Egymillióan vették meg a H1Z1-et eddig

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 24.
  • Biznisz
Link másolása
Nehezen indult a H1Z1 pályafutása, de úgy tűnik, ráharaptak a játékosok: már több mint egymillió vásárlója van a játéknak, amiről egyébként annyit kell tudni, hogy csak az Early Access-változata fizetős, amúgy free-to-play lesz.

A Daybreak Game Company fejese, John Smedley tette közzé a Twitteren, hogy több mint egymillió példányt adtak el a H1Z1 Early Access-változatából. A srácok nem panaszkodhatnak, igaz, a játék lassabban gyűjti a vásárlókat, mint a legközelebbi vetélytárs, a DayZ, hiszen az nem két, hanem mindössze egy hónap alatt kalapozott össze ennyi játékost.

Az egykori Sony Online Entertainment játéka ellen szól tulajdonképpen, hogy csak az Early Access-változata fizetős, a végleges verzió free-to-play modellben játszható majd. A 20 dolláros előzetes ráadásul csúnya rajtot vett: a készítők még azt is felajánlották a pay-to-win megoldásokon felháborodott rajongóknak, hogy visszaadják a pénzüket. Azóta egyébként sokat javult a játék.

19.
19.
laller12
Közzé teszem a TS elérhetőségünket, ahová csapattagokat/klánokat kereső vagy csak a játékkal ismerkedő embereket várjuk. Saját TS szerverünkre.

TeamSpeak3
91.82.84.38:10016

Várunk mindenkit szeretettel!
16.
16.
Turley
#14: Egyébként én kifejezetten unalmamban szoktam olvasni az oldalt, csak mobilról hazafele a bkv-n, így nemértem, hogy miert ennyire hihetetlen ez neked :)
15.
15.
ssemtexx
Cryengine rendszeren futna még meg is venném, de aza grafika valah nemkapott meg.
12.
12.
MikelGun82
Úgy írtad, mintha csak ps-re jönne, kisfiú úgy 25-30 éve voltam, maga az az ègbekiàltó faszság amit beböfögtél az szúrt szemet unalmas perceimbe, melyet a válaszod csak tetézett :)
6.
6.
Cuppak
#2 fordítva szerintem ;)
5.
5.
asdlow
Nem tudjátok mit beszéltek emberek .. :""D aki játszik vele vagy játszott az tudja milyen a game és ja a DayZ elbújhat emellett mind grafikailag mind játékélményre is
aki meg olyanokat ír , hogy ingyen sem kéne az bújjon el és ne sírjon , hogy nincs rá 6 e ft ja :"""""DDDD
4.
4.
PaulMarloW
1.
1.
mestermagyar
Legalább kapunk egy normális, viszonylag up to date, gyorsabb tempóban fejlesztett, és javított játékot vetélytársánál. A dayz nem fogja felvenni vele a versenyt egy idő után, ahogy most csinálja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...