Evolve - ismerjük meg Cairát, az orvost!

  • Írta: Arell
  • 2014. november 20.
  • Videó
Link másolása
A legújabb tizenhárom perces játékmenet-videóban Caira szerepével ismerkedhetünk meg az Evolve történetében, a mozgókép bemutatja a csapat szanitéc-vadász karakterének képességeit és felelősségét a terepen.

Tizenhárom percen keresztül élvezhetjük Caira társaságát az Evolve új játékmenet-videójában, mely teljes egészében a medikus karakter képességeinek és felelősségeinek bemutatásával foglalkozik.

A négy az egy ellen játékban a csapatunkkal egy szteroidokon növesztett szörnyszülött elpusztításának feladatát kell magunkra vállalnunk, melyben az ifjú szanitéc lány is aktívan közreműködik majd. A harcias csaj nem szereti a hátsó sorból figyelni az eseményeket. A felszerelésében helyet kapó gránátvetőből kipöckölt napalm töltetekkel és gyógyító bombákkal egyszerre lesz a legnagyobb sebzést okozó és leghasznosabb medikus a pályán.

Caira kütyüje emellett adrenalinlökést is okoz a köré vetülő mezőben, jócskán megnövelve saját és társai mozgási sebességét, a karakteréhez aktiválható perkek segítségével pedig igazi gyógytankká változtatható a harcmezőn.

Bár az Evolve eredetileg október 21-én érkezett volna a polcokra, a megjelenési dátumot egészen február 10-ig halasztották.

2.
2.
evolvefan
sziasztok, nagyon szeretjük az Evolve-ot, csináljuk meg együtt a legnagyobb magyar facebook közösséget hozzá :)

https://www.facebook.com/evolvehungary
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...