Elérhető a Titanfall-alkalmazás

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 16.
  • Hardver
Link másolása
Egészen mostanáig kellett várnunk a Titanfall társalkalmazására, amely már tölthető az App Store-ból és a Google Playből. A telefonunkat játék közben egyfajta második képernyőként használhatjuk.

Habár a Respawn Entertainment Titanfallja márciusban jelent meg Xbox One-on és PC-n, de a játék hivatalos társalkalmazása csak most landolt iOS-en és Androidon. Az appot teljesen ingyen tölthetjük le, és a segítségével számos kényelmi funkciót elérhetünk.

Játék közben a mobilunkon láthatjuk az aktuális pálya interaktív térképét, a rangsort és a mérkőzés statisztikáját, ám ezen felül nyomon követhetjük a karakterünk statisztikáját, illetve a fegyverekről is számos információt tudhatunk meg anélkül, hogy kilépnénk a főmenübe.

Szinte elengedhetetlen alkalmazással van dolgunk, amely számos hasznos tippel lát el bennünket.

15.
15.
Coppy
#14: Es hogyan birtad mukodesre pcn az appot? En nem tudom ossze szinkronizalni a geppel.
14.
14.
Pizza74
#5: Azt ugye tudod, hogy ez van PC-re és ugyanúgy működik rajta az app?
#3: Windows Phone-ra is van, csak az itteni cikkből kimaradt úgy látom.
#7: Egyszerűen azért mert ez nem Xbox exkluzív cím, kint PC-re is ahol a SmartGlass nem játszik, így ez az egységesen működő megoldás.
13.
13.
Yami
#8, 9: Némá, pupákok akik azt hiszik, hogy egy platform birtoklásától lesznek valakik...
12.
12.
mestermagyar
#10: Ebben van logika. Most megnézi az IOS-t, látja hogy mennyire sok pénzért vásárló embert találni a boltokban, nézi az androidot, látja hogy kb a világon az emberek 80%-a azt használja. Ránéz wp-re, annyit lát, hogy van kis szar 2-3%-os részesedése, közepesen sokan vesznek csak rajta. Nem igazán kelti fel bárki érdeklődését akinek nem tömnek a zsebébe egy ezer dollárt csakúgy.
10.
10.
KeXxX
#3: Vegyél almás vagy androidos készüléket. Tényleg vicc, hogy a vindóz fónokra semmi nem jelenik meg (Temple Run 2) mondjuk nekem Sony-m van szóval nem gond, de ilyenkor sajnálom a Nokiásokat.
8.
8.
anarchoid
#5: ideje beruhaznod egybe ;) pc-k folott eljart az ido , mar csak tablet/konzol/mobo vilag letezik ;) nezd csak meg a megjeleneseket konzolok es mobok felul reprezentaltak...
7.
7.
anarchoid
SMARTGLASS a cucc neve es az ala kelett volna berakniuk eztis ahogy mas gammaknal is van (bf4, dr3 stb) nemertem minek csinaltak kulon appot neki...
5.
5.
frankek
hogy minden csak b*szom konzolok körül forog!!!!!!......
4.
4.
Coppy
Ezt csak xbox-szal lehet szinkronizálni?!
3.
3.
alex512
Vicc egy Xbox exkluzív játéknál, hogy nincs ilyen app WP-re. Gratulálok az MS csapatának.
1.
1.
Cristiano
nekem meg van és nem rossz : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...