Az EA törölte a Dawngate-et

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Electronic Arts leállította saját MOBA-jának fejlesztését, kilencven nap bétafázis után már soha nem készül el a végleges verzió. Akik mikrotranzakciókkal valódi pénzt költöttek a játékban, visszakapják azt.

Nem úgy sült el az EA MOBA-ja, ahogy azt a kiadó várta. A Dawngate fejlesztését a minap leállították, s noha a bétát bárki kipróbálhatta az elmúlt három hónapban, a végleges verzió már soha nem készül el. A Dawngate karrierje nem sokáig tartott, a címet a júniusi E3-on jelentették be.

A Waystone fejese, Matt Bromberg a hivatalos oldalon azt írja, egy csomó visszajelzést kaptak a játékosoktól és bár a kliens ttelerakták új funkciókkal, nem olyan ütemben fejlődött a játék, ahogy azt várták.

"Nem ezt az eredményt vártuk, hiszen a bétateszt a tanulásról és a javulásról szól, és végül nehéz döntéseket kellett hozzunk."

Akik részt vettek a bétában és valódi pénzt költöttek a játékra, visszakapják azt. Az EA azt ígéri, hogy az utalások a következő 10 napban megtörténnek.

A fejlesztés leállítása mellett a Waystone csapatát is átszervezi a kiadó, a munkavállalókat más EA-projektekhez helyezik át.

6.
6.
Dreadlox
#5: Akkor lenne esélyük ha csinálnának egy fps mobát :D:D az még úgy sincs :D
5.
5.
K.Bandi
Rájöttek hogy nem kell a népnek egy 30. moba. Semmi esélyük nem lett volna a Dota 2 vagy a LoL ellen. Kipóbáltam ezt a játékot de sem játékélményben, sem taktikai lehetőségekben nem nyűgözött le. Ja és nagyon hasonlít egy "bizonyos" játékra.
3.
3.
névtelenség
Nini az EA életében először ésszerű döntést hozott.
2.
2.
zoenn
#1: Nyílt bétateszt.
1.
1.
strike19
Early Access?Vagy mi volt ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...