Gears of War: Ultimate Edition - hivatalos forrásból

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 10.
  • Pletyka
Link másolása
A brazil korhatár-besorolásokért felelős szerv honlapján két rejtélyes cím is feltűnt: ez alapján úgy néz ki, tényleg jön a Gears of War felújított változata, sőt a Dishonored is kap egy remaster-kiadást.

Egyre biztosabb, hogy készül a Gears of War felújított változata, legalábbis a brazil korhatár-besorolásokért felelős szerv weboldalán felbukkant Gears of War: Ultimate Edition valószínűleg ezt a projektet takarja. Habár a Gears of War producere cáfolta azokat a híreket, miszerint Marcus Fenix Collection készülne náluk, az első rész felturbózását sosem zárta ki konkrétan.

És a Polygon szerint nem véletlenül, a lap még április végén jelentette, hogy a Black Tusk a Splash Damage közreműködésével tényleg felújítja majd a sorozatot elindító epizódot, a remaster-verzió pedig egyebek mellett feljavított grafikával, átdolgozott átvezetőkkel és 60 fps mellett futó multival várja a rajongókat. A brazilok szerint az Ultimate Edition még idén megjelenhet, vagyis a júniusi E3-on ezt a játékot mindenképpen be kell mutatnia a Microsoftnak.

A brazil weboldalon egyébként a Dishonored: Definitive Edition adatlapja is megjelent, szintén idei megjelenéssel. Habár erről a projektről még semmit sem hallottunk, mindenképpen megmagyarázná, hogy miért vár még a Dishonored II bejelentésével a Bethesda.

28.
28.
Trapyd
#27: Ízi van öcsém.
27.
27.
Hulk86
Lehet valaki már írta előttem nem olvastam végig , mert már az első hozzászólások felhúztak..... Ki mondja meg nektek ,hogy ezt meg kell venni ki ? Senki!!! A ti döntésetek ,hogy megveszitek vagy sem... Az meg , hogy nem olyan iramban jönnek a gémek ,hogy havi szinten megjelenik valami ütős gém az nem is baj szépen lassan töltsék be az igényeinket , nem kell az ,hogy havi egy-két játék jön mert akkor meg azért menne az ugatás ,hogy az egyik szarabb mint a másik, mert ugye csak ugatás megy mindenhol mindenre.... Szóval ne vegyétek meg ha nem tetszett régen az a gém , de ha meg tetszett akkor meg megveszed és örülsz a kis farkadnak ,hogy ezen a generáción is tudsz vele játszani mert szép emlékek és jó játékélmény fűz hozzá.... ennyi kapjátok be
26.
26.
DON GONDOCS
Mindig csak az elégedetlenség *sóhaj* igaz kicsit túl korán jön a hd remaster hullám és ez valóban aggodalomra adhat okot. De talán esetleg 1-2 éven belül beindul a szekér és jönnek azok az új címek amiket vár az egyszeri játékos. Meg azért egy játék áráért kapunk 4-et, azért az nemrosz vásár akárhogy nézzük. Ugye a capcom és Square Enix?
25.
25.
Aanash
Én csak a haverok miatt váltottam next gen-re.
De jelenleg nincs szinte semmi ami érdekelne.
Akármennyire is kevés a Destiny,az a játék tudott eddig a legtovább érdekelni.
Tényleg csak a remasteredek jönnek.
Néha megfordul a fejemben hogy váltanék xbox one-ra ott több játék érdekel.
Csak a haverok...
22.
22.
dcba
#14: Engem a felbontas kevesbe zavar, kepes lennek akar 1024-ben is jatszani, de a 60 fps-hez ragaszkodom. Regen a Half Life 1-et,(akkor meg azt sem tudtuk mi az az fps) de addig allitgattam amig olyan folyamatos nem lett a kep amig 60 fps nem lett a sebesseg(csak akkor meg nem tudtam, h ezt fpsbe merik es abbol amit szeretek az a 60). Ergo ez nalam mindig is mervado volt, h 60fps legyen a sebesseg.

Viszont valamiert nekem konzolon nem olyan zavaro a 30 fps sem, de PC-n mar szaggatosnak latom, hiaba, h stabil 30 fps, akkor is PCn nem tartom vmiert folyamatosnak a kepet, mig konzolon a 30fps-sel teljesen elvagyok, pl Destiny-nel abszolut semmi bajt nem ereztem vele.

A felbontas engem is relative hidegen hagy, de azert egy PCn kiszuri az ember, h 720p vagy 1080o es erezheto a kulonbseg.

