Sunset Overdrive - egy kicsit a városról

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 7.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Sunset TV legfrissebb adása, benne a különösen idegesítő műsorvezető sráccal. Az új epizód Sunset Cityről szól, rajongói kérdésként pedig a mellékküldetések kerülnek elő.

Az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive nyitott világú játék lesz, azonban a legtöbb open world címmel ellentétben itt nemcsak horizontálisan, de vertikálisan is elég sok szabadságot kapunk: az Insomniac szerint Sunset City városát tulajdonképpen több rétegnyi játszótérből ragasztották össze, de ahogy haladsz feljebb, egyre több ügyességre lesz szükséged. Az utcák a kezdőké, itt csupán csúszkálnod és ugrálnod kell, a felsőbb szinteken azonban már a falon futás is előkerül.

Köszi, Benjoo!

18.
18.
bane
#14 Jelentkezem a bevetésre!:D

#16 Bele se gondoltam, de tényleg úgy elég veszélyes lenne.:D
17.
17.
bane
#13: Ra1D3n-nak tényleg nagyon az XO felé húz a szíve.:) És részben igazat kell adnom annak, hogy a Sony-sok amit leműveltek tavaly az undorító volt és semmi mást nem csináltak, csak amit a Microsoft bejelentett(szofter biztonság és hasonlók) arra reagáltak, hogy "A csúnya Micosoftnál ez lesz, de nálunk...NEM!!" És mint a hülye gyerekek, mindenki az a jobb!!! Hogyha neked is X360od volt az előző generációban akkor tudhatod, hogy mennyivel gyengébb volt és, hogy nem azért nem jelentek meg olyan címek, mint a TLoU, mert nem bírta volna el, hanem azért, mert a Microsoft szart bele. 2013as évet teljesen elrontotta a MS.

