Mikrotranzakciók nélkül jön a PC-s Ryse

Link másolása
Úgy tűnik, a Crytek tényleg mindent belead a Ryse: Son of Rome PC-s verziójába. Ezúttal a sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszer kihagyása mellett döntött a német vállalat.

A Ryse: Son of Rome PC-s verziója már egy így is rengeteg extrával próbálta kényeztetni a számítógépes játékosokat. Amellett, hogy a játék szebben fog kinézni és megkapja az összes DLC-t, még a sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszert is elhagyja.

Bár elvileg a rendszer nem engedte, hogy a pay-to-win érvényesüljön, azért mégis nagy megnyugvást jelent, hogy ezúttal mindenki egyenlő esélyekkel indul a játékban.

Emellett a GameSpot jóvoltából befutott egy videó is, melyben fej-fej mellett tekinthetitek meg a játék PC-s és Xbox One-os verzióját.

A Ryse: Son of Rome PC-s verziója október 10-én jelenik meg. A gépigényt erre találjátok.

11.
11.
Blueberry
Nincs olyan pc-m,se x1-em hogy játszhassak vele de ha lesz rá alkalmam beszerzem ;)
10.
10.
Ruga
Tuti vétel nálam is.
9.
9.
mephi
Nos mivel imádom Rómát, és annak történelmét, biztos vagyok benne, hogy ha a játék ára lemegy, akkor meg fogom venni.
8.
8.
DarkLord
Annyian lehúzták már ezt a játékot és minden szarnak elmondták, de engem mégis érdekel ez a történelmi kor és a játék története, hogy úgy döntöttem megveszem biza.
7.
7.
randall13
#6: Hát ezaz, azért nem látni annyira a különbséget, mert a YT és a videó is alkalmatlan az összehasonlításra. Valahogy így kéne kinéznie, hogy lehessen valami következtetést levonni:
https://www.youtube.com/watch?v=Hq8NZJ02Oww
Egyébként szerintem PC-n visszakapjuk a játék régi grafikáját.
http://www.cinemablend.com/images/sections/59473/Ryse_59473.jpg
6.
6.
Stranger
#5: Hát gyakorlatilag nem látni, hogy élesebb lenne a kép. Ez nem a YT hibája, azért a felbontások közt látni kellene a különbséget, még a gamespot tömörítette túl.
5.
5.
randall13
#2: Vagy inkább a YT tömöríti össze annyira a videót, hogy elvesznek a különbségek. A textúrák felbontása nagyobb, élesebb a reflekció, több a fog (ezért tűnik talán fakóbbnak a PC-s). A különbség inkább játék közben fog előjönni, amikor érezhető lesz a magasabb fps is.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
drat576
Talán mintha XO-n élénkebbek lennének a színek, de valószínűleg direkt úgy van összerakva az egész, hogy ne mutasson sok, vagy inkább minimális eltérést se.
1.
1.
RangerFox
Volt benne mikrotranzakció? :OOO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...