F1 2014 - rajtad múlik, ki lesz a győztes

Link másolása
Idén még "csak" az előző generációs Forma 1-es játékkal játszhatunk, de legalább erre már nem kell sokat várnunk. Suhanó autók, üvöltő motorhangok: ezt kínálja az F1 2014 új trailere.

Nehéz évről-évre friss tartalommal megtölteni a F1-es játékokat, hát még milyen nehéz változatos trailert készíteni. Az új trailer a szokásosat nyújtja, de azért a rajongóknak érdemes megnézni.

Az F1 2014 október 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de jövőre új alapokra építkező nextgen rész is érkezik.

Köszi, KisFlex!

15.
15.
Batman
Na! Végre rajtam múlik ki nyer! Elég ironikus a videó címe, mert eddig valóban nem te döntöttél. Vezethettél akárhogy, valaki vagy nem jött ki a boxba vagy téged tartottak fel, esetleg szarrá büntettek.
14.
14.
Nothing
Üvöltő motorhangok 2014-ben? Akkor itt valami nem stimmel...
13.
13.
#10 Szerintem te easyn jatszottal, nehez fokozaton es realisztikusan egyaltalan nem konnyu nyerni egy marussiaval, de mar 2012-ben a hrt-vel se volt konnyu, uccso helyrol rajtolsz, es erezni hogy gyengebb, az iveket se igy veszi, szoval szerintem te easyn probaltad. Online meg johogy egyforma nagy genyosag lenne, ha csak a merci nyerhetne..
12.
12.
Moltes
Es ebben a reszben iranyithatom mar en szabadon az automat a box utcaban?? nem??? koszonom nem kell.
11.
11.
Giggsy
Azt végre lezsírozták az FIA-val, hogy legyenek pilótamozgások és évről évre változzanak a rajtszámok? Mert annak a hiánya valami szánalmas volt. Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi a faszt lehet egy már kész játék inkrementális frissítésén ennyit tökölni évről évre. Ha belegondolunk, az AC-ből minden évben megjelenik legalább egy új játék, hatalmas bejárható területekkel, összetett sztorival, meg ilyenek, az F1-ből meg minden évben kijön ugyanaz, gyakran még az előző év hibái is megmaradnak (pl az első Codemasters féle F1, boxba elsőként be, utolsóként ki bugja, ami a következő évben is ott volt) Ha meg beraknak valami újat (Safety car) úgy ünneplik magukat, mintha ez a feature nem lett volna már benne az F1-99ben is.
10.
10.
Berkes2000
Nem szeretem a Fifát és nem is játszom vele, de ott legalább van "súlyozás". Ha egy gyengébb csapattal akarsz nyerni sokkal jobban megizzadsz. Itt meg úgy tudsz nyerni a Marussia-val mintha Mercedes vagy minimum Ferrari lenne... Ennek mi értelme van? Plusz mikor jön végre egy manager program F-1-re? Amiben autót kell beállítanod, szakembereket szerződtetned, kidolgozni a stratégiát és gazdálkodni? Rámennék azonnal!
9.
9.
godach
Nem tudom, a 13-al tökéletesen meg vagyok elégedve. Nem szabad ezeket minden évben megvenni és akkor nincs csalódás. 3-4 évente, meg ha más csak kis fejlődés is van, megérte megvenni.
7.
7.
logic5
Amúgy meg egy kört nem bírnál menni evvel sem bakker :D lefogadom még ki sem próbáltad :D
4.
4.
logic5
Lőjje már le valaki a meleg kollégát köszi :D
2.
2.
markoci555
el van b*szarnitva a cím
Mi van Kemuri új accounttal megint? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...