Dying Light - örülhetnek a modderek

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Techland bejelentette, hogy hamarosan ingyenesen letölthetővé teszi a Dying Light moddolásához szükséges eszközöket a közösség számára, ám előtte kikéri a játékosok véleményét is. Tedd szebbé a zombis címet!

A Techland legújabb játéka végre az élmezőnybe került, a Dying Light határozottan tetszett nekünk, de mi a helyzet a moddolhatósággal? A csapat nem tett kedvező benyomást: az 1.2.1-es javítás nem úgy sült el, ahogy a fejlesztők szerették volna, hiszen az gyakorlatilag meggátolta a közösségi módosítások lehetőségét. Srácok már dolgoznak is egy újabb javításon, ami egyszerre vet véget a csalásoknak, ugyanakkor a játék bütykölését is lehetővé teszi.

A lengyelek most letették a kisdobosesküt, hogy hamarosan minden vállalkozó kedvű játékos számára ingyenesen elérhetővé teszik a Dying Light mod eszközeit, hiszen elmondásuk szerint a játék "tökéletes moddolható anyagnak számít". A fejlesztők felkérték a felhasználókat, hogy látogassanak el erre a fórumra és osszák meg velük a modokkal kapcsolatos ötleteiket.

Már a Call of Juarez 2 óta a modderek nagy kedvencei a Techland játékai, és a csapat folytatni szeretné ezt a hagyományt. Miután a szerkesztőprogramok napvilágot látnak, a srácok aktívan támogatni fogják a legmenőbb modokat.

2.
2.
DarkAssists
Ez egy jó játék és pont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...