Mortal Kombat X - már tudjuk, mikor jön Jason!

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A NetherRealm bejelentette, hogy mikor érkezik a Mortal Kombat X első DLC-ként megvásárolható karaktere, aki egyébként nem más, mint Jason Voorhees a Péntek 13.-sorozatból.

A múlt hét óta nyúzható a Mortal Kombat X, hamarosan pedig megérkezik hozzá az első olyan harcos, aki DLC-ként teszi tiszteletét a verekedős játékban: Jason Voorhees, a Péntek 13.-sorozat ikonikus gonosza érkezik először, egészen pontosan május 5-én válik letölthetővé.


Tegyük hozzá gyorsan, csak azok számára, akik megvették a 30 dolláros Kombat Packet, ami tulajdonképpen a játék szezonbérletének számít. Ha ez nem érdekel, még egy hetet kell várnod, amíg külön is beszerezhető lesz az új harcos.

A Kombat Pack egyébként Jasonön kívül három másik karaktert is tartalmaz majd, a Predatort, Tanyát és Tremort.

85.
85.
Trapyd
#83: Úgy érzem most borult el az agyad a sok butaságodtól.
83.
83.
ZooleK
#78: Hogy lehet, hogy amíg nem volt egységáras a cigi, addig az egyik boltban 100 forintért vetted, a másikban meg 300ért? Hogy lehet, hogy amíg egy Logitech G700s a gyártótól megvéve 30ezer, valamelyik kereskedőtől meg 21ezerből megvan?
Amúgy meg tegnap vettem 5 dollárért 12 játékot, köztük van a Dragon Age 1-2 is, amire biztosan emlékszem. 1000%, hogy illegális lehetett kizárólag, tekintettel arra, hogy csak a Dragon Age1 10 euroba kerül, és kaptam mellé 11 másik játékot. Nem probléma, hogy steamen is van hivatkozás erre az oldalra(humble bundle) azoknak a játékoknak az áruházi oldalán ami éppen akciós ott, biztosan meghackelték, azért. Ne törődj semmivel, csak steamen vásárolj az illegalitástól rettegve, totális csőlátással, különben jön David02(vagy hogy a retekbe hívták azt a nyomorultat), és megmondja neked a tutit, hülye mindenki aki nem ő, és illegális minden, ahonnan ő nem vásárol.
Az adminnak külön köszönet egyébként, hogy leszedte a bölcsességeit innen, remélem ipbant is kapott.
82.
82.
Trapyd
Úgy tűnik a kérdésemre nem kapok választ.
80.
80.
#77: Nem megy az olyan gyorsan. :D
78.
78.
Trapyd
#31: Mivel nem vagyok hozzáértő a témában az a kérdésem, hogy mindez elég, hogy egy játékot megjelenéskor 50-60% - al kedvezőbb áron adjon valaki? Bárki válaszolhat a kérdésemre.
77.
77.
godach
#74: Én még mindig látlak :D
73.
73.
#56: Már minden tökéletesen megy, de azért vannak frame rate gondok. Nálam csak egy bizonyos pályán szokott lenni néha. Viszont az online rész ingadozó, nem szokott lagolni, viszont néha nem érhető el, vagy nagyon nehezen talál ellenfelet, stb.
56.
56.
Drraco
Milyen állapotban van most a játék PC-n? Elég sok rosszat olvastam a portról, és addig nem ruháznék be rá, míg ki nem pofozzák. Megoldódtak már a gondok?
31.
31.
ZooleK
#29: Örülök neki, ha ezzel örömöt szerezhettem. Én sem nyomom, honnan lehet vásárolni, ha jól emlékszem egy forrást sem nevesítettem meg. Azt viszont említettem, hogy különböző régiók szerint áraz a steam, és nálunk a 27% áfán kívül gondolom még 729ezer különböző adó kerül egy játékra, amit neki fizetnie kell, ezért hozzácsapja az áraihoz. Ezért tudsz egy még nem területre kiosztott/más régiójú letöltőkódot megvenni olcsóbban, nem azért mert a kiadó féláron adja a cimboráinak. Nincsen benne az égvilágon semmi illegális, maximum az adócsalás egy igen szánalmas összegű fajtájának minősíthetné valami vérbeli elmebeteg. Az MKX is azért volt olcsóbb az elővételi fázisában is, mert orosz vagy usa kódokat tudtál volna venni, csak ehhez mindenféle vpn-el létrehozott fiókokkal kellett volna még bohóckodni hogy működjön, nem a saját fiókodra került volna, hanem egy újra. Mióta megjelent, azóta viszont ott vannak azok a kódok, ami után az adózik, aki megvette őket, ellenben nem használta fel és elég sok ország van, ahol nem kétszeres árat fizetsz mindenért a frenetikus adórendszer miatt. De ha kimész szlovákiába éleslőszert venni, azt sem azért kapod olcsóbban, mert lopják, ha külföldön veszel szalonból autót, az sem azért van milliókkal olcsóbbért(amíg be nem akarod hozni természetesen), mert lopják a gyárból, és még lehetne sorolni. Ez épp ésszel azért bizonyos mértékig felmérhető, legalábbis remélem. Az előtted szólónak ezt nem próbálom meg külön elmagyarázni, egyszer találkozott az Ubisoft példájával és akkora sokkot kapott tőle hogy azóta mást nem lát a játékiparban, csak a letöltőkodokat lopkodó hackereket, és a dealereket, akik illegálisan árusítják ezeket gyerekeknek.
30.
30.
Trapyd
#27: "En sokszor a Greenman gamingrol szoktam vasarolni, ami teljesen legalis, sot mitobb a steam altal tamogatott viszontelado."
Készségesen elhiszem csak kérlek linkelj egy hivatalos megerősítést ez ügyben. Nagyon szívesen vásárolnék én is kedvezőbb áron, korrekt helyről.
29.
29.
Trapyd
#22: Na neee :). Most ezt komolyan sértésnek veszed? Már meg ne haragudj, ha ezért megmosolyoglak :).
A mondandód másik feléhez meg annyit, hogy nem én nyomom, honnan érdemes vásárolni, légből kapott feltételezésekre alapozva, amit tényeknek állítasz be.
27.
27.
dcba
En sokszor a Greenman gamingrol szoktam vasarolni, ami teljesen legalis, sot mitobb a steam altal tamogatott viszontelado. En a Premium editiont vettem meg 40 fontert, ergo a season pass az kb 5-6 font lehetett, ami asszem 3000 ft es teljesen legalis es soha nem fogjak visszavenni.

