Csak tavasszal érkezik az új Ratchet & Clank-játék

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Mint említettük, az Insomniac Games rebootolja a Ratchet & Clank-sorozatot, és most már azt is tudjuk, hogy mikor játszhatunk a PS4-re érkező új résszel. 2016 tavaszán, a (szintén csúszó) mozifilmmel egy időben.

Ryan Schneider, az Insomniac márkafejlesztési igazgatója a PlayStation Blogon megerősítette, hogy a Ratchet & Clank-reboot csak 2016 tavaszán landol a boltokban, PlayStation 4-en. A srácok visszatérnek a gyökerekhez, olyan játékot készítenek az új generációra, amely hű marad a 2002-es eredetihez.

Habár tegnap még azt írtuk, 2015-ben jön az új rész és a Ratchet & Clank animációs film is, azóta kiderült, hogy mindkét anyag csúszik. Mivel a bejelentés szerint a film 2016. április 29-én debütál, így van némi viszonyítási alapunk a játék megjelenésének belövéséhez is. Schneider azt ígéri, hogy a játék és a mozifilm szorosan kapcsolódik egymáshoz, és előbbi kiterjeszti a film narratíváját. A rajongók új pályákat, fegyvereket és teljesen felújított látványt kapnak a pénzükért.

Tegnap már a film szinkronszínészeiről is szó esett: Stallone mellett Paul Giammati, John Goodman és Rosario Dawson is a hangját adja az adaptációhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...