Dying Light - másfél óra zombihent

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 23.
  • Videó
Link másolása
A Techland nemrégiben egy hivatalos livestream keretében mutatta be a Dying Lightot a nagyközönségnek, és szerencsére a közvetítést megőrizték az utókornak. A videóból számos fontos részletre fény derül.

A lengyelek legutóbbi Twitch-közvetítésében olyan területeket is bemutattak, amiket korábban még nem láthattunk. Szó lesz a képességekről, a fegyverekről, a sztoriról is elcsíphetünk pár érdekességet, illetve a trollok is feltűnnek néhány képkocka erejéig.

A Dying Light január végén landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
TheNick
#7: Az nem rossz, hogy végre használhatjuk a környezetet, a Dead Islandben pl. hamar idegesítő lesz, hogy bárhova mész, mindig hentelned kell. Viszont abban is egyetértek, hogy így meg túl könnyű lehet. Jó lenne több egyedi fertőzött, ami magasabban is veszélyt jelenthet.
7.
7.
crytek
Nem tudom ki ,hogy van vele ,de a Dead Islandok után szerintem ezzel a parkör dologgal,hogy mindenre felcuppanhatunk nagyon megkönnyíti a játékot :(
5.
5.
Blueberry
Várós,de miért debilek nyomják?esélye sincs így
4.
4.
ati herceg
Nemazért de még egy 15 perces video rendben van,de ilyen hosszúságút totál nincs értelme megnézni.Ha valaki várja akkor már rég meg győzték .Én várom.
3.
3.
thernielle
Egyrészt ezt már láttuk, tucatszor. Másrészt ez rém unalmas. Harmadrészt meg jóvanakkó.
1.
1.
valti61
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...