Forza Horizon 2 - verseny egy gőzmozdonnyal

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 14.
  • Videó
Link másolása
A fura cím esetünkben szó szerint értendő, valóban versenyezhetünk egy gőzmozdony ellen a Forza Horizon 2-ben. A recept egyszerű: hamarabb kell célba érnünk, mint a derék lokomotív. Nézzük meg közelebbről!

Hiába a rengeteg lehetőség, a dinamikus irányítási rendszer és az 1080p-s felbontás, a Forza Horizon 2 olyat tud, amit más autós cím még nem: egy gőzmozdony ellen is versenyezhetünk a "showcase" futamok során.

A dolog nincs túlbonyolítva: egy szimpla gyorsulási versenyről van szó, ahol autók helyett egy gőzmozdonnyal mérjük össze a sebességünket - egyébként más hasonló őrültségekre is számíthatunk még a Playground alkotásában. 

És még némi gameplay a szeptember 30-án Xbox 360-ra és Xbox One-ra megjelenő játékból:

6.
6.
istipisti2
hol a vonat?csak helikoptert látok az első részből
5.
5.
SzDavid99
A gameplay részek az első részből vannak ;)
4.
4.
dzsiádzsó
Csak én látom ezt a Horizont (Forza társaságában) végtelenül szerény kinézetűnek az új generációs gépeken? Semmi olyat nem látok, ami túl erőltetett fényeken, magasabb felbontású játékon és textúrán túlmutatna... Nekem ez harmat gyenge, a fák megjelenítése szégyen, a motor alig bírja a távolabbi objektumokat tisztességesen kirajzolni.

A játékról nem is kívánok szólni, mert egy trágyadomb! TDU ötletének lenyúlása után, egy ilyen NFS bohózatot kiadni szánalmas,,,
2.
2.
petymeg2033
Nem tudom, ez miért akkora szám. Az első részben is volt olyan verseny, hogy helikopter vagy kétfedeles gép ellen kellett versenyezni. A "trükk" abban volt, hogy persze az útvonal nem volt azonos, csak voltak metszéspontok, ahova előbb kellett odaérni.

Mondjuk a vonat esetében az izgalmas lehet, hogyha ezek a csatlakozási pontok egyben vasúti átjárók is, és úgy kell ügyeskedni, hogy egyiknél se csapjon el a mozdony :)

ui: a videókat most sajnos nem tudom megnézni, úgyhogy sorry, ha ez el van bennük magyarázva
1.
1.
majomember
Milyen rossz mar ez a gameplay :| ... mint egy Need for Speed :|
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...