Oddworld: New 'n' Tasty! - februárban jön PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
PlayStation 4-en tavaly júliusban mutatkozott be az 1997-es klasszikust feldolgozó Oddworld: New 'n' Tasty!, a többi platformon játszók pedig azóta várnak az egyébként remekül sikerült remake-re.

Most viszont örömhírről számolhatunk be, a Just Add Water bejelentése szerint hamarosan megkapjuk a PC-s, a PS3-as és az Xbox One-os kiadást is! Eszerint a steames verzió február 25-én jelenik meg, a másik kettőre pedig március elején számíthatunk - a PS Vitás és a Wii U-s változatról nincs hír.


A fejlesztők szerint az új portok az összes javítást és frissítést megörökölték, ami a PS4-es játékhoz utólag jelent meg, ezen kívül elárulták, hogy a steames átiratban "QuikSave és QuikLoad" funkció is helyet kapott a kötelező achievementek, online ranglista és felhős mentési lehetőség mellett.

A Steamen 20 euróba fáj majd a játék, az előrendelőknek 10 százalék kedvezmény jár.

9.
9.
SkiingOstrich
#7: Néhány éve felnéztem az oddworld weboldalára és közösségi szavazás volt arról mi legyen a következő játék.Én is azonnal a Stranger's wrath 2-re voksoltam (mert volt ilyen opció) ,de arra kevesebben szavaztak ,mint a többire..
8.
8.
Nos, az eredeti megvan Stemen és nagyon szeretem, az Abe's Exodust most toltam ki a gyerekkel pár hónapja. Szóval kíváncsi vagyok, mert szerintem az eredeti a mai napig élvezhető és tökéletes és nem éreztem hiányát egy remake-nek.
7.
7.
Extol
Inkább egy új rész kellett volna , olyan mint Stranger's wrath volt. Remakeket nem veszek
6.
6.
Simonus18
Na azt én mióta keresem torre.... a boltokban.
5.
5.
logic5
4.
4.
DarkLord
avagy Yanez kalandjai :D
3.
3.
Yanez
#1: Remake, és baromi élvezetes! 9.3-at kapott a GK-n! :DDD
2.
2.
PaprikaJancsi
,,PlayStation 4-en tavaly júliusban mutatkozott be az 1997-es klasszikust feldolgozó Oddworld: New 'n' Tasty!"
1.
1.
godach
Remake ez vagy folytatás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...