Lara Croft and the Temple of Osiris - a Gold kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
Érdemes megfontolni a Lara Croft and the Temple of Osiris Gold kiadásának előrendelését, hiszen az ingame bónusz tartalmakon kívül egy három hüvelykes Lara figurát is kapsz a pénzedért, pluszban ott a Season Pass is.

A Square Enix bejelentette, hogy a sztenderd kiadáson felül előrendelhető a Lara Croft and the Temple of Osiris - Gold Edition is, amelyben egy három hüvelykes Lara figurát, egy "soha nem látott koncepciós rajzokat" felvonultató művészeti albumot, egy térképet és egy Season Passt találunk.

Attól függően, hogy melyik boltban rendeljük elő a kiadást, a további ingame bónusztartalmak változhatnak.

A Hitman Pack a Steamen és más digitális boltokban lesz elérhető, ez a csomag Hitman-témájú skineket, a Silverballers pisztolyokat és egy The Agent gyűrűt tartalmaz majd, amellyel a fegyvereink nagyobbat sebeznek, a bombák pedig erősebbet robbannak.

Van még egy Deus Ex Pack is, amelyben nyilván Deus Ex-témájú skinek kaptak helyet, valamint Adam Jensen rohampuskája, illetve egy augmentációs gyűrű. Utóbbival tíz százalékkal olcsóbban nyithatjuk ki a játékban szereplő kincsesládákat.

Végül, a Lara Croft Legend Pack birtokosai megkapják a Tomb Raider Legend skinjét, pluszban egy arany pisztolyt és a Legend gyűrűt, amit viselve karakterünk életereje regenerálódik, valamint a fáklyák is erősebbek lesznek.


Minden Gold kiadáshoz jár Season Pass is, de a megjelenés után érkező DLC-kre jogosító bérletet külön is megvásárolhatjuk. Két letölthető tartalom címét már ismerjük: ez lesz az Icy Death és a Twisted Gears Pack. A közelgő kiegészítőkben hat további kosztüm, még több sír, egyedi gyűrűk, amulettek és fegyverek kapnak helyet. A Season Pass nem tartalmazza az előrendelői finomságokat.

A Lara Croft and the Temple of Osiris december 9-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Tyler89
Amíg csak a címet olvastam, egy pillanatra elgondolkoztam, hogy a gyűjtőit veszem, mert az első részt imádtam, és ennek is meg akartam adni a kellő tiszteletet. De mi ez a figura?! Már a Hitmannél is ezt erőltették. Komolyan van olyan, aki ezt a vízfejű playmobil figurát jobban értékeli, mint egy szépen kidolgozott szobrot? Meg aztán ezek a DLC ruhák is inkább a vicc kategóriába tartoznak.
4.
4.
DarkLord
Az a baj vagy lehet nem is baj, hogy ezen a címen akarják csak kiélni a készítők a fejtörőket és a nagy játéknál meg teljesen háttérbe szorítják ezt az elemet (Mondjuk így is az utolsó Tomb Raider -re simán dobnám a 100%-ot, de ha azok a fejtörők benne lettek volna, mint régen akkor meg muszáj lettem volna simán 110%-ra értékelni :D) . Nekem is tetszett anno az első része és várom ezt is.
3.
3.
DON GONDOCS
Left 4 Croft: Tomb raider edition. Azért nem olyan rossz ez, az előző rész meglepően jól sikerült.
2.
2.
JBoy
#1: Pofa be. Én alig várom, hogy megjelenjen bár december még messze van. )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...