Watch Dogs - Twitch-közvetítés ma este hétkor!

  • Írta: Arell
  • 2014. május 23.
  • Videó
Link másolása
A rengeteg kiszivárgott videó után most itt egy hivatalos közvetítés a hónap legjobban várt játékáról! Az esemény ma este hétkor kezdődik, a hivatalos oldalon kérdezhetsz, sőt még nyerhetsz is!

Kelet-európai idő szerint 19 órakor kezdődik a hivatalos Watch Dogs-livestream a Twitchen keresztül. Aki még nem látta a rengeteg kiszivárgott játékmenet-videót, és szeretne hivatalos forrásból infókhoz jutni, vesse rá magát az alábbi videofeedre!

Ha kommentelsz a közvetítés Twitch-oldalán, és szerencsés vagy, még egy egyedi PS4 is befigyelhet!

55.
55.
crashpipi
#52: Ez most a hallottak alapján szerintem is jó döntés volt, mert sok rosszat tudok PC-s beállítás/fps kombókról ismerősöktől, viszont idén ott tartunk, hogy minden játékot meg kell gondolni, hogy mire érdemes megvenni, mert minimum 10 db jön még idén, ami elsőnapos vétel, de a 6.000 Ft-os árkülönbség minden multiplatform címnél meggondolandó. :)
53.
53.
johnny500
Hupsz...tévedtem. Win7 kékhalál :D Csak kevés a memória....
51.
51.
johnny500
Nincs erős gépem. 4 giga rammal :) egész jól fut alacsony grafikán. Bár murdelés után lefagyott betöltés közben :). Remélem csak mert még ki sem jött és lesz jobb törés belőle. Az autók irányítása elsőre elég gáz, ezen a téren a GTA-k rávernek. :(
50.
50.
randall13
#46: Na azért ne túlozzunk. Nincs is véleménye.
48.
48.
#42: Ki játszottad? Milyen volt a története?
47.
47.
crashpipi
#30: Na, ha a Te vga kariddal csak ennyi fps-t produkál a játék, akkor már megnyugodtam, hogy inkább a PS4 verziót rendeltem és nem a PC-set. :)
Innentől kezdve meg mindenki lovagolhat a "csak stabil 30-on" és az 1440x900-as felbontáson. :D
44.
44.
Yami
TheFlash-sel nem kell foglalkozni, eddig majdnem minden jobban várt játék megjelenése előtt nem sokkal illetve utána szidta őket mint szódás a lovát.
43.
43.
Giggsy
kimoderált üzenet
42.
42.
sloth
Huuu, hát ez a befejezés... Szegény csaj, nagyon bírtam a karakterét. :'(
41.
41.
JackBauer
#40: -a ( oda ahová felesleges).
39.
39.
Effecta
Én is próbáltam a játékot, igen lewarezoltam BOX-ra, de PS4-en már elő van rendelve a Vigilante. Nincs a játékkal gond, érdekes szerintem. Én elvagyok/leszek vele.
38.
38.
Ghost26Dave
De mostmár tényleg felbasz ez az egész.Mért kell ezt csinálni????
37.
37.
Ghost26Dave
kimoderált üzenet
36.
36.
randall13
#35: TheFlashsel nem érdemes foglalkozni, kommentjei szellemi színvonala alulmúlja Kemuriét. De aki van olyan szerencsétlen mint én és régebb óta olvassa a hozzászólásait, szerintem annak nem mondok ezzel újdonságot.
35.
35.
Altertamas87
#32: Aha. A többiek nyomorát bizonyítja ha te kalózkodsz? Aha...
34.
34.
DON GONDOCS
érdekesség!
http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-hidden-deferredfxquality-option-improves-significantly-visuals/
az Ubisoft a PC-s verzióban is egy grafikus kapcsolót (DeferredFxQuality) "konzolos" minőségen hagyott, viszont ezzel a kis trükközéssel manuálisan vissza lehet kapcsolni, hogy az eredeti PC-s minőséget produkálja minden téren a játék.
31.
31.
johnnydirteen
#25: Nem szoktam kommentelni de szerintem kicsit túlzás ami itt megy. Ha szereted mondjuk a Far Cry 4-et akkor szerintem tetszeni fog. A mellék küldetések szerintem ötletesen kitaláltak. El tudod dönteni mint a Far Cry-ban pl, hogy lopakodva vagy másképp oldod meg. Sőt van amit csak lopakodva lehet. A fejlődési rendszer tök jó így legalább van értelme mellészálat csinálni. Nem tudom miért csak a fika megy. Nyilván aki csak gyakni akar annak nem fog bejönni. Vannak hibái a játéknak de egyáltalán nem gáz. Nyugodtan belekezdhetsz. Volt olyan AC rész amibe bealudtam. Ja és nem kell mindent a GTA-hoz hasonlítani. Ráadásul nekem a GTA4 irányitása tiszta gáz volt. De ez az én véleményem. Szerintem nem csak szart kell látni egy játékban. Divat mostanában minden olyan játékot fikázni ami kap reklámot.