A masik az az, h amikor vki egy vagyont kiad a legujabb hardwarekre, akkor a minimum, h a jatek ne 30 fps-sel szakadozzon.
18.
18.
dzsiádzsó
#16: Abban egyetérthetünk egy játék nem attól lesz jó, hogy 4k-ban 60fps-sel fog tuni, de jelenleg még szar játékok sem futnak el 1080p-be...
Tehát én pl. pont lekakilnám, ha egyetlen konzolgenerációt megmozgató játékot is kaptunk volna, de még az se, így nincs mit megbocsátani sem, hogy nem minőségi látvány. Még az elöző genes nagyágyúk folytatását se kapjuk, ert állandóan csúsznak, ez így konkrétan nevetséges, ami most van.
Középszerű játékok, közepes hardveren elképesztő áron! Érdemes lenne egy ár érték arányban az X1-et, meg anno X360 összehasonlítani, megdöbbentő eredmény lenne, ma már csak pénzlehúzás megy!
17.
17.
Gykrizsi
#16: Figyelj, erre csak azt tudom mondani, hogy én pont leszarom ezt, és élvezem a játékot. Ez van, ezt kell szeretni. Ha elmondjuk még ötvenszer, attól nem lesz erősebb a gép. Aki meg ezen rugózik, azt csak sajnálni tudom.
16.
16.
Stranger
#14: Régen azért nem beszéltek erről, mert elvárt volt hogy fusson szépen a játék 1280x720/30-ban azt kész. Azt tudta is. Ma meg elvárt lenne, hogy így 2015-re fejlődjön a technológia. Na ez nem történt meg. Szerintem igenis lehet az embereknek egy bizonyos igénye a minőségre. Ha nekem a Gyűrűk Urát egy igénytelen 5gigás AVI kódolásban kellene megnéznem inkább kihagynám.
15.
15.
bitbandita
#10: Ennek semmi köze országokhoz. Az miatt van, hogy míg a hőskorban - és nem tíz évvel ezelőttről beszélek, hanem minimum húsz és fölötte - egy réteg, egy szubkultúra volt szinte, és játékosok csináltak játékot játékosoknak, a technika előretörésével, relatív olcsóságával és felhasználóbaráttá válásával sokkal nagyobb rétegek vettek számítógépet, meg persze beindult a konzol gépezet. A fejlett országoknak max annyi köze van hozzá, hogy ott van tőke, nyilván ott fog ipar épülni rá. De ha nem lenne a keresleti oldal, akkor nem fektetnének be súlyos tíz meg százmilliókat dollárban egy játékra. Ugyanez a nettel. Ma már boldog boldogtalan fönt van a neten. A betárcsázós korszakban olyan prosztóságokat nem olvastál pl fórumokon, chateken mint ma. Akkor a 80 iq-s műkörmösnek egy megfoghatatlan misztikus valami volt az internet, a technológia bonyolultsága (és az ár) automatikusan megszűrte népet. Ma meg ugyanez a picsa: "internet? ja facse, insta tudom a telómon az a kör izé az internet, vágom".
Szóval ennek semmi köze a "fejlett" nyugati országokhoz. Ez történik ha valami széles rétegekhez jut el, és casuallá válik.
14.
14.
Gykrizsi
Az a baj hogy pár éve sok emberen végigsöpört ez a felbontás/fps buziság, és nem kíván szűnni. Régen senki nem érdekelt ez, max megjegyeztük, hogy ez szép, vagy sem, de akkor sem érdekelt. Én várom már, hogy lecsengjen ez az egész, mert iszonyú idegesítő, hogy semmit nem élveznek az emberek, csak a pixeleket, meg frameket számolgatják. Visszasírom a régi szép időket. Nem is értem az ilyeneket, miért játszanak, úgyis csak az érdekli őket, hogy jó legyen a felbontás. Miért nem nézegetnek képeket, vagy filmeket (rengeteg 4k-s van már).
13.
13.
h.jozsa
#1: Én már 20 remasted kiadásal ezelőtt is megfogalmaztam ezt......szánalom,nincs jobb szó rá!
12.
12.
Jhonyy24
#10: jo hogy meg nem ruhaztam be egy konzolra sem,kb amit eddig kiadtak azt mar kiporgettem 360-on,sajnos hogy csak tenleg remaszteredek jonnek.
11.
11.
shatterhand
4#
Ps4 /x1 se komoly gep de a wiiu mar akkor prevgen volt mikor kijött.
10.
10.
dcba
#9: Ja nagyon gaz ami mostanaban megy a jatekiparban. En is azt erzem, h butulnak a jatekok es csak a grafika ami szamit, de sajnos ezt a nyugati "fejlett" orszagoknak koszonhetjuk, h nekik egy kicsit nehezebb jatek mar nem palya, ergo kell a visszatoltodo elet, meg a 2 percenkent checkpoint.

