The Elder Scrolls Online - jönnek a raidek

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan napvilágot lát az első nagyobb tartalmi bővítés a The Elder Scrolls Online-hoz. A Craglorn névre keresztelt frissítésben debütál az első Adventure Zone és a 12 fős raidek helyi megfelelői, a Trialok.

Az új küldetések elsősorban az 50. szintet elért, veterán játékosoknak szólnak, ám a Craglorn patch mást is hoz magával: jönnek a régóta várt, 12 játékosra kihegyezett raidek, vagy ahogy a TESO-ban hívják őket, a Trialok. 


Olyan szörnyekkel találkozunk az Adventure Zone-ban, amiket korábban sehol másutt nem láttunk. Csak komoly taktikával győzhetjük le őket, a küldetések négy veterán játékosra hegyeződnek ki, ám a Trialok esetében nem csupán a főnökharc kecsegtet kemény kihívással, a feltámadásaink számát is limitálják.

Akik a heti kihívásokat teljesítik, további jutalmakban részesülnek. További érdekesség, hogy a Trialok teljesítése nem igényel hosszú órákat, nagyjából kilencven perc alatt végzünk velük.

11.
11.
PiszkosFred
#10: No igen. A vicc az, hogy az ESO legnagyobb "ellensége" a Skyrim iszonyat nagy sikere :) Ennyivel könnyebb lesz a DAI fogadtatása most, az eléggé "megosztó" DA2 után. Nagyon remélem, hogy felül a Skyrim trónjára a DAI (vagy a Witcher 3), mert ebből a minőségi konkurencia harcból mi, játékosok profitálunk majd a leginkább, majd utánunk közvetlenül a műfaj.
10.
10.
zsusensei
#9: Értöm, hát jó :D .
Én a Dragon age cikkekkel vagyok így. Bár az inkább csak az információ szerzésről szól. De ott is megy a heje-huja kommentekben. Habááár azért második rész miatt meg is érdemli. Minden esetre nagyon pesszimisták az emberek. TESO-val először én is bizalmatlan voltam, de végül is meggyőztem magam és nem bántam meg. :3
9.
9.
PiszkosFred
#8: Tizensok éve már, de ki számolja... A TES híreket szoktam követni, az, hogy most épp' az ESO van terítéken, az csak egy aktuális állapot. Annyi faszság megjelenik a TES sorozatokkal kapcsolatban a kommentek között, hogy ha a válaszokkal csak egy embernek is sikerül segíteni és tisztában tenni pár dolgot, már megérte.
8.
8.
zsusensei

PiszkosFred Te az összes Teso-s hírhez kommentelsz? komolyan akárhány cikket olvastam mindig ott vagy :D
7.
7.
PiszkosFred
#5: Group finder lesz a Trialsra is, bár az kösse fel igazán a gatyáját, aki puggal vág bele :) (legalábbis az előzetes infók és a tartalom nehézségéről szóló hírek alapján)
6.
6.
Hab
#5: Extol, beszélsz esetleg angolul? Ha igen szívesen várunk a guild-ünkben, van nálunk jó pár magyar is :)
Lesz group finder a Trial-okra is, de általában ezek a csapatok nem valami hatékonyak.
Ha érdekel a dolog írj egy privát üzenetet, ha meg magyar guild-et szeretnél akkor az elderscrolls.hu fórumán találsz jó párat.
5.
5.
Extol
No, mire én ide találok guildet.... A TESO az a több millió magányos hős játéka, hogy jönnek majd össze 15en? Gondolom illetve tippelem hogy raid, vagyis trial search system is lesz
4.
4.
Dr. Zaius
mindig csoda játék maga még
3.
3.
Cristiano
maga játék csoda még mindig
2.
2.
Kraudo
A "főnök harc" kifejezésen mindig jót mosolygok :-)
1.
1.
Hab
Azért gondolom wipe-okkal együtt így is jó sok időt fogunk tölteni a raid-ekkel. Mondjuk azt még érdemes lett volna megemlíteni hogy heti leaderboard (ki milyen gyorsan végzi el a Trial-t) van, és a jó helyezésért cserébe bónusz loot a jutalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...