CoD: Advanced Warfare - részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 3.
  • Hír
Link másolása
Miután tegnap reggel kiszivárgott a Call of Duty: Advanced Warfare leleplező trailere, az Activision kénytelen volt két nappal korábban bejelenteni a frencsájz következő darabját. A játék a jövőben, 2054-ben játszódik majd.

A Sledgehammer Games PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra hozza el a következő Call of Dutyt, melyben bakáink igazi szuperkatonák lesznek, köszönhetően az exoskeleton öltözéküknek. Az Advanced Warfare lesz az első cím a sorozat történetében, amely három évig készült, s ez meg is látszódik a minőségén.

2054-re alapvetően megváltozik a harcmodor a jövő konfliktusaiban. Egy privát katonai szervezet, a PMC berkeiben küzdünk, a vállalat azért harcol, hogy megmentse az emberiséget és helyreállítsa a globális háború után lerombolt világot. Egy speciális katonát irányítunk, exoskeletonunk van, és számos high-tech kütyü áll a rendelkezésünkre.

A ruha lehetővé teszi, hogy az emberi erő soha nem látott magasságokba lépjen, amire szükség is van, hiszen az ellenség is futurisztikus fegyvereket vet be ellenünk. Hatalmasakat ugrunk, képesek vagyunk álcázni magunkat, a biomechanika páratlan erővel, tudatossággal, kitartással és sebességgel vértez fel minket. Kicsit a Titanfall-féle pilóták harcmodorára emlékeztet az Advanced Warfighter megoldása, de azoknál sokkal erősebbek és hatékonyabbak leszünk.

A történet a PMC alapítójára,Jonathan Ironsra hegyeződik ki, őt alakítja az Oscar-díjas Kevin Spacey. Járművek terén hoverbike-okat és persze drónokat irányíthatunk. Választhatunk, hogy hagyományos lőszerrel felvértezett fegyvereket vagy új, energiát használó mordályokat veszünk-e kézbe. Ezáltal a Call of Duty: Advanced Warfare eddig soha nem látott taktikai szabadságot és dinamikát vonultat fel.

Megjelenés november 4-én, a DLC-k limitált ideig Xbox-exkluzívak lesznek.

48.
48.
Fooxfire
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/agyp9gq_700b.jpg
47.
47.
GAMEROD
Egy kalap trágya lett ez a sorozat.
46.
46.
dshadow
#41: nem tudom mi volt meg mi nem a mass effectbe, de az exoskeleton nagyon nem fantasy/sci-fi cucc. Már van létező prototípus. A hoverbike cuccon kívül eléggé lehetséges ezeknek a kütyüknek a megjelenése a közeljövőben.
45.
45.
RetecH
"a vállalat azért harcol, hogy megmentse az emberiséget "
Biztos állati története lesz...
De ettől a közhelytől eltekintve, be kell hogy valljam: tetszik a koncepció. Az alapjuk meg van arra, hogy egy kifejezetten k*rva jó játékot alkossanak. Sőt, a legjobb az lennem ha a COD visszatérne a régi fényéhez. Meg is venném, ha nem sikerült volna meggyőzniük ennek az ellenkezőjéről az előző években...
44.
44.
_Botika_
#43: Ja és amúgy Modern Warfare után Advanced Warfare hmmm............. akor ezután jön az Obsolete Warfare? :D
43.
43.
_Botika_
#32: Azért írtam a Cod-hoz mert voltak jó ll.VH.-s része pl.CoD 1,2.És nagyon örülnék hogyha nem a jövőben játszódna és hiperkiperszupermegabizbasz kütyükkel rohangásznánk és Rambozunk, mert nekem a régebbi CoD-ok jobban tetszettek.Remélem érthetően elmagyaráztam hogy miért itt hoztam fel. :)
42.
42.
Elyas
Kötéllel
Kötelesség... Köteles vagy a feljebbvalód parancsát betartani, köteles vagy a családodról gondoskodni stb... Kötelességed egy PKSZ ben is lehet így a cím teljesen helytálló...
41.
41.
felegyi
Számomra eléggé Mass Effect feelingű speckó ruhás cuccok jutnak eszembe... legalábbis ez a "váz" nem kicsit merít belőle, még a jel is hasonló!

Egyébként meg Call of Duty, azaz Hív a kötelesség... a modern köntösben "pénz a pénzért" háborúban hol van a becsület, kötelesség? Lényegében az I. és a II.vh. is részben a pénzről szólt/emberek "áldozatairól", de abban még találtam becsületet... ez már tényleg nem az amit régen kaptunk.
40.
40.
Necreon
#13: Azért ez a három év kicsit sántít, amikor épp csak fél éve lesz lassan hogy a fő platformok (új generációs konzolok) megjelentek. Persze devkit-et kaphattak, az meg nyilván céges titok így nem bizonyítható hogy igen vagy nem. Sőt, elkészül PS3-ra és X360-ra is, aminek jelentősen eltérő a felépítése az újaktól fejlesztői szempontból (ezért is hivatkoztak arra hogy nem éri meg PC-re portolni, sokan) az új konzolokhoz képest amik már inkább a PC-ra hajaznak. Na öt platformra optimalizálj jól egyszerre... Bocsásd meg hogy szkeptikus vagyok a Black Ops 1-2-Ghosts borzasztó teljesítménye után.
39.
39.
Necreon
Azt a hibát illene javítani, hogy "Egy privát katonai szervezet, a PMC berkeiben küzdünk,". A PMC gyűjtőnév és már sok éve jelen van a játékvilágban (élükön a Metal Gear Solid és Rising sorozatok részeivel), rövidítése a Private Military Company-nek, így pedig a fenti beidézett mondat értelmetlen / önismétlő.
38.
38.
vanpear
#31 : A medal of honor pihentetve van ? Az, hogy senki nem játszik vele az szerény véleményem szerintem nem egyenlő a lepihentetéssel. Viszont 2. vh címek még mindig jönnek ki. Csak ezek a játékok nem a mainstream címek.