Az elozo generaciot en nem bantom, mert a ps2 utan a ps3 igenis next gen volt, emlekszem, h amikor meglattam az Uncharted-et, a Def Jam Icon-t, akkor a szavam is elallt attol, h mit latok, aztan jottek sorra az olyan cimek, mint a Heavy Rain, az Uncharted trilogia tovabbi reszei,a Killzone, God of War, Motorstorm, Red Dead es a generacio lenyegeben lezarasakent, meg odabaszott a GTA es a Last of Us, ergo a ps3 egy nagyon jo konzol volt es soha egy percig sem volt gondom, h mit jatszam rajta, pedig, megjelenes utan 1 honappal vettem meg es mai napig megvan, de pl az xbox 1-en a Destiny-n kivul kb semmit nem tudok jatszani, mert mellette van egy gamer PC-m es lenyegeben teljesen okafogyotta valt a box, mert ott van meg nekem rajta a Halo collection, a UFC es a Killer instinct, de ennyi es csak a port torlom a geprol.

Igen a masik, h a ps3 idejen olyan jatekok jottek ps3-ra es xboxra, amikrol a PC-s tarsadalom csak almodhatott es olyan grafikat produklatak, h az osszes PC only ismerosom csak csorgatta a nyalat, de ma ez total megfordult es kb az osszes jatek jon PC-re is es kb mindig az a Definitive edition, lasd pl GTA, Ryse, Shadow of Mordor, mivel a mai csoda konzolok meg a szaros full hd-t sem kepesek 60 fps-sel vinni.

Nem vok konzol ellenes mert imadom a PC-t is meg a konzolt is de mint koznol tulaj mondom, nagyon gaz amit ez a 2 uj gep produkal. Azt meg megertenem, h a 4K nagy falat nekik (bar total elvarhato lenne), de az, h minden 30 fps-ben fut, mert csak ugy birjak el az 1080p-t, xbox meg azt sem birja el, az mar vicc kategoria es ez idovel csak rosszabb lesz es a konzolok total le fogjak allitani a fejlodest, mivel mar kb a megjeleneskor elavultak voltak es raadasul az ebbol PC-re atportolt verziok meg sokszor hulladekok es eromu kell hozza, h az ember tudjon 1080pben stabil 60 fps-sel jatszani.
9.
9.
dzsiádzsó
#1: Teljesen életképtelen a játékipar! AMGI! Örülök egyre többen belátják/látják ezt a dolgot. Ötlettelen, klisé játékok jönnek, amik lebutítottak és a vásárlóerőt képviselő 15 éves nyugati tininyomiknak készülnek.
A bajt szerintem is az jelzi a legjobban, hogy állandóan remastered vackok jönnek, egy kezemen meg tudom számolni az új generációs konzolokon hány értékelhető játék van!
Állandóan az olvasható, hogy késik, csúszik, nem fut 1080p-be, bugos, ötlettelen, felújított, 4 óra alatt végigjátszható.
Nekem már ps2-ről való váltás is nehezen telt, de pont olyan címek, mint a GoW, azért összehozták az előző generációt, de a mostani 2 éve van piacon és 0, az egész hardveres résznél már megbukott. Semmi másról nem szól, csakhogy olcsón fejlesztve minél több embernek eladva meggazdagodjanak a fejlesztők gyártók, régen még úgy emlékszem valamit le is akartak rakni az asztalra, nem csak a fizetési csekket felvenni...

Ui.: a Gears mentségére szóljon, itt javában zajlik az új rész fejlesztése, ennek a felújítottnak az apropója a 10 éves évforduló és emiatt sztm jövőre kerül boltokba, vagy karácsonykor leghamarább.
8.
8.
habo
Nincs valakinek xbox one eladó Eger közelében ?
7.
7.
p3ti
#6: Szerinted nem gyúrnak? Nem 1 stúdió fejleszti az összes játékot. Én amondó vagyok hogy olyan trilógiák mint az Uncharted, Gears of war, Halo megérdemelnek egy újra kiadást valamilyen komplett pakkban. Viszont a pofám leszakad mikor egy Capcom kiad 2 DMC -t, és ráírja hogy HD REMASTERED.
6.
6.
mvf410
Most akkor kb. a One-ra és a PS4re is rálehet komolyan mondom a remastered jelzőt tenni. :D Félelmetes. Inkább gyúrnának rá pl. az új Crackdownra, Quantumbreakre... Szerintem is az a legjobb, aki még nem tette meg, hogy kivár és még elvan a régebbi konzolokkal. Én csak az új forzák miatt csábultam el, de másért jelenleg nem éri meg.
5.
5.
respectpele10
Én meg csak most szerzem be 360-ra :D
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: Ez hülyeség, mert a WiiU-ra szerintem egy darab remastered nem jött még, de lehet cdak nem emlékszem. Teljesen megérte megvenni.
Ja, a One-ra, és Ps4-re is vannak új játékok. :)
3.
3.
shatterhand
#1: többek közt ezért sem váltottam még generációt
2.
2.
UncannyDante94
#1: Nem csak te, én ezért is nem vettem még új konzolt!:)
1.
1.
dcba
Most komolyan en vagyok az egyetlen aki kiakad azon, h a jelen generacios konzolokra, csa a remastered jon es kozben meg nagyotoval kell keresni az uj jatekokat??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...