Call of Duty: Ghosts - jön az Invasion DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 30.
  • Letöltés
Link másolása
Az Actvision bejelentette a Call of Duty: Ghosts legújabb bővítményét, amely az Invasion névre hallgat. Négy új multis térképet kapunk a pénzünkért, van köztünk mexikói és karib-tengeri helyszín is. Csekkold az új trailert!

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Ghosts legújabb kiegészítője, az Invasion DLC - elsőként Xboxokra.


A többjátékos mód négy új térképpel bővül:

  • Departed: közepes méretű map Mexikó vidéki helyszínén, ahol javában zajlik a Day of the Dead fesztivál. Itt szerezhetjük meg a Death Mariachi killstreaket, amely során két pisztollyal irthatjuk az ellenséget.
  • Pharaoh: elhagyatott régészeti helyszín Egyiptomban. Vigyázni kell az összeomló épületekkel és a húsevő szkarabeuszokkal.
  • Mutiny: karib-tengeri helyszín kalózokkal.
  • Favela: a klasszikus térkép visszatér a Ghostsban, némileg átalakítva.


Ezen kívül az Extinction mód is egy új epizóddal jelentkezik. Az Awakeningben a csapatunk leereszkedik az idegen alvilágba, hogy lecsapjon az Ancestorok erődjére. Közeledik a végső csata!

Az Invasion DLC június 3-án érkezik Xbox One-ra és Xbox 360-ra, majd az ideiglenes exkluzivitás után PC-re és PlayStationre is.

