APB: Reloaded - (újra)bejelentették az új konzolokra

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Reloaded Games már egy tavaly szeptemberi rendezvényen bejelentette, hogy PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi az APB: Reloaded, most újra megtette ugyanezt, és néhány részlet is kiderült a téma kapcsán.

A Reloaded tavaly már elárulta nekünk, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az APB: Reloaded, most viszont egy ennél formálisabb bejelentést kaptunk, amiből kiderült: az új változatok a Reloaded Games, a Deep Silver és a The Workshop Entertainment koprodukciója lesz, utóbbi a The Evil Within munkálatainál működött közre, illetve neki köszönhetjük a Borderlands 2 Mr. Torgue's Campaign of Carnage kiegészítőjét is.


A PS4-es és az Xbox One-os változat 2015 második negyedévében jelenik majd meg, és természetesen megtartja a free-to-play modellt, a mikrotranzakciós rendszer struktúrája sem változik. Ami különbség, hogy bár a PS4-es változathoz nem kell majd PlayStation Plus-előfizetés, az Xbox One-os játék esetében viszont már Gold-tagnak kell lennünk az Xbox Live-on.

Az All Points Bulletin 2010-ben indult el PC-n, és bár a Realtime Worlds munkája alapvetően, a srácok később lepasszolták a projektet a Reloadednek, amelyik free-to-play címként egyengette tovább az MMO útját.

3.
3.
Dark_Temptation
elég szar játék. nem tudom miért akarják konzolra kidobni...
2.
2.
Hunszi
inkabb GTA online, koszi
1.
1.
Dreadlox
Jó játék lenne, ha nem lenne egy fos P2W szar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...