a piros vagy a zöld kártyákon mutat-e jobban, bár ha a zöldekkel szövetkeznek, valószínű hogy azokon. Kidobhatnák már előbb is, mert idén még egy valamire való játékkal sem játszottam...
27.
27.
FrankBlack
#26: ...ami Yami lényegi mondanivalóját illeti, azzal teljesen egyetértek :)
25.
25.
Yami
#14: Erősen afelé tendálok, hogy a fő platformom a PC lesz ebben a generációban. Én komolyan csalódtam ebben a generációban, pedig nagyon vártam. Egyszerűen a Sony nem rukkolt elő semmi újjal, az MS meg elcseszte a saját újításait, a béna kommunikációval és elégtelen marketing-gel, így végül kihátrált belőle. Ezután már csak a teljesítmény marad amiben tudnának valamit alkotni a konzolok, de hát abból sincs egyikben sem elég. Anno az Xbox 360 meg a PS3 letörölték a pályáról a gamer PC-ket erőlködés nélkül. Valamivel többet kellet fizetni a játékokért mint PC-n, de cserébe olcsón kaptam meg a hardware-t és ráadásul szebbek is voltak a játékok. Most meg kétszer annyiba kerül egy játék konzolra, és cserébe a grafika alulról karcolgatja a PC-s high beállításokat, fps problémák mellett. Én persze teljes vállszélességgel kiállok amellett, hogy egy játékot nem a grafikája határoz meg, csak egyszerűen nem látom be, hogy miért fizessek kétszer annyit a gyengébb minőségért. Persze a PC-t fejleszteni nem olcsó dolog, de a szakmám miatt azt így is úgy is kell, meg nem is igazán a pénz zavar, én gondolkodás nélkül kifizetném a 20k-t is, ha cserébe többet kapnék mint az aki csak 10k-ért veszi meg.
Természetesen fogok XO-t is venni mert olyan isten még nem volt, hogy én kihagyjak egy Halo játékot. :) Meg persze később jöhet a PS4-is, az exclusive-ok miatt, de eddig még egyet sem jelentettek be ami érdekelne.
Ezeket csak azért mondom, hogy tudd, hogy idővel büszke tagja leszek a barátlistádnak, csak az még odébb van. Amíg az engem érdeklő játékok kijönnek PC-re is, addig halasztom a konzol vásárlást.

#15: Mert akinek PC-je van az nem játszhat konzolon... Én majd játszok a Halo-val, Fable-lel, Last of Us-szal, Uncahrted-del...stb-vel, és eközben legjobb minőségben élvezem a crossplatform játékokat PC-n. Na erre varrjál gombot, kretén.

#22: Ha tényleg csak 5 fűszálról lenne szó, simán igazat adnék neked. De ha megnézed ezt és a nemrég kiadott PS4 gameplayt, akkor látni fogod a különbséget. A polygonszám magasabb (ez főleg az arcokon látszik), a textúrák felbontása nagyobb (ezt szinte mindenhol látni, de a legszembetűnőbb a főhős kabátjának a varratainál), az árnyékok között ég és föld a különbség. A fényeffektek szebbek és a főhős kabátjának és a fáknak a mozgása is összetettebb.
24.
24.
Edgar26
Én inkább konzol párti vagyok, de le a kalappal az alkotás előtt. Brutálisan jól néz ki minden egyes kis részlete. Nem tudom milyen lesz a játékmenet, AI stb. de ez olyan játéknak tűnik amiért érdemes fizetni.
23.
23.
GAMEROD
Nem kell ide GTA5, ez kenterbe veri, Jobban érezhető a városi hangulat, és ilyen se volt még hogy a kocsi oldaláról visszaverődnek az oldalsó fények.
22.
22.
dshadow
De mit érdekel az titeket, hogy ki mit mond? Azt a platformot használd ami számodra a kézenfekvőbb és pont. Ha multiplatform címről beszélünk akkor meg nincs miről vitázni, ugyanis 99%-ban ugyanaz a játék. Ja hogy, PC-n 5 fűszállal több van? És akkor mi van? Ki veszi azt észre egy üldözés közben? :D
18.
18.
Norbiii
#16: Én Wii U-ra várom, de hát késik. Viszont ez van, kibírom ezt a kését, nem dől össze a világ, de ha megjelenik.......:)) Amúgy gyönyörű a látvány!
16.
16.
trion96
#14: Remélem ps3-on is mutat valamit, mert én bizony arra szerzem be! :)
14.
14.
supair
#13: Ez így szép nem vitás.
Remélem One-on is mutat valamit mert különben előrendelés vissza a feladónak... :-)
13.
13.
Yami
Ezek ugyanúgy fognak menni AMD kártyával is. Amíg a DirectX az absztrakciós réteg, addig nincs olyan, hogy hardware exclusive effektek. :)

#11: Ha jól emlékszem akkor Radeonból egy 7970-es kell neki az ultra-hoz. Remélem ez igaz, mert véletlenül pont egy ilyennel rendelkezem, és direkt azért veszem PC-re, mert amit next-gen konzolra mutattak belőle grafika terén, az nevetséges.
9.
9.
Ghost26Dave
Valami eszméletlen sok munka lehet a játékban. Le a kalappal fiúk.
8.
8.
JBoy
Ja és akkor nekem a 7870-en meg minecraft lesz gondolom csak nvidián lehet szép. Tényleg szép, de azért nem matyizok rá.
6.
6.
xinosz
Kül miért van az, hogy itt a GK-on, minden hír 1-2 nap késéssel jön ha jön?
5.
5.
FrankBlack
#3: szerintem egyáltalán nem biztos, hogy Ati kártyákon rosszabbul futna a game. Plusz ezek a effektek ott is bekapcsolhatóak, ahogyan azt Stranger is írta előttem
4.
4.
FrankBlack
#2: csak nehogy úgy járjunk, mint az AC4 esetében: maxon, stabil 60 FPS-el csak 2 db. high-end VGA-val futott a game... mert Pc-re ugye nem kell optimalizálni az ubi szerint...
3.
3.
medson
Remélem azért Ati kártyán is megmozdul majd.
2.
2.
Gumiember
Remélem a 760 elbírja maxon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...