Ilyen lenne CryEngine 3-mal a BioShock

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár lassan már tele van a padlás a remastered játékokkal, valószínűleg kevés olyan játékszerető ember van, aki ellenezne egy BioShock újrázást, mondjuk a CryEngine 3-mal meghajtva. Hajtás után kiderül, hogyan is festene.

Egy gametime414 nevű 3D művész a CryEngine 3-at használva újraalkotta a BioShock első pár percét, így megcsodálhatjuk, hogyan is festene modern köntösben mindaz, ahogy megtaláljuk az óceán közepén a magányos világítótornyot, ahol aztán végre alámerülhetünk és meglátogathatjuk Rapture-t.


A BioShock első része 2007-ben jelent meg és az Unreal Engine 2.5 egy erősen átgyúrt változatát használta. A CryEngine 3 két évvel később mutatkozott be, de a mai napig használják. Például ez a motor hajtja meg az Evolve-ot és a Star Citizent.

8.
8.
br1Koo
Semmi különbség, a Bioshock rgy kibaszott művészet, nem kell remasterelni
7.
7.
Avifer
én egyedül egy játékot várnék felújítva az pedig a MAFIA minden maradjon a szöveg a hang, minden csak legalább nézzen ki úgy mint a 2. része és tegyenek hozzá valami pluszt amiért freeride-ban is el szórakozhat az ember stb stb
6.
6.
NECROSMOKE
Hmmmm...mit is mondjak...jol nez ki, de most a jatekvilag mindjart csak a felujitasokrol fig szolni? Szeretnem is meg nem is. Amugy eze a kedvenc FPS campaign jatekom meg a mai napig. Most is lenyugoz, hogy 2007-ben mit sikerult produkalniuk.
5.
5.
Drazhar
#1: Én a BS-on kívül tavaly éreztem azt ismét egy játéknál, hogy sikerült elkapni egy teljesen magába zuhant disztópia hangulatát, ami végig rátelepszik hangulatában a játékra, és játékosra egyaránt. Ez a Sevastopol állomás volt az Isolation-ben.
4.
4.
Rakottkrumpli
#2: Jah biztos nem bírta el a motor :DD
3.
3.
godach
#2: Én is figyeltem. Gondolom nem akart azzal küszködni a srác. Így sem kevés munka lehetett ez.
2.
2.
herlius
És hova tűntek a lezuhant repülő lángoló roncsai? Azt már nem bírta el a motor?
1.
1.
felegyi
Néztem volna tovább! Ezt a hangulatot nem tudták eddig reprodukálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...