Destiny - napi hárommilió játékos

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 13.
  • Hír
Link másolása
Habár a Destiny sok kritikát kapott, és a Bungie is több alkalommal volt kénytelen magyarázkodni miatta, ettől függetlenül sokan, napi szinten több mint hárommillióan játszanak a játékkal. Átlagosan persze.

A Bungie hivatalos oldalán megjelent bejegyzésben David "DeeJ" Dague közösségi menedzser árulta el, hogy a megjelenés óta eltelt időben naponta átlagosan 3,2 millió játékos játszott a Destinyvel.


Ez a Bungie szerint időarányosan több online játékost jelent, mint amennyivel a Halo 3 és a Halo: Reach összesen tudott büszkélkedni, persze a tisztánlátás kedvéért rögzítsük: a Destinyben mindig online kell lenni, a Halóban pedig nem.

Akárhogy is legyen, a számok így is szépek: ahogy azt egy korábbi helyzetjelentésből megtudtuk, a Destiny játékosai átlagosan 3 órás etapokban játszanak, és naponta átlagosan 1,8-szor jelentkeznek be, miközben eddig átlagosan 20,9 alkalommal indították el a játékot.

"A reakcióitok és a véleményetek segítettek nekünk jobbá tenni a Destinyt az elmúlt hónapban" - egészítette ki a mondókáját DeeJ. "Úttörőnek lenni valamiben sosem egyszerű, de miután láttuk a nyers számokat, kijelenthetjük, hogy ezért a célállomásért megérte ennyit utazni."

9.
9.
Ruga
2-3 hét móka van benne max. Sajnos ordít róla, hogy egy fél játék teljes áron. Ettől üres és befejezetlen az egész.. :/
8.
8.
headhunter86
#6: Örülünk, hogy neked tetszik, és nincsenek nagy elvárásaid. De aki rálát egy kicsit is a dolgokra, illetve van jópár játék a háta mögött, az már nem esik hanyatt a "csoda" konzoloktól. Kivételes játékok vannak persze, de összességében csak parasztvakítás az egész ennyi pénzért.
7.
7.
headhunter86
Elég baj ha ilyen sokan játsszák. Ez is csak azt támasztja alá, hogy elég félkész, tartalmilag üres játékot kiadni ahhoz, hogy vigyék. Csak legyen elég pénz reklámra, a többi nem számít.
6.
6.
kriszvandaar
Van egyeb jo jatek is! 3-4 gamma varakozik hogy idot szakitsak ra csak most a destiny lefoglal. En teljesen elegedett vagyok az uj konzolokkal. akinek nem tetszik hajtogasson iphonet vagy mittudomen de ne verje itt a nyalat mert igenis kiraly az uj konzolgeneracio
4.
4.
kriszvandaar
En nem tudom abbahagyni...egyelore
3.
3.
PaprikaJancsi
Nekem tetszett viszont kisebb szüneteket, kell hagyni, mivel folyamatos játszás mellett kicsit monoton.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...