30.
30.
Zuzda18
Szerintem egész jó.Sőt.Mindent el tudsz lopni!!! hajó,betonkeverő stb,még sétahajót is.
AMD FX 8150
AMD R9 290
8 GB ram
Ha állok egy helyben akkor simán felmegy az FPSultrán 50-re,de ha autóval megyek mint őrült akkor leesik 25 FPS-re.
Az alábbi számok,átlag fps-ek.
Ultrán 25 FPS
Custom beállítással néhány ultrán,néhány highen, 35 FPS
High 30 FPS
Medium 50 FPS
LOW nem próbáltam.
Nekem bejön a játék.szerintem lesz patch stb,és javulni fog az irányítás.Szerintem,kontrollerre lett kitalálva,nem egérre és billentyűre.
(Utálni fogtok,de jobban tetszik mint a GTA5)
29.
29.
NemTudomMiLegyen
#27: Rossz játékhoz nehéz pozitívan hozzáállni.
27.
27.
Altertamas87
#26: Mennyire optimalizálatlan? Milyen géped van hozzá? Amúgy végre egy nem negatív vélemény, komolyan olyan negatívan áll hozzá mindenki. Az autókat sajnálom, de hát melyik hasonlóban volt tökéletes az irányítás( GTAV-öt nem próbáltam) , egyik se volt teljesen jó.
26.
26.
traumraise
#25: Én kipróbáltam (de kedden érkezik az originál csak belenéztem mer nagyon várom) szóval amit eddig mondhatok: játékélmény a bevezető és 1-2 mellékküldetés után 10/9, főküldetést nem csináltam, azt majd kedden. Grafika ultrán szép, éjszaka kb mint a régi e3 videókban, nappal azonban elég puritán de szép. Irányitás egérrel billel nem a legjobb. Autók irányítása elég rossz lett, amikor elindulsz mintha kifaralna minden auto, felbőg a motor, kifaral 1-2 mp-re majd kilő mintha nitroval indulnál és túl érzékeny a kanyarodás is. Törés sztem rendben van, a saját autód kevésbé törik, a többi hamarabb. Fejlődésrendszer nekem tetszik..ott van az a fejlődési fa vezetésre, hackelésre, harcra, és kütyükészítésre bontva. Kapod a felhasználható pontokat amiből megveszel 1-1 képességet pl.: kisebb fegyvervisszarúgás, hidak, blokádok hackelése. Város jó nagy, szépen kidolgozott. Ami még kicsit csalódás számomra az az emberek, arcok grafikája...sztem lehetett volna szebb, élethűbb illetve kivehették volna ezt a fejek bekockázását amikor a telónkon a profiljukat hackeljük, ettől erősen arcade szagú lesz a játék. De mégegyszer mondom nagyon élvezetes. Kb 3 órát játszottam vele, freerunoltam, 1-2 mellékküldi. Ja és végül az optimalizáció...na ez kegyetlen gyenge bár még az nvidia se adott ki hozzá frissítést illetve érkezhet egy patch is rögtön kedden. Remélem.
25.
25.
Altertamas87
Nagyon elveszitek az ember kedvét. Tényleg ennyire rossz? Mi a baj vele? Unalmas? Nem tudom, hát az AC4 se a történet küldetésekben volt erős, hanem a többi feladatban, hajózásban, stb. Szerntem a Far Cry 3 -ban sem a fő küldetések voltak az igazán jók, pár kivételtől eltekintve, ami nagyot durrant.

De unalmas?

Mi a baj a fejlődési rendszerrel? Miért rossz? Egy kis szerepjáték beütés, hogy fejlődni kell, és nem lehet mindent egyből elérni, ez miért baj? Látatlanban: én ennek inkább örülök. Nincs kihívás, ha egyből mindent lehet. Az a jó ha fejlődni kell előre egy játékban.

Én nem próbáltam még ki, azért kérdezem. Miért mondjátok ezekre a dolgokra hogy ennyire szar?
23.
23.
MinimumGame
Játékmenet: http://www.youtube.com/watch?v=FdTa2-vaVZU
22.
22.
Norbiii
#21: Neemááár! Pedig mikor régen beszéltük, akkor úgy volt, hogy lesz a csúcs mobil, majd úgy is lesz. Amúgy ne hidd, h gagyi, a célnak most megfelel, ez a lényeg. :) Ha meg meg lesz a telefon, akkor együtt toljuk a Watch D-ot, csak szólj. XD Várj...
21.
21.
mestermagyar
#17: Nem, még mindig nincs telefonom XD. Most épp gagyi gombos nokiám van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...