PS4 - inFamous:SS szerintem az teljesen más az egy komoly játék akar lenni(nem játszottam vele), K:SF egy sima lövölde az egész játék! De elhiszem, hogy jó.
XO - Forza - Szerintema project cars fogja megverni, mert a GT6nak se sikerült még a 4et sem; Ryse SoR: miért ne lenne jó játék? A multija szerintem szemkápráztató, csak ez tipikusan egy Crytek-es játék és ha a Last of Us szintű sztori lenne akkor is bele kellene rúgni, mert Crytek.
Az eddig bejelentett címek közül, nem mondanám, hogy Sony, mert annyira komoly sztorikra feküdnek rá, hogy nekem az már sok. Attól függetlenül nem rosszak, érdekesnek tűnek. Az XO-s játékokat, még nagyon nem jelentettek be, errőla játékról leírtam, hogy miért tetszik. A Quantum Break szerintem pedig egy forradalmi ötletre épül és hatalmasat lehet vele bukni ha nem jön be.
"Egyébként pedig eddig sem és ezután sem érdekel, hogy kinek tetszik, nyugodtan vegyék meg, minél több konzol van, annál nagyobb a verseny és annál inkább igyekeznek elkápráztatni a gyártók." +100 én is teljesen így vagyok ezzel.:)
"Amit meg a fejlesztésekről írtál, szerintem gondold át, az, hogy a MS most ígérget mindent, mert érzik, hogy gáz van és a Sony "hallgat", nem azt jelenti, hogy ők nem fejlesztenek.."A Sony hallgat? Miről? minden hónapban van egy The Orderes trailer, vagy egy feljavításról szóló hír(szerintem nem gáz) vagy a "csodálatos" undorító módon egy évet csúszó Driveclubról hír! Ezzel szemben MSnél a Sunset Overdrive, körülbelül egy hete óta a Forza Horizon 2-ről vannak hírek, plusz a Quantum Breakről egy kis hír, hogy nem lesz ott a E3-on.
Szoftver fejlesztésről pedig mind a két cégnek voltak hírei. Remélem most oda pörköl a Microsoft a Sonynak és ezt egyáltalán nem fanboyságból, hanem azért mert gyengélkedik a XO nagyon. Ja és ne egy Haloval vagy GoW-val, mert akkor csalódott leszek és PS4et kell vennem elsőnek!:)
15.
15.
bane
#12: #5 bane
Istenem! Ha arra a tetvedék PS4-re csinálnák, akkor mindenki körbe ugrálná, hogy mekkora isten király!
#4. Agony
Az Insomniac megcsinálja ONE-ra a legrosszabb exclusive-ot....
pedig szeretem a csapatot...
#2. Hunszi
hamar uncsi és monoton lesz szerintem...
Első és legfontosabb olvasd vissza, hogy már előttem elkezdték sz.rni a XO és a játékfejlesztő stúdiót!
Második azért mondtam azt, hogy "tetvedék PS4-re csinálnák, akkor mindenki körbe ugrálná" mivel az Insomniac Games egy Sony stúdió volt és Hunszi kommentjében olvasható, hogy "pedig szeretem a csapatott" csak szeretném tudni, hogy ez miben különbözik bármelyik Ratchet & Clank. És amúgy ez zavar, hogy ha a PS-re jelenik meg akkor "nagyon ötletes. mennyi játék menet feldobó ötlet van a gameben?! Na ez igen mikor jön valami hasonló X1re????"
és ez nem üldözési mánia, csak simán ilyen a PS közösség az utóbbi időben, amúgy XO-nál még nem láttam hasonlót, de majd beindulnak ott is a Vér Pistikék!
14.
14.
Juha
Komolyan mondom, már mindenki megörül ebben a világban: legyél jobb vagy baloldali, pc-s vagy konzolos, sony vagy ms fanboy, de mindenképp válassz ezek közül és utáld a másik felet! Ez parancs!
13.
13.
Csoola
#9: Amit levágtam, az egy tipikusan irónikus VÁLASZ volt egy fikázó kommentre.
Nyomod itt a fanboyozós szöveget, de nem tudom ki a nagyobb fanboy, aki a jelenlegi, valós állapot alapján ítéli meg, hogy neki mi tetszik és esetleg elmondja, vagy aki álmodozik, mert a MS azt mondja, hogy hű de jó lesz a gépe egyszer majd.
Egyelőre a tények alapján a PS4-et jobban szeretem, a játékok, amik kijöttek rá, sokkal jobban tetszenek, a Shadow Fall, az új inFamous is nagyon jók. Xboxon egyedül a Forzát venném meg, de annyira nem jön be, hogy konzolt vegyek miatta. Bejelentések tekintetében egyelőre szintén a PS vezet nálam, One-on egyedül a Quantum Break tetszik, a többi bejelentés nem kápráztatott el.
A fanboyságról annyit, hogy 4-5 évig csak Xbox 360-on játszottam, ha a One jobb lenne jelenleg, akkor azt vennék, de szerintem nem az. Egyébként pedig eddig sem és ezután sem érdekel, hogy kinek tetszik, nyugodtan vegyék meg, minél több konzol van, annál nagyobb a verseny és annál inkább igyekeznek elkápráztatni a gyártók.
Amit meg a fejlesztésekről írtál, szerintem gondold át, az, hogy a MS most ígérget mindent, mert érzik, hogy gáz van és a Sony "hallgat", nem azt jelenti, hogy ők nem fejlesztenek...
12.
12.
Csoola
#8: Nekem erről a játékról külsőre az inFamous új része jutott eszembe, csak annak reálisabb a látványvilága.
Egyébként nem vertem a nyálamat, igazából csak reagáltam arra, amit írtál, ugyanolyan stílusban.
9.
9.
Ra1D3n
#8: +1

