Tekken 7 - Jack-7 is bemutatkozott

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbra se tudni, hogy a japán játéktermekben már játszható Tekken 7 mikor költözik konzolokra, a Namco Bandai mégis lelkesen ontja magából a különböző karakterbemutatókat. Most éppen Jack-7-en volt a sor.

A Tekken-rajongók számára régi ismerős már Jack, a mindig különböző külsővel színre lépő bunyós ezúttal se hazudtolja meg magát. A hetedik iterációban úgy néz ki, mint egy rózsaszín punk, akinek a testét neonfények ékesítik.

A Tekken 7 játéktermi változata februárban jelent meg Japánban, még nem tudjuk, hogy mikor költözik az európai konzolokra.

18.
18.
xiao-san
Jack ^^ Anya kedvence, örül neki :D
Az én családomban a Tekken vér folyik... XD
17.
17.
VVhiteDUB
#16: szerintem ez már ízlés kérdése.Gyengék az új karakterek.Nekem anno már Lars sem tetszett.MK karakterfelhozatala közül a DLC karaktereket emelném ki.Jason pl szerintem nagyon badass, még ha nem is eredeti.Viszont tetszik a polip yoshi meg ez a neonzöld jack :D...remélem azért lehet majd öltöztetni
16.
16.
br1Koo
Hamár az mk-hoz hasonlítjuk, szerintem alissa önmagában sokkal eredetibb lett mint az mkx akármelyik röhelyes főszereplő lánya. Mondjuk az mk végre mk lett, hosszú évek után, de egy tekken játékmenetileg még mindig sokkal változatosabb, és sokrétűbb.
15.
15.
VVhiteDUB
persze értelek. DE ugyanúgy kint van a tekken az evo-n. nézz meg egy nin-t jdcr vagy egy knee-t és aztán megértem a "casual" szót a részedről.PONT hogy a tekken rendelkezik azzal a harcrendszerrel amit casual és hardcore is ugyanúgy élvezhez.pont a DOA koppintotta anno a tag system-et,de értelek titeket is.ez az epizód valóban egy visszalépés az elődökhöz képest.
13.
13.
Gykrizsi
#12: Igen, ez igaz. Én csak azt mondom, hogy ilyen újításokért ne kérjenek már el 18 ezer forintot. Most egy abszurd példával élve: Van x COD, majd azt jövőre ugyan úgy kiadnák, csupán lenne egy-két új fegyver, két új pálya, és pár fegyver beállításait megváltoztatnák. Minden más ugyan az lenne. Ki az a hülye aki ezt megvenni.
12.
12.
VVhiteDUB
szvsz sokan hülyeségeket beszélnek itt a játékot illetően.egy remek harcrendszerű gammáról beszélünk amit folyamatosan csiszolnak... viszont valóban gyenge mondjuk egy ttt2 mellett.Még hogy nem változik... :D bound system ?? tag módban rettenetes mód megoldották a juggle combo rendszerét. persze ezt nem lehet kitapasztalni casual játékosként.hibaként a gyenge új karaktereket tudnám megemlíteni ...viszont az is igaz hogy a mostani mkx sokkal jobban sikerült.ekkorát most a namco-s srácok nem tudtak ugrani.ezt mondom tekken versenyzőként/rajongóként.
11.
11.
Gykrizsi
#10: Nem az a bajom, hogy ha valakinek tetszik, és nem is mondom, hogy nincs benne SEMMI változás, csak az zavar, hogy ha egy játék annyira a rajongóknak készül, hogy azokon kívül senki nem lát igazi fejlődést. Persze egy verekedős játéktól nem várok sokat ezen a téren, nem is lenne igazságos, de ott van a MKX. Az sem a fejlődés csúcsa, de hozzánemértőként ránézve is látom, hogy ez egy másik játék.
10.
10.
n_ben007
#2: Mintha magam írtam volna, én is pont ezért szeretem a játékot. Minden hétvégén összeülünk a haverokkal este egy kis iszogatás mellett, és órákon át játszunk vele, majd egy kis változatosságképp előkerül a FIFA is. De itt most a Tekken a lényeg.


#4:Igazából én látok változásokat, a második résztől kezdtem a játékot, így jól ismerem a sorozatot. Még a Tekken 6 és TT2 között is vannak eltérések grafikán kívül, új mozdulatok jelentek meg több karakternél is. Alapjaiban nem volna érdemes változtatni rajta, ez így tökéletes, ezt tudja a namco is, épp ezért a Story módok és egyéb, mint Combot egyedi fejlesztése amivel próbálnak újítani. De mindenki döntse el maga, hogy mi tetszik neki és mi éri meg, nekem már csak a gyűjtemény miatt is megérné :D.
9.
9.
Gykrizsi
#8: Ez nem kissé túllihegés. 18 ezer Ft-ért kidobnak valamit, amivel öt percet nem dolgoztak.
8.
8.
Megmondókapitány
#7: Nem árultam el semmit, látom az alapvető problémáját az embereknek, de kissé túllihegi mindenki.
7.
7.
Gykrizsi
#6: " Van különbség, csak nem annyi amennyit szeretnél."

Ezzel saját magadat árultad be, hogy te sem látsz sokat. Egyébként akkor egy szürkehályogos barom lehetek.
6.
6.
Megmondókapitány
#4: Szürkehályoggal minek játszani? Legalább is közel vaknak kell hozzá lenni, hogy valaki ne lássa a különbséget. Vagy baromnak, hogy tagadja az igazságot. Van különbség, csak nem annyi amennyit szeretnél.
5.
5.
Streetwiser
Emberek, kell? kell... Nem? nem... Veszed,veszed,ha nem, nem:D nem kell túlragozni
4.
4.
Gykrizsi
Na ne szórakozzatok. 100 emberből 2 ha megmondja, hogy a 5, 6, tt2, 7 megy-e. Én is szeretem, psp résszel rengeteget nyomtam anno, de ezért pénzt kérni röhej, semmit nem változott.
3.
3.
NECROSMOKE
Sztm. van valtozas, grafika, es a harcrendszer kozott is. King az en emberem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...