Frissítve: Dragon Age: Inquisition - borító és trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 22.
  • Képek
Link másolása
Ebéd előtti/utáni képnézegetés következik, az Electronic Arts és a BioWare kiadta a Dragon Age: Inquisition borítóképét - ez után kell majd kutatnod a boltok polcain, ha megvolt a megjelenés.

Ízlés kérdése, hogy melyik a legszebb Dragon Age-borító, az viszont tényszerűen kijelenthető, hogy az Inquisitioné az eddigi legszínesebb. A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenik majd meg az ősszel, és ezt a képet kell keresni a boltok polcain:

Update! A BioWare percekkel ezelőtt erősítette meg, hogy az új Dragon Age október 7-én kerül a boltok polcaira. A dátum mellé egy friss, ropogós gameplay trailer dukál!

47.
47.
zsusensei
Borzalom...
Komolyan, folyton egymás torkának esés . Konkrétan a cikkről alig pár ember szólt.
Helyes vagy helytelen :
Én se vagyon a szépen írók között, vessző kis és nagy betű.. igyekszem figyelni, minden esetre be-be csúszik pár (vagy több) hiba. Gyorsan gépelek, nem figyelek stb de ez nem az intelligencia hányadosom vagy annak hiányát mutatja.
Kis ikon nagy ikon: Bizony az emberbe kelheti ok vagy ok nélkül a tulajdon viszony helyzetét értékét akár 2 ikon. Média szak sorry.. Az ember felé sok mindent közvetítenek, vagy nyíltan vagy sem ám a lényegen nem változtat.
Mindenkinek megvan a joga a véleménye kifejtése. Leszögezem, orbitális baromságokat nem olvastam itt ezidáig (mármint ennél a cikknél).
EA : DA2-t köztudott, hogy az ő nyomásukra adta ki a bioware kezei közül idő elött aminek csúfos vége lett, ám logikus, hogy most sok negatív visszhang miatt IS próbál mindent latba vetni EA és BIOWARE egyaránt. Jelenleg az érdekeik nem ütköznek sőt egyeznek, úgy fogalmaznék.
Persze ez csak SAJÁT vélemény. elfogadom más álláspontját is mindenképp.
Akkor térjünk a cikkre és új hírekre végre:
A Trailer jó lett, az eddig említett dolgok alapján várós, örülök a hivatalos megjelenési dátumnak is.
Borító tetszik.. miért? mert tükrözi a majdani történetet illetve mégis DA fíling .. lehet csak a sárkány miatt de ez van.
Leliana feltűnése nem váratlan ám egyúttal izgalommal is tölt el. Miért?
JElenleg azon hezitálok vajon Társ lesz-e ismét vagy csak tanács adó.
Illetve trailerbe világosan látszott egy szürke kamarás erőd lerohanása (legalábbis szerintem) Kíváncsi vagyok velük miféle össze tűzésbe kerülhetek... Talán az építész vissza köszön? kitudja..engem felcsigázott. Mégse akarok többet tudni maximum a társakról... de őszintén? Én a világot akkor akarom fölfedezni amikor már ott lehetek és nem előre le spoilerezni mindent.
43.
43.
névtelenség
"Pre-order today to receive the flames of the inquisition pack" meg a jóanyádat....

Tapasztalat alapján ezt először torrentről, aztán ha a negyedénél még hasonlít egy rpg-re akkor teljes áron a boltból. :P
42.
42.
LtK
Nem igazán izgatott eddig a Dragon Age, talán a 2-vel játszottam fél órát PS-en. Ez a trailer viszont meghozta a kedvem hozzá. Ha úgy adódik beszerzem, esetleg bepróbálkozok az előző részekkel.
40.
40.
l4cyk4
#27: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez halott ügy. Azért szép tőled, hogy megpróbáltad. Legközelebb talán hamarabb észreveszed, ha olyasvalakivel vitatkozol akinek a vitában való győzedelmeskedés presztízskérdést jelent. A többiektől elnézést az off-ért, nem szokásom!
39.
39.
Nicodemus
Mint reklam, nem hatott meg. Reszemrol varom tovabb a jovo evre tolt Witcher 3-at.^^
38.
38.
N!ghtmare
Nem akarom félbeszakítani ezt a teljesen érdektelen vitát (de), a frissített trailert is nézzétek meg azért, nekem nagyon tetszik.

