E3 2014: Mirror's Edge - Faith új arca

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 9.
  • Videó
Link másolása
Az új Mirror's Edge voltaképpen egy eredettörténet: a játék azt meséli el, hogy miként lett Faithből az a nő, akit az eredeti játékban megismertünk. A fejlesztők valódi parkourosokkal közösen készítik a produktumot.

Főhősnőnk mozgáskultúrája jelentősen kibővült az előző rész óta. Habár a Mirror's Edge még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, némi gameplay azért jutott az E3-ra. A DICE kikérte a neves parkour művészek véleményét a fejlesztés során, a lehetőségeink változatosak lesznek, valamint a harc közben is látványos ütésvágásokat alkalmazhatunk.

A rendszerrel meg lesznek elégedve a kezdő és a veterán Mirror's Edge-játékosok is. A pályákon több útvonalat is felfedezhetünk, egy akadályon többféleképpen is átlendülhetünk. A pályák designja első látásra nagyon hasonlít az első részben tapasztaltakhoz.

Megjelenési dátum még nincs. A DICE játéka PC-re, PS4-re és Xbox One-ra várható.


8.
8.
Gabesz202
7.
7.
suresz
6.
6.
giga321
#5: Mert azt olvastam, hogy csak 2016-an jön*. Ez lemaradt.
5.
5.
giga321
#4: Nekem pont ez tetszett benne ez plusz 1 dolog volt ami fokozta a hangulatot. Imádtam az első részt sőt még mindig imádom és már alig várom a folytatást.

A csapatnak kicsit jegelni kéne a folyamatos battlefieldeket és többet foglalkozni a Mirror's Edge-el. Mert kb szerintem amiatt késik ennyit.
4.
4.
leviske
Remélem a város texturáival csinálnak valamit, mert az már az első részben is borzasztóan unalmassá tette az egészet, hogy fehér/piros minden.
3.
3.
Cristiano
nagyon jó sikerült arc tökéletes
2.
2.
pageup91
A gameplay egy az egyben ugyanúgy nézett ki, mint az első részben. Az animációk, harcok, az ugrások teljesen ugyanaz.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát még nagyon korai fázisban van a játék, majd kíváncsi leszek az új gameplayekre. Eddig nem győzött meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...