Dragon Age: Inquisition - íme, a legdurvább kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 14.
  • Hír
Link másolása
Ha el tudsz költeni közel 38 ezer forintot egy gyűjtői kiadásra, akkor most jól figyelj. A Dragon Age: Inquisition legdurvább speciális csomagja pont ennyibe kerül, de ezért a pénzért számos nyalánkságot kapsz.

A BioWare egyik fejese, Mark Darrah a Twitteren osztotta meg a nagyközönséggel a Dragon Age: Inquisition "über" kiadásának képét. A gyűjtői csomag közel 170 dollárba kerül, ami egészen pontosan 37 291 forintot jelent.

Lássuk, hogy mit kapsz a pénzedért!

  • Igen részletes exkluzív gyűjtői dobozt, melynek mérete 3,5 x 7,5 x 11,5 hüvelyk, ellátva az inkvizítorok arany pecsétjével, belül pedig piros selyem borítással
  • Thedas méretarányos szövettérképe, amely hozzávetőlegesen 14 x 17 hüvelykes
  • 72 lapból álló tarot kártyapakli, amely a Dragon Age mitológiájából és miszticizmusából származó jeleneteket ábrázol
  • Hat szerszámból álló zárfeltörő készlet
  • Négy 3,5 x 2,5 x 3 hüvelykes iratnehezék
  • Inquisitor kitűző
  • Toll és tintatartó
  • 40 oldalas napló
  • Orlesian érmék
  • Limitált kiadású fémdoboz


A Dragon Age: Inquisition október 10-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on, PS3-on, PS4-en és Xbox One-on. Nemrégiben néhány új helyszínről is lehullt a lepel, ezeket mutatják a friss screenshotok:

10.
10.
boss911002
Remélem a későbbiekben csinálnak ebből is trilogy pack-ot mint a Mass effect esetén, én inkább azt venném meg
9.
9.
evangeline
#8: Jaj, elnézést, most nézem, hogy mindegyik platformra 170 dollár, my bad. :)
8.
8.
evangeline
#3: Az első kettő gyakorlatilag egy időben játszódott, nyilván nem sok utalás volt a 2-ben az Originsre. Az Inquisition viszont eléggé az első két részre fog épülni, sok ismerős karakter is feltűnik majd benne, de szerintem a története leginkább az utolsó két DA-könyv, az Asunder és a The Masked Empire eseményeire fog épülni. Az Asunder meg szorosan kapcsolódik a DA2-höz, tehát a teljes átéléshez véleményem szerint mindenképp ajánlott a többi játék ismerete is. :)

Egyébként azt is hozzá kell tenni, hogy a 170 dollár az Xbox One verzióra vonatkozik, a többi platformra gyanús, hogy azért olcsóbb lesz ez a kiadás is.
7.
7.
Cristiano
ez aztán tényleg durva:O
6.
6.
moonborn
Így belegondolva jól néz ki meg minden de aminek hasznát venném belőle az maga a játék és azt megvehetem külön is akkor minek adjak ki érte ennyi pénzt,úgy is csak a polcon porosodna minden akármilyen csábító is,bár a térképet kirakhatnám a falra :D
5.
5.
#3 Koszi szepen :)
4.
4.
tyber16
Na legyen a játék a későbbiekben jó vagy rossz,én azt hiszem elkezdek félre tenni erre a kiadásra, nagyon tetszik, szép és igényes kiadás.
3.
3.
vortel
#2: semennyire, új főhős új idősík, csak a világ ugyanaz, kb mint az 1-2 is csak szegről-végről kapcsolódott egymáshoz utalások voltak de semmi több
2.
2.
Azt lehet tudni, hogy mennyire fog kapcsololdni a story az elso, masodik reszhez? Az 1-2vel nem jatszottam, de ez erdekel.
1.
1.
DarkLord
Jó lesz nekem a sima kiadás is :D Amúgy igényes cucc (csak nem magyar pénztárcához mérték sajnos) Szépen mutatna pedig a polcon az fix.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...