The Order: 1886 - Elindult a vírusmarketing

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Hangulatos élőszereplős hangulatfokozót kapott a jövő év egyik sikervárományos PlayStation 4-exkluzív shootere, a The Order: 1886. Ebben a BCO News riportere jelentkezik be Londonból, ahol különös leletre bukkantak.

Megkezdődött a Ready at Dawn viktoriánus korban játszódó PlayStation 4-exkluzív címének, a The Order: 1886-nak a vírusmarketingje. Az első fecske egy élőszereplős kedvcsináló, amiben a BCO News riportere egy londoni építkezésről jelentkezik be, ahol a munkások egy feltételezhetően az 1880-as évekből származó ősi csontvázra bukkantak.


A The Order: 1886 február 20-án jelenik meg PS4-re. Ha kíváncsiak vagytok előzetes véleményünkre, erre találtok egy demótesztet.

15.
15.
Yanez
#14: Persze, hogy levonhatod, sôt, könnyen igazad is lehet! Senki sem tudja, hogy 5 pontos, vagy 10 pontos játék lesz-e. Csak te. :D

"hasonló rangú emberkétôl"- ugyan már kérlek! :DDD
14.
14.
Ra1D3n
#11: Több értelmet várok egy hasonló rangú emberkétől a GK-n Yanez... Mindegy, ezzel csak magadat minősíted, nem az én dolgom. Arról nem is beszélve, hogy mikor bejelentették ezt a játékot, nekem rohadtul tetszett, de azóta semmi olyat nem tudtak mutatni belőle amitől eldobtam volna az agyamat, akár csak egy kicsit is... Bejelentést követő videó óta várom, hogy valami komoly gameplayel a padlóra küldjenek, de ehelyett videóról-videóra csak a semmitmondó közönyt váltja ki belőlem a ready at dawn, így engedd meg, hogy levonjam a következtetést, hogy ez a játék valszeg csak ennyit tud, és nem többet, de én fogok a legjobban meglepődni ha jól sikerül a játék végül.

#12: Azenyimé renick2? Alias Kicsi Link? Amúgy meg tök mindegy, le se szarom a véleményed, az ncore-t meg nem értem, hogy mi köze akármihez is. Majd ha minden ember jogtisztán szerzi be az utolsó szar mp3-at is, akkor majd visszatérhetünk erre a dologra. Azért osztom meg a véleményemet, mert megtehetem. Azon meg csak röhögök, hogy berage-elsz egy ilyen kommenten...
13.
13.
sasncore
#9: Egyszerűen csak legyen jó, elég a marketingből. Volt már nagy csalódásom a másik nextgen oldalon, Ryse: Son of Rome a grafikán kívül egy primitív cső játék (6 féle ellenfél ismétlődik, csőszerű pályák, szánalmas). Pedig a grafika, a kor, minden adott volt.
11.
11.
Yanez
#10: Mennyi nálad egy jóslás? Szeretném tudni meddig ér a takaróm.
10.
10.
Ra1D3n
Az eddig látottak alapján elfog vérezni az értékelési fázisnál. Kár érte, lenne potenciál a játékban, de amivel eddig elakarják adni az kőkemény unalom :S
9.
9.
Unknown
Szerintem pont anyi hypet kap amenyit kell. A látványa tenyleg next-gen de a jatek mechanika semmi uj, de amugy varos. Remelem sikeres lesz.
8.
8.
Ragnarox007
#5: Szerintem meg jóval kevesebb hype-ot kap, mint a többi játék, de lehet csak én gondolom így :D
5.
5.
BloodyDeath
Egy kis félsz van bennem. Túl sok hypot kap túl sok elvárásokkal, aztán meg nem ágy fog muzsikálni, ahogy mindenki elképzelte magának. Mondjuk én így is úgy is megveszem, csak megpróbálok nem felülni a hyvonatra.
3.
3.
Blueberry
Egy gears of war más köntösben/ps4-re :) evvel semmi baj nincs,csak ne filmet kelljen nézni kontrollerel a kézben
2.
2.
MikelGun82
Basszus, úgy harangozzátok ezt be mint egy uncharted 4-et :) Exkluzív lesz de azért nem egy világmegváltó :) bár legyen az! :)
1.
1.
h.jozsa
Cool
Minden percel közelebb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...