Enemy Front - a vérmérsékletedtől függ minden

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 6.
  • Videó
Link másolása
Rajtunk áll, hogy milyen módon jutunk el a célunkhoz az Enemy Frontban, a VG247 jóvoltából most hosszabban belenézhetünk a City Interactive második világháborús FPS-ébe. Lopakodás, akció, szabotázs - mindent lehet!

Az Enemy Frontban számos taktika működik, legalábbis a fejlesztők ígérete szerint. Nyomulhatunk agresszíven is előre, a tűzerőnkben bízva, időnként még az időt is lelassíthatjuk. Máskor a lopakodás és az élőpajzs rendszeres használata a kifizetődő. Nézzünk bele négy és fél percen keresztül!

A játék június 10-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

14.
14.
andy976
Hát ahogy nézem az ellenség sok vizet nem zavar, bár lehet easy-n nyomták:)
11.
11.
kopic
Hát én ezt tuti, hogy kihagyom.:/
9.
9.
RetecH
Halvány lila gőzöm sincs, hogy miért, de valamiért szurkolok a city-s srácoknak, hogy végre egy jó játékot összerakjanak.
8.
8.
PiXELRaNGER
Énis szeretem a 2. VH-s játékokat, bár CoD 1-2 óta nem is játszottam ilyesmivel... :D
7.
7.
dcba
Ez a city nem nyugszik amig nem csinal egy jo vh FPS-t. Amugy tenyleg erdekes mennyire lealltak ezzel a temaval es midenhol a jelenkort eroltetik. En azt nem ertem miert nem csinalnak egy olyan COD-t vagy BF-t ahol mindenfele futursiztikus cuccot hasznalnank, de megsem lenne annyira tavoli jovoben, ergo azert a mai vilagban jatszodna, de tokig lenne mindenfele lezerfegyverrel meg alcazoval. Amugy jol olvastam, h a kov COD ertelmes single.t fog felmutatni es nem egy 2 oras scriplelt mozit, ahol lenyegeben csak nyomnunk kell az egeren a gombot? Kivancsi lennek amugy mi sulne ki abbol, ha teszem azt kijonne egy szokasos jelenkori COD es valaszul jonne vmi tok mas temaban a BF.
6.
6.
KeXxX
#4: Benned az van rendesen. Rád férne már egy javítócsomag, bár úgy néz ki, hogy a "készítőid" nagy ívből leszarnak.
5.
5.
tupaccc
2. szerintem úgy van velük, mint én - azokat már rongyosra játszottam. Dettó ki vagyok éhezve egy jelenlegi generációs vh-s lövöldére, kipattogok, amikor egy újabb modern COD, MOH, vagy BF bejelentést látok. Szerintem mindenkinek bejönne ha időnként vh-s címeket is készítenének.
4.
4.
Cristiano
remélem jó lesz:) és nem lesz bug
3.
3.
Ghost26Dave
Remélem végre sikerrel jár a city.
2.
2.
markoci555
#1: Nemhogy elővennéd a régieket, amikből sok van és jók is.
1.
1.
NoRush
Ki vagyok már éhezve egy második világháborús FPS-re, szóval biztosan megveszem, függetlenül a minőségétől. Bár a videó alapján egy erős közepes szintet szinte biztosan megüt majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...