The Order: 1886 - Videónaplón a technológia

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Kétség se férhet hozzá, a Ready At Dawn hónap közepére datált shootere, a The Order: 1886 az első olyan játék, ami igazán kihasználja a PlayStation 4 erejét. Most a fejlesztők mondják el, mennyi munka is áll emögött.

Nincs már messze a The Order: 1886 megjelenése, a PlayStation 4-exkluzív külső nézetes shooter ugyanis február 20-án kúszik fel a játékboltok kirakataiba. Addig azonban muszáj beérnünk a játék látványvilágát hűen tükröző videókkal és a most közzé tett fejlesztői naplóval.

24.
24.
PS4jacksony
Még meg sem jelent ez a nagyon ígéretesnek tűnő játék de,már mindenki tudja,hogy "szar".....Aki ide ír akár csak egy pontot is az igenis kíváncsian várja ezt a játékot....Csak azt nem tudja elfogadni,hogy a sok szarkupac játék között ő miért nem játszat majd az ORDER 1886 tal....Hog miért ? Mert nincs Ps4 e vagy sosem látott és könnyebb trollkodni fikázni....Miközben otthon a fotelben bundáskenyeret zabál és közben leszaroz egy még meg sem jelent játékot...
mindenki rinyál mit egy kis büdös kurva.....
Gyerekek ! Várjuk meg már amíg megjelenik és utánna szarozzunk le valamit.....
Nem akárkik készítettek nekünk egy különleges és talán mondhatom azt igazán egyedi játékot....Santa Monica :)
Én bìzom benned :)
23.
23.
h.jozsa
köszönöm az elismerést! ;)
22.
22.
PaprikaJancsi
#20: A nem tetszik kifejezés, és a szarnak tartom között sok a különbség. Ja, és mivel te meg nem tudsz szöveget értelmezni, egy hülye seggfej vagy.
21.
21.
PaulBlake
#20: :/ Nááá, nebántsd a Pokemon-okat :D Gyermekkorom kedvenc meséje.
(khm, de még most is nézem) XD,
(Ez már nem neked megy h.jozsa) ---> De a lényeg a lényeg hogy ha valakinek gondja van ezekkel a trailerekkel akkor 1xűen ne nézze meg őket!
Ha valami developer diary bukkan fel, akkor igen is megnézem, mert ott azért akad egy-két jó dolog, de ezerszer bemutatott gameplayeket már énse nézek meg!
Ahogy P.Jancsi mondta,- ennek a cégnek nemvolt nagyobb lélegzetű játéka(bár én a GOW-okat imádtam), így nincsnenek nagy követeléseim. Legyen jó a story és a gameplay és pipa. Más nemérdekel ! :) Na peace

20.
20.
h.jozsa
Mivel szólás szabadság van paprika jánoska akkor ír és oda amikor csak úri kedve tartja...mégha egy segfej troll is!!!
Paprika jáncsi ha ezt a játékot tartod szarnak a mosléktengerben ami mostanában megjelenik....akkor menj vissza pokemonozni!
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: PsP-s verziók. Játszottam is velük, jó játékok voltak, de alattuk volt egy alap séma, amit követtek. Mondjuk elég tisztességesen.
17.
17.
A Pulyka
#16: "Viszont, mivel ennek a cégnek nem volt még nagyobb lélegzetű játéka..."

God of war mond neked valamit?
14.
14.
PaprikaJancsi
#11: Jaj, de imádom ezeket az érveket :D
13.
13.
tupaccc
12. Pontosan. A mostani generacionak semmi se jo. Ha valakit hidegen hagy a jatek, nem kell a linkre kattintani. Ha mar spam a tema, nem a hir a spam, hanem azok az emberek farasztoak, akik osszes Order hirhez odairjak ugyanezt a rinyat...
12.
12.
simon 555
#5: Játékvideóval "spammelni" egy játékokkal foglalkozó oldalt??? :D
Máskor meg az a baj, hogy kevés a hír...
11.
11.
Raizen25
#1: Dehogynem érdekel, különben nem kommentelnéd szarr#á az összes vele kapcsolatos cikket
9.
9.
Josiix
Mar csak 15 nap... :D nagy jatek lesz
5.
5.
mestermagyar
Ez a bevett szokás manapság, naponta új videóval spammelni a játék-hírlapokat. Már rengeteg játéknál láthattuk eme jelenséget, ahol szabályosan minden nap valami ürüggyel kierőszakolják a médiából hogy legyen egy hír róluk. Annyi tartalmat tulajdonítsatok nekik, mint az emailes spameknek, amik teljes név segítségével kerülnek a spam helyett az új levél mappába...

Ez engem nem vonzani szokott a szóban forgó cég/játék felé, hanem elundorít.
2.
2.
Ruga
Megnézted a videót? :)
1.
1.
PaprikaJancsi
És.... Még egy Order videó! Értem, hogy kell a hype meg minden, de annyira nem érdekes ez az elektromos, időutazós, farkasemberes story, hogy ennyi dolgot ki kéne róla tenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...