14.
14.
Vidofone
#13: Egyetértek Veled, sajnos ha sok munkám van a főleg éjszakai játékórák rövidülnek vagy - mint most is - elmaradnak, így abban a kevés néhány órában amit kikapcsolódásként gaming-gel tudok eltölteni olyan játékot fogok választani ami szórakoztat, hogy ez most a COD, BF, vagy Passziánsz HD az teljesen mindegy, a lényeg hogy betöltse a legfontosabb funkcióját, amiért megvettem az pedig a szórakoztatás. Csak divatból venni játékot és játszani, órákat beletolni csak azért mert trendi és felkapott? Hááát, számomra ez egy kicsit furcsán hangzik.
13.
13.
selejtes
#10: Hozzáteszem, hogy nem lehet ezt önmagában nézni. Pl tegyük fel neked van 4 óra szabadidőd játszani, van akinek 1.Könnyen lehet, hogy az amelyiknek van 1 órája, nem akar abból is fél órát csak sétálni üresjáratban mire elér a mapon x pontra, hanem instant akciót akar. Rengeteg ilyen ember van hidd el.Benyomod és azonnal megy a hentelés, kész.Nekem is ezért jön be nagyon.
12.
12.
selejtes
#10: mindössze annyit írtam, hogy harcmodorra még fps multin belül is menny és pokol a különbség a két játék közt.Nem szükséges ezt kitekerni, értsd úgy ahogy írtam.
1000x pörgősebb, mivel jóval kisebbek a pályák, tömörebben vagyunk azonos létszámban. Emiatt is szeretik nagyon sokan, és ezért is veszik nagyon sokan.
Már ne haragudj, de millió egy fps nek megvolt a lehetősége, hogy összeolvadjon a neve a multiplayer lövöldével, mégis a cod tette meg. Okkal veszik sokan a cod-ot, vagy te talán ok nélkül szoktál elmenni venni ezt azt?Gondolom nem.
Nem hiszem, hogy ne ismernének mást, ami jó annak híre megy.Vagy te ezt, hogy képzeled el, van egy zárt kis burok benne pár ezer fő és ők ismernek olyan fps-eket amikről az egész világ nem tud. kicsit túlmisztifikálod ezt.
Egyébként meg nem tudom miért zavar az bárkit is, hogy valaki megveszi akár az új codot, vagy dlc-ket hozzá.Semmi közöd hozzá, se másnak hogy ki mit vesz.
Ha már itt tartunk, hogy évente új cod, és egykaptafa mind. BF se sokkal jobb, bf3 pl egy gigantikus parasztvakítás a fényeffectjeivel, semmivel nem nyújt nekem pl többet mint a bc2, sőt. Nem beszélve a bf4ről.
11.
11.
Falcon
#3: szerintem ép fordítva az alap pályák nagyok tágasak lehet rajtuk taktikázni míg a dlc-sekben tipikus agyatlan hentelés..... szó szerint utálom őket lehet kitörlőm az egész prémiumot olyan szinten nem ér semmit
10.
10.
Giggsy
#8: Most azt, hogy a BF inkább taktikázást igényel, mint reflexeket (a CoD-hoz hasonlítva, mert mondjuk egy airsofthoz képest még így is durván a reflexek felé megy el a BF is), úgy mondod, mintha valami rossz dolog lenne...
Az meg, hogy sokan veszik a CoD-ot, még nem érv. Egyrészt a CoD neve annyira összefolyt a multiplayer lövöldével, hogy sokan nem is ismernek mást, másrészt tudod hogy van az a sztori arról, hogy miért a tehénszar a legjobb a világon...
8.
8.
selejtes
#5: Azt kéne felfogni végre, hogy ha pörgős fps mutlti keresel akkor egyértelműen COD.
Nincs jobb ebben a kategóriában, baromira rá lehet makkani ezekre a bugyuta pályák, és killstreakekre mikor ott vagy a játékban és ölöd halomra az ellent.
Személy szerint játszom cs-t, cod-ot, és bf-et is, azt kell hogy mondjam a bf marad a végére skillt illetően, nem igényel annyit, sokkal inkább taktikázást, mint reflexet.
Eddig egyedül a BO2 volt csalódás, de azt is inkább magamnak köszönhetem mert nem néztem utána a multis opciójának, hogy nincs server keresés, a körök rövidek stb.
A lényeg, akciódús nagyon, a kiadó szeretne hosszútávon ezen nem változtatni, és pénzt keresni rajta, fent tartani a folyamatos figyelmet. Akkor felteszem a kérdést neked, mert látom, hogy te kurvára értesz a témához. Te mit változtatnál egy olyan recepten amit zabálnak az emberek ?
7.
7.
Vidofone
#5: Mielőtt a cikk által kiváltott hatalmas sokk és felháborodottság miatt esetleg agyvérzést és/vagy infarktust kapnál gyorsan választ adok kérdésedre: én már megvettem és nem érzem magamat hülyének azóta sem
5.
5.
Dark_Temptation
úristen... komolyan?... ÚRISTEN! ki az a hülye aki ezt a szart veszi? még ha az alap játékot megveszed okéé.. jóó... belefér.... dehogy pl ezért a dlc-ért pénzt adni... vicc... látszik, hogy már semmi ötletünk nincs... behozzák ezeket a bugyuta pályákat és a még bugyutább killstreakeket.... és akkor a régi pályák.. most már SZÓ SZERINT évről évre ugyanazt veszed meg.....eddig is ugyanazt vetted de legalább vették a fáradságot,hogy átcseréljenek 1-2 textúrát meg soap helyett shampoo lettél.., dehogy ez??? úristen... szánalmas..
4.
4.
hahota
#3: Pedig az első DLC-be egy nagyon imba fegyver van. :D
3.
3.
altF4
Egyik haveromnál elég sokat játszottam multiban ezzel a játékkal, és az szerény véleményem hogy elég gyengék az alap multi térképek. Olyanok mintha csak egy ízelítőt adnának a játékból, és ugyanez igaz az extincion módra is. De viszont a dlc pályák elég ütősen néznek ki, ahogy ezek is, és a dlc alien vadászatok is jónak tűnnek. És itt a nagy szemétség, mert ha kifizetett az ember x ezer forintot a játékért, akkor alapból nem a gagyibb pályákat kellene beletenni, hanem a normális, ötletes mapokat. Persze tudom hogy ez üzlet, és a lényeg a beetetés meg a pénzlehúzás, de nekem ez akkor is szúrja a szemem... De egyébként ha lenne pénzem valószínű hogy megvenném season pass-al a játékot, csak akkor is kicseszés ez így azokkal akik vagy nem akarnak egy-egy dlc-ért fizetni, vagy éppen nem tehetik meg hogy fizessenek még pluszba ezért is. Addig lehet örülni ameddig nem kezdnek el dlc formájában aránytalanul erős fegyvereket osztogatni...
2.
2.
Ooorky
Váó.
Négy!!!!44444öt új térkép.
Félelmetes, hogy vannak olyanok akik erre verik.
1.
1.
pjoco
COOP része tetszetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...