BF2 - Modern Combat: Xbox vs. X360

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 26.
  • Letöltés
Link másolása
A múltkori Far Cry összehasonlító videó után, itt a hivatalos Battlefield 2: Modern Combat múvi, mely az Xbox és az X360 verziókat veti össze.
A múltkori Far Cry összehasonlító videó után, itt a hivatalos Battlefield 2: Modern Combat múvi, mely az Xbox és az X360 verziókat veti össze.

Ugrás a galériához

A közel négy perces videó 26 megabájtos, s lokálból tölthető az alábbi linken. Érdemes megtekinteni az animációt, melyhez fejlesztői kommentárt is kapunk ezúttal. A moziban párhuzamosan láthattok majd ingém jeleneteket a Modern Combat Xbox-os illetve X360-as verziójából - szerény véleményem szerint a jelenlegi konzolon is csodaszép a gamma, ám az új dobozon valami hihetetlenül durvát produkál!

4.
4.
b-24
Vajon lessz beenee sugárhajtású repülő vagy instatnt action?????????????????????????????
3.
3.
b-24
Hát ez király de remélem lessz benne instan action mert x-boxon nem volt és lessz benne nagyonagy jármű is az előző nagyon tetszett csak elakadtam a vonatos résznél na mindegy nem szaporítom a szót király lessz.



üdvözlet Árpi (b-24)
2.
2.
Daks
na ez kellemes, tenyleg uvolt a kulonbseg. jo kis gep ez az x360 en mondom nektek! :) Van az europarki saturn-ba kiallitva egy, de akarhanyszor mentem be, hogy jatszak egy kicsit, mindig 4-6 saturn-os munkatars allta korul es tolta rajta a gamekat... nem igaz, hogy ezeknek nincs fonokuk! :(
1.
1.
fojesz
Nagyon jó kis videjó, érdemes leszedni! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...