#18: Jól van akkor. Köszönjük, majd értesítjük, ha érdekelnek az ilyesfajta deviáns megnyilvánulások.
37.
37.
Elyas
2. Vhs nak ott a sniper elite... Azt meg alig veszik pedig király játék... Én mondjuk azt nem értem hogy mikor kijött a 3 mindenkinek rohadtul elege volt a 2. VH ból mostmeg mindenkinek ez kell...
36.
36.
moonborn
#5: Jah nekem is az Elysium ugrik be erről a fémvázról bár először Tom Cruise új filmjére gondoltam az Edge of Tomorrow-ra,ott is ilyesmi van a katonákon
35.
35.
xSHx
#33: Pont az volt a szándékom, h sarkítsak. Látom nem esett le.

Az lenne jó, ha egy csapat nagyobb kiadó szárnya alatt kidobna egy VH s fps t. Vinnék mint a cukrot, mivel hiánycikk. A mai motorokkal eszméletlen lenne.
34.
34.
ptmilan
A II. világháborús témához hozzászólva: ott van pl. a Red Orchestra 2 (ami ugye most volt ingyenes a steamen), s annak a Rising Storm nevű kiegészítője. Nos, előbbi 2011-es, utóbbi 2013-as, és sokkal szívesebben játszok vele, illetve velük mint mondjuk egy Battlefield 3-mal vagy bármely modern hadviselést felvonultató játékkal. (Tudom, tudom, a Red Orchestra 2 egy rétegjáték, meg realisztikusabb, nehezebb mint a többi játék, stb, stb...) Viszont az tény, hogy mindkét oldalnak megvan a maga hangulata.
33.
33.
Wasp_
#32.: Bioshock meg második vh?? Jobb példát is találhattál volna.
32.
32.
xSHx
Én is szeretném, hogy légyen világháborús téma, érdekes lenne. Tényleg szűkség lenne rá. Csak ami fel b@ssza az agyam h ez mindig a cod nál jön elő. Miért nem irogatnak a Bioshock alá, h oké szép és jó ez a varázsolgatós lövölde, de mikor lesz már vh s része? :-) ennyi, a cod megváltozott már jó régen, elkell fogadni, nem kötelező megvenni.
31.
31.
Drazhar
#29: Mert "volt" belőlük rengeteg. De ugyanúgy, hogy idővel minden ciklikusan ismétlődik eljön majd az idő amikor a modern hadviseléssel lesz annyira tele a hócipője mindenki, és akkor újra menő lesz csinálni 2. vh-s játékot.
(Pl nem csodálkoznék, hogyha a most lepihentetett Medal of Honor franchise pár év múlva vh-s résszel jelentkezne ismét)
30.
30.
bodortamas1
#29: Mert van belőlük már 1000 + 1.
29.
29.
_Botika_
Miért nem csinálnak mostanság ll.Világháborús FPS-t?
28.
28.
coolecake
Én csak is azért CoD-ozok.......mert más nem mozgat meg. Ez a legpörgösebb multiplayert szolgáló játék, pont. Munka/suli után jól esik egy kis időt eltölteni benne. Minden évbem kijön, megveszem, elvagyok vele egy évig aztán jön a másik :D a CoD 4-óta nekem ennyit jelentenek
27.
27.
Cristiano
26.
26.
Teuton
http://www.dorkly.com/comic/60804/titan-call-of-duty
25.
25.
biohazard rex
#20: ha nem jön akkor se lesz. Mert a Trailerből is látszik, hogy ez a régi. Csak a fejlesztők rájöttek, hogyha minden fényt felhúznak annyira, hogy vakítson, akkor szebbnek tűnik a játék (BF3-4, valaki?). Az animációkat teleszarták motion blur-el (mondjuk ezt kifelejtették a trailer 2. feléből :D). Nem beszélve arról, hogy pór motor nem tudja normálisan kezelni az óriás textúrákat, modelleket ezért butítva lesznek azok, mire kijön a játék (megint).
24.
24.
xSHx
Állandóan ugyan azoktól az emberektől olvasom ugyan azt a divat cod fikázást minden eggyes cod cikknél. Sokunknak ez már elég unalmas sztem. Bár le a kalappal, kitartóak vagytok, mert az utóbbi 7 rész ota ezen lovagoltok. Miért pont a cod tól várjátok h 2.VH s részt adjon ki? Ennyi erővel odaírkálhatnátok az összes FPS címhez. Ez van régen voltak ch s részek, mára a cod arculatot váltott, a multi van kihegyezve, amihez kütyük kellenek h tudd fejleszteni a karakteredet. Ha 2.VH s lenne csak puska,bajonett, meg tojásgránát azt csövi. Nektek ez kell nekünk meg a hitech.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...