GDC 2015: Xbox One-ra is megjelenik a Caffeine

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 4.
  • Videó
Link másolása
Az elszigetelt űrállomáson játszódó horrorjáték a Microsoft konzoljára is megjelenik, jelentette be a Caffeine alkotója, Dylan Browne. A végleges változat még idén napvilágot lát, egyelőre érjük be az új trailerrel.

A Caffeine egy Unreal Engine 4-gyel hajtott túlélőhorror lesz és meglehetősen érdekes alapötletre építkezik: a világ lakosságának túlnyomó többsége 2097-re koffeinfüggő lett, a megnövekedett igényeket az űrből pótolják. A játékosok egy bányászt alakítanak, a főszereplő magára marad egy űrállomáson, és nem tudja, hogy hová tűntek a társai.

Ahogy azt a fejlesztő korábban bejelentette, a horrorjáték PC-re és PS4-re készül, ám a projektet a Microsoft is felkarolta az ID@Xbox keretében.

Megjelenés még idén.

5.
5.
Gykrizsi
#4: Tudtommal az inkább techdemó volt
4.
4.
Ecneb
#1: Régebben volt már "gameplay" videó az oldalon és már akkor látszott, hogy semmi nincs benne. Persze az is lehet, hogy nem akarnak lelőni semmilyen poént. Szép és ennyi...ne legyen igazam.
3.
3.
PaprikaJancsi
Örülök neki :) Érdekesen néz ki.
2.
2.
Gykrizsi
1.
1.
Nothing
A cím és a témaválasztás alapján valami párszázas indie "remekműre" asszociálok. Az nem létezik, hogy egy komoly, Dead Space jellegű játékot ilyen körítéssel el lehetne adni. :)
Mi lesz az alcím? "A legtöbb, mi adható"? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...