Az első bolygófelszíni Star Citizen-bemutató

  • Írta: Arell
  • 2014. október 12.
  • Videó
Link másolása
Tizenegy percen keresztül mozog a Star Citizen bolygófelszíni moduljának bemutatója, melyben berepülünk egy bolygó légkörébe, majd a felszíni városban megmozgatjuk kicsit a súlytalanságban elgémberedett tagjainkat.

Az alábbi tizenegy perces bemutatóban láthatunk egy kis sétát az űrhajó fedélzetén, repülést egy város fölött, majd leszállást az Arc Corp egyik telephelyén, ahol a demonstrációban vezérelt karakter körbesétál egy kicsit a létesítményben. Az átmenet az űrből a bolygófelszínre ugyan még nincsen kész, maga a felszín azért már gazdag a részletekben.

Chris Roberts, a projekt igazgatója egy-két szóban arról is beszél, hogy a sikeresebb és aktívabb gazdaságú bolygókon látványosan zajlik majd az élet, a városok pedig összképüket tekintve sikert sugároznak majd. Egy kevésbé szerencsés planétán azonban merőben más körülmények - például graffitik, rosszarcú NPC-k és PvE kalandok - várnak majd az ide érkezőkre.

A Star Citizen a múlt héten elérte az 55 millió dolláros támogatási mérföldkövet, így remélhetőleg semmi akadálya nem lesz a 2015-ös végleges verzió megjelenésének.

22.
22.
hedzsooo
#4: Online lesz, de készítenek hozzá egy egyjátékos, történet módot is, ami offline tolható lesz, ill. lehetőség lesz online is játszani, úgy pedig co-opban is tolható lesz, annak a címe a Squadron 42! ;)
21.
21.
hedzsooo
#17: Folyamatosan teszik bele az új játékelemeket, ez még nem a kész játék közel sem... Pl. az automata helyett manuális leszállásra is lesz majd lehetőség a későbbiek során majd a legelvetemültebbek számára, ha merik majd kockáztatni a hajójuk épségét a landolásos mókánál...
20.
20.
hedzsooo
#9: Attól függ, h milyen élményre vágysz majd. A Star Citizen a teljes formájában majd jóval komplexebb lesz, de időrablóbb is, ha majd kiszeretnéd igazán élvezni. Nagyon tömören, sarkítva fogalmazva ennyi a különbség.
18.
18.
torz_on_borz
#17: Mivel ez még csak PU landing/planetary proto ezért ennél többet nem kell várni jelenleg. A véglegesben ilyesmire kell számítani persze simább futással - még nincs semmilyen optimalizáció , nem csoda hogy akad - és több interakcióval , élettel .
Pl a bolt is csak dísznek van ott most de majd lehet hajó cuccokat vásárolni , javítani stb.
17.
17.
Raziel
Szép-szép, de egy két animált ajtónyitáson kívül nem igazán volt interaktív a világ. Továbbra sem látom a lenyűgöző interaktív élő lélegző világot. Nem érzem azt, hogy ebből a közeljövőben működő játék lenne. Persze remélem tévedek és nagyon jó lesz! Várom már a megjelenést!
15.
15.
bitbandita
#3: Az Elite-nél ez alap lesz. Nem SC-E vitát akarok szítani, csak megjegyeztem.
14.
14.
A filmadaptációt bejelentették már? Amúgy tiszta Firefly eddig de majd kiderül.
Remélem single-ben is értelmes lesz, mert az online cuccokért nem vagyok oda.
12.
12.
kirschakos
#10: Youtube-on kaptam rá választ. A single player rész Squadron 42 néven fog futni. A Star Citizen lesz az online rész. A single rész leginkább Wing Commander stílusú lesz.
11.
11.
randall13
#10: http://lmgtfy.com/?q=star+citizen+wiki
10.
10.
Lorthirash
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is arra vagyok kíváncsi hogy ez most mmo lesz vagy mi?
9.
9.
zozo76hun
gyerekek ez odavag rendesen. eddig elite hivo voltam de ezutan a video utan mar bizonytalan vagyok....
6.
6.
paraszt
Kíváncsi vagyok, mekkora atomerőmű kell majd maximális grafikán a futtatáshoz
5.
5.
A nevem egy szovicc.
Az, hogy nincs fanzaziad (ezt teszi a koran elkezdett konzol/pc jatek) kis 12 eves retardalt baratom, egy dollog.
Az meg egy masik hogy meg kerkedsz is vele.
Hogy szop&al le...
4.
4.
kirschakos
Az igen! Azt kell mondanom, hogy lenyűgözött a látvány. Ez a játék egyébként MMO lesz vagy sima offline singleplayer rész is helyet kap benne?
3.
3.
Galdech
A fejlesztők megmondták, hogy később implementálni fogják, miszerint teljes irányítást kapsz a hajóra leszálláskor, bolygóra belépéskor stb.
2.
2.
azureknight0715
Ezt nem vágom. Most mikor leszálltunk akkor ő irányította a hajót, vagy automatikusan leszállt? Mert ebben az lenne a poén ha nekünk kellene eljutni a dokkolóhoz és le is szállni vele, hamár valóságos űrutazós játékot akarnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...