Mindenki figyelmebe tudom ajanlani a Greenman gaminget, ellenben a g2a-val en is megszivtam, mert ott barki arulhatja a kulcsat es ha a banki tranzakcio nem lesz sikeres (ez ugye tobb napot is igenybe vesz, mire vegig megy) akkor visszavonjak a kulcsot es mivel napokig tart mire egy tranzakcio teljesul, addigra a kis troger mar reg eladta egy szerencsetlennek aki sporolni akart a kulcsot akinek az accountjarol leveszik a jatekot, ergo senki nem er kar, kiveve azt aki "olcson" megvette a jatekot.

Sokan mondjak, h evek ota hasznaljak a g2a-t, de eleg csak egyszer racseszni. Ott az ebay, az amazon, a greenman, ahol nem lehet racseszni, mert ha gaz van, ott nem fogjak lenyulni az embert.
26.
26.
Saby
#25: http://www.cheatsheet.com/technology/making-sense-of-the-crazy-dlc-in-mortal-kombat-x.html/?a=viewall

Akkor ez kamu?
25.
25.
Saby
#6: Bírom ezt a dumát. Szerinted a Season Pass csak 4 karaktert fog tartalmazni? :D Lesz később Baraka, Rain, egyebek... Előrendelve csak 6 ezer volt ^^

