Multiplayer is lesz a Mass Effect 4-ben

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 12.
  • Hír
Link másolása
Az új Mass Effect fejlesztési vezetője, Chris Wynn szerint biztosan kapunk valamilyen többjátékos módot a negyedik részben. Az EA ezzel egy időben online producert keres - ugye ti is látjátok az összefüggést?

Chris Wynn, a Mass Effect 4 fejlesztési vezetője a Twitteren erősítette meg, hogy valamilyen többjátékos mód biztosan helyet kap a sci-fi szerepjáték új részében. A kiadó eközben aktívan online producereket keres a projekthez.

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy a játékban vajon teljes értékű kompetitív szegmens kap helyet, vagy bármi más. Van egy olyan érzésünk, hogy még a BioWare is csak kísérletezik, végső döntés nem született.

Már a tavaly megjelent Dragon Age: Inquisitionben is önálló többjátékos részt találtunk, persze ez önmagában még nem jelent semmit. A hónap elején a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy nem a legutóbbi fantasy szerepjátékuk adja a táptalajt a Mass Effect 4-hez, hiszen az a saját hagyatékára építkezik és a sorozat múltjából táplálkozik majd.

7.
7.
Kocsis92
#6: nagyjából 1 évig toltam - annál csak tovább - ME3 multiját megjelenés után, fél percekbe telt még talált meccset szóval használták rendesen :)
6.
6.
Az a bajom az ilyen multikkal, hogy senki se játszik velük, vagy nagyon kevesen. Általában a multizók leragadnak a BF-nél meg a COD-nál, annál többet nem ismernek. Amikor jött a Definitive Edition-je a Tomb Raidernek, imádtam a multiját, jó móka volt, aztán már csak lett volna, mert kb fél óra alatt jött 2 ember, így voltunk hárman benne...mert főként single player, és aki multis az meg a codban cseszi az idejét. Nem tudom ME3-ban mennyien voltak, de örülnék neki, ha sokan lennének.
5.
5.
Sznfctm
Igen, a mass effect 3 multija messze túl tett az inquisitionén, szinte minden szempontból. Olyannyira, hogy még ma is elő-elő veszem miatta a 3-at, pedig a sztori elég kiábrándító volt (számomra ;) ). Szóval kérdés, hogy jól és igényesen megcsinált multi lesz-e, jó kóddal, változatosan, vagy olyan mint az inquisitioné. ;)
4.
4.
p3ti
Sokat játszottam a Mass Effect 3. részének a multijával. Elején nagyon elleneztem, és el sem tudtam képzelni hogy mit lehet azon játszani - nekem a Mass Effectnek sosem volt köze a multihoz. De végül is azt kell hogy mondjam hogy nagyon addiktív és jól megcsinált multit hoztak össze. Az mondjuk más kérdés hogy Silver fokozat után kb. lehetetlen volt átélni a hullámokat, de ennek ellenére nagyon élveztem és rengeteget játszottam vele. Ha hasonló lesz, akkor nekem jöhet
3.
3.
GAMEROD
Mire megjelenik szerintem nem is fog érdekelni. Annyi idő eltelik ilyen játékok megjelenései között hogy felnő egy fél generáció.
2.
2.
Szelenas
#1: Azt hiszem anno azt mondták, hogy nem előzmény, "utózmény" és nem is egyedidejüleg fog menni az előző 3-al úgyhogy ki tudja mi a lesz a neve. Szerintem azt se tudják a fejlesztők, hogy miről fog szólni.
1.
1.
JBoy
Jobb híján még mindig Mass Effect 4... Kíváncsi vagyok mi lesz a neve a játéknak majd. Vagy marad ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...