Enemy Front - üzenet az ellenséges vonalak mögül

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 1.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva kerül boltokba az Enemy Front, kedvcsinálóként pedig futott a játék sztoritrailere is. Merthogy második világháború ide, folyamatos lövöldözés oda, állítólag még története is lesz az FPS-nek.

Hozzá kell tenni, hogy Stuart Black, a City Interactive új játékának eredeti megálmodója nem igazán így képzelte el az Enemy Frontot: amíg el nem hagyta a fedélzetet, a játék főszereplője egy ellenséges vonalak mögött ragadt és ott tevékenykedő, magányos hős lett volna, azután ez a koncepció odáig finomodott, hogy emberünk, Robert Hawkins az ellenállás helyi szervezeteivel harcol a nácik által megszállt területeken.

Az FPS-t egyébként a CryEngine 3 hajtja, a megjelenése pedig június 13-án várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, ArrowCross!

15.
15.
zala122
utolsó esélye a city interactivenak nálam hogyha ez gagyi lesz az egész city mehet a süllyesztőbe
14.
14.
Ooorky
#12: Nekem megvan az SGW 1-2 nem csak "kipróbáltam", söt az Alien Rage is. Az utóbbi különösen tetszett, a 2 mesterlövészes szódával elment.
13.
13.
Giggsy
#12: Egyik SGW sem volt egy kimagasló játék, de azért olyan nagyon rossznak sem mondanám. Főleg, hogy a kifejezetten mesterlövészkedős témában nem nagyon találni jobbat (NEM a Sniper Elite egy fikarcnyival sem jobb)
12.
12.
Chrysh
Jaaaaj, nekem a City Interactiveból a 2 fertőző Sniper Ghost Warrior után elegem lett (mielőtt kérdeznétek, ki is próbáltam a játékot az alapján minősítem), de ahogy elnézem Cristianonak ez is tetszik, ezek szerint dunsztja sincs a fejlesztők múltjáról,.Ezúton is ajánlanék neki egyből 2 példányt ebből a csodából.
11.
11.
DON GONDOCS
Sosem gondoltam volna hogy a Citytől kapunk egy next-gen WW fps-t. De legalább ezis van. Mert a legtöbb studió elfelejtette hogy van még ebben a témában kakaó.
Nem várok sokat ettől a játéktól. De szerintem még ígyis bőven jó lesz és kellemes órát fog szerezni az egyszeri játékosnak.
10.
10.
Tyranio
#8 Én is kipróbálom majd, de ha nem megnyerő akkor csak feltelepítem a 2009-es Wolfenstein-t (Ott is a hős Amerikai leszáll a külföldi paraszt ellenállók közé, hogy megfordítsa a náci ellen folytatott harc kimenetelét a saját motiváció miatt) és maximum szemet hunyok az okkultizmus felett.
9.
9.
Tyranio
#7 Igen bennem is meghalt valami, amikor a Sword of Justice minded nyomát eltüntették és átfestették erre a huszadrangú Amerika ajnározásra, amiből nagyságrendekkel jobbakat csinálnak saját maguknak az amik.
A 4flash eladta magát nagyobb piac és haszon reményében, de Isten nem ver bottal. A játékuk csúnyán elhasalt és az a szint ami a magyar körítésben megállta volna a helyét itthon, már messze nem volt elég a tengerentúlon. Ez csak azért nem vigasztal, mert a Sword of Justice és a 4flash-al egyben valószínűleg a remény is elveszett egy magyarok körül forgó második világháborús (vagy akármilyen) játék elkészítésére.

Ami a City-t illeti, ők egy kicsit nagyobb ligában játszanak, tehát nekik nagyobb piac kell, de ez a döntésük szimplán retardált volt, hiszen a játékot is úgy hypolták, mint a lengyel ellenállás játékát és valószínűleg az amcsik is furcsán nézhettek amikor meghallották az amerikai akcentust és a karakter identitását a trailerben.
De igen, ha a lengyelekről csinálsz játékot, akkor már ne az ilyen apróságokon bukjanak el, annak reményében, hogy talán egy-két amcsi ezt veszi meg a következő Call of Duty helyett (még a gondolat is nevetséges).
8.
8.
wolfwarrior
#6 Kihagyhatatlan hisz ők csakis jót tesznek és példaként szolgálnak mindannyiunknak, sajnos.

Egyébként kipróbálom a játékot mert teszik, hogy lengyel barátaink földjén harcolunk és talán nem lesz olyan rossz.
7.
7.
mestermagyar
#6: Engem mélyen érintett a sword of justice, olyat néztem basszus, amikor egy napon észrevettem, hogy steamen valami teljesen más néven kiadták. Az a poén, hogy fél órába telt kihámozni a kevés megmaradt nyomból, hogy ez tényleg a sword of justice.

A city meg... Csinált az egyáltalán valami lengyelekkel ténylegesen foglalkozót? Mindig USA-szerű hülyeségek ömlenek tőlük, olyat véletlen sem láttam, hogy valami dramatikus lengyelekről szóló játékot adtak volna ki. Neem, mindig valaki olyanról csinálnak, aki bővelkedik fegyverben. Szégyenlik a saját hazájuk?
6.
6.
Tyranio
Hahahaha... hát persze, hogy amerikai. Talán az egyetlen amerikai aki lengyel földre tette a lábát a második világháború alatt, de egész egyszerűen NEM LEHET KIHAGYNI a drága tengerentúliakat a mókából. Hahaha, mekkora kópék ezek a Citys csibészek. Majdnem akkorák mint a 4flash fejlesztő akik abbahagyták a Sword of Justice (Második világháborús stratégia, magyaroktól, magyarokról, magyaroknak) fejlesztését és helyette átalakították a Timelines: Assault on America-vá (gagyi, nácik megszállják a szent földet (Amerikát), nosza szorítsd vissza őket), az Amerika piacra való betörés reményében, akiknek viszont van AAA címeik (CoD, Company of Heroes stb.) az ilyen igényeik kielégítésére, amik köröket vernek az ilyen játékokra.
3.
3.
Moltes
Huh....hat mar regota erik egy jo kis 2vh jatek. Csak ne hogy el baszarintsak.
2.
2.
NoRush
Én azért adok neki esélyt, hátha... Lehet ez még akár jó is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...