Az USA-ban már olcsóbb a PlayStation TV

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A legnagyobb amerikai kiskereskedők jelentősen olcsóbban adják a PlayStation TV-t, akár 20-40 dollárral kevesebbért is beszerezhető a tavaly októberben elstartolt mikrokonzol. A Sony egyelőre hallgat.

Az Egyesült Államokban mindössze három hónap telt el a PlayStation TV premierje óta, ám a legnagyobb kiskereskedelmi áruházak máris 100 dollárról 80 dollárra csökkentették az alapmodell árát. Az Amazon, a GameStop és a Best Buy üzleteiben a kontrollert is tartalmazó csomagok immáron 140 dollár helyett 100 dollár kóstálnak.

A kütyü egy tévére köthető PlayStation Vita, a Sony fogta a kézikonzol hardverét, és egy az egyben beletette egy pici dobozba. Az 1 GB-os háttértárral rendelkező PlayStation TV-n elérhető a PS Now szolgáltatás, illetve a PS4 képét is streameli.

Nálunk november 14. óta kapható a mikrokonzol, 32.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Mi is borsosnak találtuk a PS TV árát, véleményünket a tesztünkben olvashatjátok. Lehetséges, hogy hamarosan Európában is hasonló árcsökkentésre számíthatunk?

A Sony hivatalosan még nem vágta meg a kütyü árcéduláját, elképzelhető, hogy a boltok csak a beragadt készletüket szeretnék kisöpörni.

5.
5.
rossitibi
#4: Még az sem megy rajt ami a listában van! :(
4.
4.
aordog
Szerintem nem lehet. Az hogy egy másik kijelzőt használ a PS-ed az még nem jelenti azt hogy két játékot is tud párhuzamosan kezelni.
De,ha belegondolsz akkor ez a jelenlegi konzolgenerációban képtelenség. Amúgy ez egy PSVita csak kiszúrták a szemét és neked kell valamilyen TV-t rákötnöd, hogy lásson ebben az életben....
Nekem tetszene, ha lenne hozzá a csomagban egy normális PSvita játék és egy PS4 kontroller.
Az is idegesítő hogy a legjobb PSVita címek felejtősek rajta!
Így igazából a PS4 gamek kivetítése miatt lehet jó.
3.
3.
cannondale
Kontrollerrel együtt ér max 80 dolcsit.
2.
2.
patka21991
Ezzel lehet egyszerre ket jatekot uzni? Pl. En jatszok a szobamban lemezrol xy jatekkal, tesom meg streammel valamit a digitalis meglevo jatekok kozul a sajat szobajaban.
1.
1.
Fogjak ezt a szart még mars szelet mellé is csomagolni, csak megszabaduljanak a készlettől.
Amúgy kíváncsi lennek, hogy tökön rúgják é azt a marketinges g@cit aki szerint erre van igény....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...