Más: Nem úgy volt, h most 26-án jön Voorhees?
22.
22.
ZooleK
#17: Nem itt tervezek haverokat találni, kerüljük az effajta személyeskedést, ha lehetséges. Ezek szerint nem tudom neked hivatalos forrásból megerősíteni, maradjunk annyiban, hogy Besenyő Pista bácsi mondta. Mindenesetre, ha te más forrásból tudod linkelni nekem ennek a cáfolatát, nyugodtan tedd meg, szívesen elolvassuk. Én szerintem se cáfolni, sem megerősíteni nem fogja tudni ezt senki kellőképpen hivatalos források segítségével.
18.
18.
Trapyd
#13: Kedves kapitány úr ezeket a tényeket ismerem. Nem erre vagyok kíváncsi és nem is ezt kérdeztem. Mutass nekem hivatalos megerősítést, hogy ez fullegálbisznisz, vagy légyszíves és köszönöm, de nekemtene.
17.
17.
Trapyd
#12: Figyi haver, most ezt szépen leírtad ide, mintha kész tény lenne. Ezexerint megbízható forrásból tudod, hogy mi a dörgés. Linkeld nekem kérlek! Szeretném látni a saját szememmel, hogy nem csak a besenyőpistabácsimonta.
13.
13.
Megmondókapitány
#11: Ilyesmit senki nem tud garantálni. A Ubisoftnak volt mostanában egy ilyen húzása, hogy tiltott minden kulcsot, ami ilyen helyről származik. Én azt tudom, hogy már több éve vásárolok náluk, de bajom még nem volt, és ezt komolyan mondom. Kb 6000 forintot fizettem egy előrendelői MKX kulcsér, a megjelenés előtt pár órával meg is kaptam a kulcsot, aktiváltam, azóta tökéletesen megy. Szerencsére Ubisoft féle szart sosem vettem, szóval az előbb említett incidens sem érintett.
12.
12.
ZooleK
#11: Nem hiszem, hogy valaha is letiltanák a steamen kívül beszerzett steamkódokat. Valahonnan ők is megvették ezeket a letöltőkódokat, nem saccra találták ki. Más kérdés persze, hogy melyik régióból való kódot szerzel, van amivel elég sokat kell ügyeskedni hogy működjön, a MKX volt pont ilyen az elővételi fázisban. Egyébként csak a saját országod adórendszerét kerülöd meg vele elsősorban. Néhány kisebb cím esetén már én is vettem hasonló helyekről játékot, ami kihangsúlyozottan eredeti, és a játék készítői kapják meg az árának azt a részét, amiért a továbbértékesítő megkapta azt tőlük. Az MKX 80 euros ára helyett én is megvehettem volna kevesebb mint 30 euroért így, ha nem vagyok sötét, de gondoltam fasza gyerek leszek, megveszem steamen. Hát nagy hiba volt, mert még mindig b@ssza az agyam, hogy ennyi pénzért egy többé-kevésbé működő bughalmazt kaptam amit b@sznak kijavítani normális időn belül, a kizárólag elővásárlóknak járó Goro már a megjelenés napján 5 euroért megvehető volt bárkinek, és még sorolhatnám az elégedetlenségem okait. Még egyszer járok így egy játékkal, aztán visszatérek a jó öreg torrentezéshez, nem fogom olyan emberek munkáját támogatni akik magasból tesznek a vásárlóik érdekeire, csak a minél nagyobb profit elérése a céljuk.
11.
11.
Trapyd
#9: Ja van. Mondd meg nekem kérlek, mi a garancia arra, hogy ez legális és egyik nap, nem fogják azt mondani, hogy bocs, de letiltjuk az ilyen, helyekről vásárolt termékeidet! Komolyan érdekel, hogy ez legális e.
9.
9.
Megmondókapitány
#8: Nem foglalkozok ilyesmivel, csak tudom hol kell vásárolni. Apró tipp mindenkinek, g2a.com, jelenleg 2722ft a kombat pack.
8.
8.
salaxx
#5: vennék tőled ezen a 100 Ft-os árfolyamon eurot nagy tételben, keress meg privátban...
7.
7.
Kazuya
#5: "Magyar csórók"?
Azért visszafoghatnád magad ember..........
6.
6.
Effecta
#5: Nem iszok, csak alkalmanként, és konzolosként 9 ezer forintot sokallok 4 karakterért.
2.
2.
Trapyd
Hibajavításról van valami hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...