Február 12-én este szünetel a PlayStation Network

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 10.
  • Hír
Link másolása
Csütörtök este néhány órán át karbantartás miatt szünetelni fog a PlayStation Network szolgáltatás. Ebben az időszakban nem tudunk bejelentkezni az online fiókunkba, igaz, trófeákat szerezhetünk majd.

A PlayStation magyar részlege az imént szólt, hogy karbantartás miatt a PSN átmenetileg nem lesz elérhető február 12-én (csütörtökön), helyi idő szerint 18:00 és 21:30 között.

A karbantartásban a következő szolgáltatások érintettek:

  • PlayStation Store minden eszközön
  • PlayStation Network fiókregisztráció
  • Szórakoztató szolgáltatások
  • Online játék


Megjegyzés: lehetséges, hogy PS4-en a fenti időpontban is multizhatunk, azzal a kitétellel, ha konzolunkat elsődleges rendszerként aktiváljuk a fiókunkban. Ez csak akkor érint, ha több PS4-gyel rendelkezel. 

PS3-on és Vitán korlátozott funkcionalitással működik majd a PSN.

További leállások várhatóak a fenti időintervallumon kívül is. A hétvégén amúgy ingyenesen multizhat minden PS4-tulaj. Köszi, DON GONDOCS!

4.
4.
Spectrum
#2: Nekem PS4-en a Store ment mindig, de tegnap este a letöltés nagyon lassú volt. A settings/network-ban nyomtam egy tesztet, erre megjavult a letöltés.
3.
3.
MezgaBloki
#2: PS3-on jártam így. Egyébként sokszor néha még bejelentkezni sem tudok, de erre az a megoldás, hogy bejelentkezem PC-n a store-ba, és úgy már konzolon is sikerÜl. xD
2.
2.
Hunszi
#1: Nem csak arra...nem tudom valami volt-e evvel még így, de nekem PS4-en nem ment legalább egy hétig a Store. Megjelent a loading screen, de nem ment tovább. Tegnap este tudtam belépni csak újra.
1.
1.
McDuff
sonynál rá kell gyúrni az ingyen hétvégére :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...