Szerintem a rövid játékmenetbeli képsorokon látszik a Skyrim-hatás (ódákat zengtek róla a fejlesztők régebben, hogy látva a sikerét megpróbálják hozzáigazítani az Inquisitiont) aminek annyira nem örülök mert én nem szeretem a Skyrim-et (igen, létezik ilyen ember is) de ettől függetlenül nagy reményeket fűzök a játékhoz. Végre lesz játszható kúnári faj is pl.! :D
36.
36.
Juha
Azért nagy az EA logo, mert ismerik, és Torpex: ne kezdd el a "flèmet", arra van elég hülye, véleményre véleményt kérnénk, nem ....-ot, mint az utóbbi idöben tapasztalhattuk.
35.
35.
Nicodemus
Nem rossz borito de nem is egy innovativ vizualis csoda. EA meg pofatlan nagydarab logot rakott ki, ami amugy is izlestelen akarmely kiado reszerol, de raadasul pont ok akik a legnagyobb szemet gyarosok a piacon.
34.
34.
drat576
#17: Annyira nekem sem tetszik, nekem ez kicsit túl intenzív.
33.
33.
drat576
Az a "baszom nagy" EA logó nem véletlenül akkora. Ezt nagyjából mindenki ismeri, még az is aki totál analfabéta a játékok világában, és igen, az emberek nagy része szívesebben veszi le a polcról azt a terméket amihez tud kötni valamit. Mert hiába szar az EA és fojtogatja a játékipart, azért így is rengeteg jó cím került úgy a boltokba, hogy rajta volt az a BASZOM nagy logó ^-^
31.
31.
Nicodemus
Van aki csak kotekedni jar fel erre az oldalra?! De most komolyan. Leirta valamivel kapcsolatban a teljesen ertheto velemenyet erre elkezdi furni hogy mire alapozta a meglatasat, mintha nem lenne egyertelmu hogy sajat empirikus indittatasu benyomasa barkinek lehet. Szal Torpex mar en kerlek szepen meg hogy fejezd be ezt mert romma offoljatok a topicot.
25.
25.
A videóból elnézve, 12 társunk lesz, ami szép létszám! Változatos helyszíneken fogunk barangolni, eseménydús és pörgős játékmenettel körítve, aminél már csak az a kérdés, hogy a karakterek és a sztori, mennyire lesznek jól kidolgozva? A hangulat egyébként, nagyon hasonlít a Merlin sorozatra, ami nálam egy nagyon jó pont. Szóval, bizakodó vagyok!
22.
22.
Gorrister
#18: Igazad van, ezt benéztem. Köszönöm a figyelmeztetést. Máskor jobban figyelek rá.
20.
20.
Benjoo
Ez igen...remélem nem cseszik el, mert a trailer alapján egy igen-igen ütős címre számítok! :)
18.
18.
RangerFox
#16: *egyelőre, nem egyenlőre. A nyelvtantanárom megette a fejemet ezért, azóta ha ilyet látok, felhívom rá a figyelmet, sry!
17.
17.
RangerFox
Nekem ez nagyon de nagyon nem tetszik! Ez egy festményszerű valami, ráadásul nem is epic... Ez szép lenne, de nem dobozképnek. Ez az én szubjektív véleményem, nem kell megenni a fejem! :)
15.
15.
Mr.HighEnd
Jobban belegondolok az EA logót kihagytam volna vagy jobban el dugtam volna, de anélkül szerintem nagyon igényes lenne :)
13.
13.
Neo1989
Sose ítélj meg egy játékot a borítója alapján. Egyébként meg majd úgy is lesz belőle még legalább 30 féle borító mert vannak emberek akiknek pont ezek szerkesztése a hobbija.
12.
12.
Gorrister
Nagyon nem tetszik rajt az a baszom nagy EA logó, a BioWare felirat szinte eltörpül mellette. Mondjuk ez is tükrözi a kiadó és fejlesztő közötti viszonyt, ami attól félek a játék minőségén is meg fog látszani, mint arra korábban volt már példa.
11.
11.
Mr.HighEnd
Not bad. Csak messze még a megjelenés mire kijön megjárom olaszországot, balatont , végigbulizom pestet, és még hasonló szörnyű dolgokon kell keresztül mennem majd.
5.
5.
DarkLord
De jól fog mutatni a gyűjteménybe :D Szerintem nagyon eltalálták ezt a borítót! Kár, hogy még olyan messze van a megjelenés...
4.
4.
N!ghtmare
Nekem is nagyon tetszik, jól kombináltak a színekkel.
3.
3.
norbio
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...