Ezt a kész Wii U-játékot parkoltatja a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Mintha zsarolni akarná a Nintendót, a Ubisoft tavaly nyáron azt mondta, hogy bár van egy kész Wii U-exkluzív játéka, azt egészen addig nem fogja kiadni, míg a konzol nem jut el több háztartásba. Bemutatjuk ezt a játékot.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a tavalyi E3-on beszélt arról, hogy bár van egy Wii U-játékuk, amit már fél éve befejeztek, a megjelenését visszatartják egészen addig, amíg a konzolból nem ad el többet a Nintendo.


Nos, az efféle titkos, meg nem jelent projektekre szakosodott Unseen64 turkált egy picit, és kiderítette, hogy a Know Your Friends nevű játékról van szó, ami egy, a Ubisoft Paris által fejlesztett, bulibarát kvízjáték.

A címet baráti társaságokra szabták, a lényege pedig az, hogy mindenféle kellemetlen kérdésre kell válaszolni benne: meg kell mondanunk, hogy kit hívnánk el vacsorázni a társaságból, vagy el kell árulnunk, hogy a nők melyik testrészét nézzük meg magunknak először. Az ESRB a Teen kategóriába sorolta a játékot, úgyhogy ezeken felül túl kemény dolgokra azért nem kell gondolni.

8.
8.
aordog
Ez az Ubi hülye! Más gépre kell ez a szar?? Hajrá! Sem EA, sem Ubi nem kell ide, mert a Raymen is exluziv-nak indult, de mi lett belöle. A PS Vita nagy címe! Ami nem only for azt pont nem wiiu-ra kellene megszerezni.
Nekem is volt Batman, Mass Effect, NFS. Még nálam az AC3 de a kutyának se kell...
7.
7.
valti61
Párizsba is vannak drogosok?
6.
6.
strike19
#5: Én is kérdeztem az eladó blogba.
3.
3.
strike19
Jobb is hogy nem jön ki.
Valaki nem tudja lesz valamikor a közel jövőbe new 2ds?
1.
1.
Blueberry
Elég sz@rt adtak már ki ;) nem kell a hulladék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...