Gameplay videón az H-Hour: World's Elite

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 29.
  • Videó
Link másolása
Három percen át mozog a SOF Studios által fejlesztett H-Hour: World's Elite, amit a SOCOM-sorozat szellemi örökösének kiáltottak ki a srácok. Mondjuk minden joguk megvan rá, hiszen maguk is SOCOM-fejlesztők voltak.

A csapatmunkára és taktikára kihegyezett játék PC-re és PS4-re készül, méghozzá Kickstarter-pénzből, és bevallottan nem az a készítők célja, hogy a látvánnyal kápráztassák el a játékosokat - igaz, az H-Hour alatt az Unreal Engine 4 fut. A mostani gameplay egy erősen bétás verzió alapján készült:

28.
28.
DON GONDOCS
Ebből free to play lesz, ha jót akarnak.
27.
27.
crytek
Erre bezzeg összedobták a pénzt a sok jó game meg kuka lesz mert elbuknak. Hová fajulunk...
26.
26.
HerodPK
Mi ez a szánalom ? még mobilos játéknak is szar lenne. igazán szólhattak volna a készítőknek hogy ne öljek bele az idejüket. :D persze ha ingyen adják biztos lesz akinek tetszik vagy anyagi vagy igényességi okokból :)
Off : az hogy 30 kommentelobol 20 ot / őket nyírja az nem szép. inkább szemét dolog , mindazon által engem is idegesít néha , és szóltam is már neki , mégsem kaptam agyrohasztó anyázós üzeneteket. Mert kepés vagyok magamat a társadalmi normák keretein belül tartani. 25 komment abbol csak a 1. 2. 4.5.-ik versenyző volt képes a cikkhez szólni. a többiek pedig maguk alkotják a fekélyt a gemkapocs oldalán. már nem is érdemes olvasni ezt a szennyt, és ez nem Kemuri vagy a többi bolond hibája hanem azoké akik fennhangon melléveregetve esnek másoknak mert hogy ok "normálisak"
16.
16.
wolfwarrior
#3: Olyat mondtam ami szabály ellenes vagy szimplán retardált vagy nem is rólam van szó, mert ha igen akkor nem haragítok tovább senkit.
15.
15.
Dreadlox
btw mennyi szánalmas ember van itt, had kommentelgessen csak, hiába értelmetlen. Ha ténylegesen hozzászólt volna, az mondom oké, mert blőd, helyesírás hiányos mondatok, de így random trollkodni, sztem fogyatékosabb dolog...
14.
14.
Dreadlox
ez mi a lófütty? Lagwar?
12.
12.
Antonov77
#11 Támogatom! Toljad csak Christiano arcába.
8.
8.
bodortamas1
#3: Tartsunk már egy christiano és christianot majmoló felhasználókat bannoló napot.
Annyira rontják a GK színvonalát, megérdemelnek egy bant.
5.
5.
goblinfing
War Inc. BattleZone anyone?
4.
4.
markoci555
3.
3.
lesik20
Tartsunk már egy Christiano napot.
Annyit tesz ezért a közösségért, megérdemel egy napot.

ÉLJEN CHRISTIANO AZ IQ SZINTEK LEGALSÓ SZINTJÉNEK A KIRÁLYA
2.
2.
wolfwarrior
Olyan mint ha Cs és a battlefield heroes gyenge kombója lenne.
1.
1.
Dark_Temptation
ebben minden van csak csapatmunka és taktika nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...