Frissítve: Mortal Kombat X - ingyenes lesz a multi

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mortal Kombat X producere, Shaun Himmerick hivatalosan is megerősítette, hogy konzolokon teljesen ingyenes lesz a Mortal Kombat X multiplayer módja, így nem lesz szükség PS Plus és Gold előfizetésre.

Örömteli hírrel szolgálhatunk, az áprilisra datált Mortal Kombat X producere, Shaun Himmerick ugyanis formálisan is megerősítette, hogy a játék online módja nem igényel majd PlayStation Plus és Xbox Gold Live előfizetést, így teljesen ingyen tudjuk majd egymást gyepálni az online arénákban.


A Mortal Kombat X megjelenése már nincs messze, április 14-től bárki megvásárolhatja a játékot PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Update! És eddig örülhettünk: Himmerick törölte az idevágó tweetjeit, azt mondta, félreértettük, amit írt, a Mortal Kombat X online multijához is kell majd PlayStation Plus és Xbox Live Gold.

26.
26.
strike19
#25: Mert az Xbox-nál nem meg a PC-s Wow-nál se.
25.
25.
rappit
#24: De azokat nem kötelező megvenni, senki sem kényszerít rá. A sonynál meg egy alapvető funkció kiesik ha nem fizetsz.
24.
24.
strike19
#23: Steamnek van egy csomó hülyeség amiből pénze van pl:Sapka örület minden játékba
.Ládák a CS-be stb.
A Steam felhasználók száma többszöröse mint a Live vagy PSN.
Minden áldott nap mikor bejelntkeztek az arcotokba tolnak egy csomó játékot hogy vedd meg most.Reklámmal teli van.
Nem is beszélve ,hogy konzolon kevés játék van amihez külön szervert lehet bérelni.Sony veszteséges volt folyamatosan a PS brandel még.Nem lett PS4 és fizetős Plus előfizetés.
PS3 azért volt ingyen multi ,hogy az emberek ezt a platformot válasszák a Xbox helyett.Én annak idején azért ruhűztam be PS3-ra mert nem volt fizetős multi:
Most ,hogy a 4-re fizetni kell nem nagyon van kedvem beruházni.
A mostani exclusív címek sem vonzanak.Max LittleBigPlante és Uncharted.
23.
23.
rappit
#22: Steam szerinted miből tartja fenn a szerver parkokat? Gondolod csődbe menne a Sony ha nem lenne előfizetés?
22.
22.
strike19
#13: Engem nem érdekel az ingyen játék.Örülnék ha Sony csinálna egy játékok nélküli előfizetést.1/3 lenne a mostani az ár az lenne a korrekt.
Sokan itt fanyalogni mi az hogy nincs ingyen multi.
Megértem a Sony-t és MS azokat a hatalmas server parkokat eltartani nem lehet olcsó mulatság.És még az előfizetést a server karbantartásra és számla fizetésre költik addig nincs ezzel semmi baj.
21.
21.
rappit
#13: Wut? Ingyen? Havi 2ezer forint az szerintem nem ingyen van.
20.
20.
#19: ja most látom az update-et LOL :D
19.
19.
18.
18.
PaprikaJancsi
Sok értelme volt a hírnek :D
17.
17.
Azadojat
Pfff :D Mit lehet ezen félreérteni :D Tisztára mint a politikusok :D
16.
16.
Azadojat
#15: Nagyjából igen. Ha megveszel egy játékot az elérhető bárki számára aki azt a gépet használja, plusz a Live Goldot meg lehet osztani családtagokkal, plusz elég egy előfizu és azzal működik 360-on és One-on is, plusz az extra kedvezmények, plusz az ingyen játékok. Nekem régóta van, és szerintem visszahozza az árát.
15.
15.
Spectrum
Megéri, már csak az extra 10 % discount miatt, ami az akciós játékokra is érvényes. Amúgy meg PS-en akár többen is vehetnek közösen egy játékot, gondolom boxon is.
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Nem védeni akarom mert nem volt előfizetésem, még. De szerintem megéri, hisz nem csak a multi hozzáférést veszed meg.
13.
13.
DON GONDOCS
#10: De jár a havi ingyen bérelt játék is, ami azért ha azt nézzük megéri az előfizetést.
12.
12.
PaprikaJancsi
(V)icces, hogy még valak(I), még ez után a (C)sábító (C)illogós akció után is a PS4-re voksol.
11.
11.
Spectrum
Komolyan fikatengerbe fullad a GK? Most már minden cikknél? Bármi a téma?
10.
10.
rappit
Ők tudják, hogy egy nagy buziság amit a sony meg a mikrofos csinál. Nevetséges komolyan, fizess a már kifizetett internethasználatért :DDDD
9.
9.
Azadojat
A többi játékomhoz viszont kell a Live Gold, szóval sokat nem tudok kezdeni a nagylelkűségükkel... Akinek viszont nincs előfizuja, annak biztos jól fog jönni :)
7.
7.
KőbányaKispest
Megveszi konzolra 17-20 ezerért és még örülnek neki, hogy ingyen van a multi, amiről kb alapból szól a játék.

Fasza
6.
6.
Neo1989
5.
5.
Nicodemus
Ez a jatek oda fog b@szni! Akik meg nem tudnak azok figyelmebe ajanlom a mar 8. resznel tarto kepregeny sorozatot ami az MKX elozmenyeit meseli el.
4.
4.
frankdelgado
Mézesmadzag. Ha nincs előfizetésed, majd játszol ezzel, azt kipengeted a goldot/plust, mert milyen fasza is az...ha meg van, akkor meg úgyis lexarod.
3.
3.
McDuff
ez mindenképpen pozitív,bár egy kicsit meglepődtem,azt gondoltam hogy ilyen kérésekkel kár az MS-t meg a Sonyt keresni,mert hajthatatlanok. de akkor ezekszerint nem.
miért nincs több ilyen? :D
1.
1.
Archkira
Jó játék még annó MCM-en játszottam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...