Madden NFL 16 - itt vannak az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 25.
  • Képek
Link másolása
Augusztus végén landol a boltokban a Madden NFL 16 konzolokon, a játék számos változást ígér az amerikai futball szerelmeseinek. Befutottak az első screenshotok az idei epizódról.

A Madden NFL 16 vadonatúj WR/DB interakciókat kínál, változik az air superiority rendszer, illetve a passzok is átalakulnak majd - többek közt úgy is dobhatjuk a labdát, hogy csak a fogadó kaphatja el. Még több játékos arcát sikerült átültetni a programba, a fejlesztők élethűbb napszakváltozást és bevilágítási rendszert ígérnek.

A játék augusztus 25-én landol Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

Csekkold az első képeket!

9.
9.
x360player
Ha nem értetek hozzá,akkor könyörgöm ne böfögjetek ide,inkább keressetek valami gurulós meccset a TV-ben,azt' szotyizzatok sokat.Abban a sportban úgysem kell sokat gondolkodni...
8.
8.
x360player
Látom van egy pár IQ bajnok. Engem pl. érdekel,mert imádom az NFL-t mind a TV-ben(és igen,nagyon is értek hozzá),mind játékban.Ez,hogy a mechanikájából adódóan teljesen alkalmatlan,ezt cáfolnám én is,és még pár millió ember....max. te nem tudod,hogy kell játszani.
Engem meg az európai focis szarok nem érdekelnek,mert a világ legunalmasabb sportjának tartom a kézilabdával,és a vízilabdával együtt.
7.
7.
Kolompár Tarzan
#3: Bár a többi embert szidod, látszik, hogy te vagy az, akinek fingja nincs az amerikai fociról.
5.
5.
NECROSMOKE
Megint egy ujabb ........!
4.
4.
Mr.Dead
#1: A blogjaidnál ez a kérdés ugyanígy feltehető...
3.
3.
dzsiádzsó
#2: De játék maga kula az egész, focin kívül nem nagyon lehet normális sportjátékot csinálni, ott van még a kosár meg a hoki, de pl.: kézilabda, vízilabda, vagy ez a játék mechanikájából adódóan teljesen alkalmatlan videojátékra szerintem, de legalábbis megközelítőleg nem akkora élvezet.
NFL-t néznik az emberek nálunk, de 80% azt se tudja miért áll éppen a játék, amúgy meg elég körülményes és unalmas, legalább annyira, mint a fociba a színészkedés és időhúzás...
2.
2.
Sokan jatsszak es nezik mar itthon az nfl-t, es a magyar bajnoksagot is. Le vagy maradva ha nem tudod :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...