Battlefield Hardline - a fegyverek hangja

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Befutott a következő hónapban bemutatkozó Battlefield Hardline harmadik fejlesztői naplója, amiben a készítők a játékbeli fegyverek hangjával kapcsolatos munkálatokat és azok hátterét ismertetik.

A Battlefield Hardline a sikeresen zárult multiplatform bétateszt után március 20-án veszi majd be a boltok polcait, mégpedig PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One és Xbox 360 platformokon.

5.
5.
Btempest
A játékról csak annyit, hogy ízlések és pofonok ! Valakinek bejön ez az új fajta nyitás valakinek nem, az más kérdés, hogy azért nem köveznék meg senkit mert a Batllefield-sorozatra húzta rá ezt az egészet, nem emlékszem hogy említette volna bárki is hogy nem várható több katonai töltetű Battlefield. A másik és egyben utolsó, (próbálom magam finoman kifejezni) nem hiszem hogy valakit is érdekel, hogy megveszi valaki a játékot vagy sem..emiatt a fejlesztők feje fájjon !
3.
3.
rappit
Nagyon jó végre egy kis frissességet hoz a szériába. Aki kipróbalta a beta-t az tudhatja.
1.
1.
zozo76hun
Hat szerintem gyenge mar ez igy a BF3, BF4 utan. Szinte csak kinomban jatszottam a BETA-val hogy azert lassam milyen. Egy fillert nem adnak ertek, de meg ingyen sem vinne ra a lelek hogy jatszak vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...