Kár is szót hozzáfűzni, ez valóban így megy. Csoola, ez részedről most itt amit levágtál, egy nagyon tipikus fanboy komment. Nem igazán szokásom foglalkozni a magadfajtákkal, mert már nagyon unalmas amit sokszor leműveltek, elképesztő imádatot nyilvánítva a Sony és gépe felé(mondjuk ki: Beteges, hogy mennyire felültettek mindenkit arra a bizonyos hype vonatra), és ha őszinte vagy önmagadhoz, a mai napig nincs egy épkézláb címe a PS4-nek, amire azt lehetne mondani, hogy odabaszna a Microsoftnak(választhatsz 2 csodálatosan szar játék közül: Knack és Killzone). Lehet, hogy az MS gépe jelenleg még nem tudja az 1080p-t, de jövőre már szoftveres háttere is lesz az Xbox One-nak ahhoz, hogy odaszúrjon a PS4-nek(eleve viccesen indul ez az egész, mert míg a One alapból DirectX12-es architektúrára épül, addig a Sonynál fingja sem volt senkinek, hogy egy ilyen húzással kívánnak majd odasózni nekik idővel). Az előny egyenlőre a Sonynál hardver ügyileg, de a jövő még hozhat sok meglepetést. Csak azért szeretném, hogy kíméletlenül odabasszon a DirectX12 a Sonynak, hogy a sok agyalágyult Sony fanboy fülét-farkát behúzva hallgasson el netszerte(legalábbis a túlnyomó többségük. Mondjuk mai napig nem értem, mire fel gyűlölködnek ennyit).

BTW: A cím még mindig várós, bár még mindig nem tűnik első napos vételnek.
8.
8.
bane
#7: Ne érts félre, de nem védem a játékot, csak amióta kijött a next-gen(bejelentésüktől) követem, hogy mire mi jön. És ha a csodálatos "kecses" PS4-re kijön valami(elég ha csak egy hír) már 10 ember veri a nyálát, hogy mennyivel jobb, mint az XO, pedig még csak egy teaser videó volt és azt se tudjátok/tudják, hogy ez most mi is lesz, de már megy a "Gyűlölet kampány". (Ezt nem erre a játékra értem, - mert azért erről már lehet egy-két folgot tudni - hanem úgy általánosságban.)
Tetszik a játékban:
1. Vannak benne színek! És ezt komolyan mondom!:) A nagy új generációs éra elhozta azt az időszakot, hogy még a PS4-en nem láttam "színes" játékot.
2. Nem kell komolyan venni! Nem még egy szegény amaricát megtámadja a cina, szovjetunió vagy valamelyik tevegelő ország(nincs semelyik országgal se bajom) és nekünk el kell juttatni a DEMOKRÁCIÁT szegény elmaradott régióba.
3. Új cím.
4. Változatos megjelenítés, baromi jó látvány világ.
Ahogy említettem fentebb, Ne érts félre! lehet, hogy az E3 után azt fogom mondani, hogy "egy PS4 ide a TV alá! MOST!", de ne fikázzunk már egy címet, csak azért, mert az nem jelenik meg mindegyik eszközre. Attól eltekintve, hogy a te világod vagy sem.
7.
7.
Csoola
#5: Nem tudsz jót mondani a játékról, inkább fikázod azt a gépet, amire nem adják ki... :D Még szerencse, hogy ezt csak a tetvedék Xbox One-ra készítik, nekünk meg a tetvedék PS4-re értelmes exkluzív címeket gyártanak :D
6.
6.
felegyi
Hatalmasat üthetne... persze amint lecserélnék a Crackdown-ra hajazó, csak sokkal olcsóbb játékmeneti megoldásokat... ez szar!
5.
5.
bane
Istenem! Ha arra a tetvedék PS4-re csinálnák, akkor mindenki körbe ugrálná, hogy mekkora isten király!
4.
4.
Az Insomniac megcsinálja ONE-ra a legrosszabb exclusive-ot....
pedig szeretem a csapatot...
2.
2.
Hunszi
hamar uncsi és monoton lesz szerintem...
1.
1.
Simonus18
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...