Launch traileren a Battlefield 4: Dragon's Teeth

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 15.
  • Videó
Link másolása
A Premium-tagok mától kezdve tölthetik le a Battlefield 4 legújabb és egyben utolsó előtti kiegészítőjét. Ennek apropóján egy launch trailer is érkezett a csomaghoz, csekkoljátok!

A Premium-tagok mától tölthetik le a Battlefield 4 Dragon's Teeth című DLC-jét, ennek apropóján futott be a csomag launch trailere is - a többieknek szokás szerint két hetet kell várniuk rá, ők július 29-én eshetnek neki az új tartalmaknak.

A kiegészítő négy új pályát hoz magával, a Lumphini Garden, a Pearl Market, a Propaganda és a Sunken Dragon egyaránt ázsiai városokba kalauzolja el a játékosokat, emellett öt új fegyver, tíz assignment, egy R.A.W.R. nevű távirányítású jármű és egy pajzs várja a rajongókat. A csomagba egy új játékmód is került: a Chain Link lényege, hogy a csapatok a kontrollpontok összekötésével győzhetnek.


4.
4.
Akkom ezek szerint nálam más videó jelenik meg, mert ez roppant igénytelen. A mozgás animáció a 2000-es színvonalat sem üti meg, a járművek ide oda csúszkálnak, a fizika legminimálisabb jelenlétét is messze elkerüli. Néhol a látványvilág a City interaktívot idézi... Basszus, ez nagyon gáz! :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...